rosse20 Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 lep pozdrav vsem Štamperli neki mi povejte, kam v okolici Celja peljat moped da mi zavari luknjo na izpušnem loncu (luknja je nastala pri varu). jure je pelu tovornjak nekam v dole, da so mu zavaril kesl za nafto. če te zanima, se lahko pozanimam točno kam.
rosse20 Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 ja tudi to bo uredu :closedeyes:
bmwslo Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Dobro jutro. Danes pa bo vreme za kakšno furco. :OK: Sam pri meni ni časa :grrr :BUA:
mukki Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Ojla, zahvaljujem se vam vsem za čestitke in pozdrave.... :wub: Danes vam pa vsem želim ......... ja en lep dan ............. a ne............. :kva1:
Zdrawc Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Dobro jutro. Danes pa bo vreme za kakšno furco. :OK: Sam pri meni ni časa :grrr :BUA: Dans je vreme za smučat :grim , ker je taka fajn megla v dolini :grim [attachmentid=92591] sam spet ni cajta :doze: , tak da mi letos videt ne bo uspelo stopit na smuke :slap:
rosse20 Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 dobro jutro. res je lepo vreme... za kaj več kot za ustni izpit pa iz moje strani tudi ne bo časa :glare:
Zdrawc Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 za kaj več kot za ustni izpit pa iz moje strani tudi ne bo časa :glare: fajn twojmu djedu :devil:
bmwslo Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 fajn twojmu djedu :devil: :naughty: :lol1:
Zdrawc Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Zdrawc tale tvoj konjiček v podpisu je pa carski. Mislim na tistega 4nožnega :lol1: Še enkrat poglej ;)
rosse20 Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 fajn twojmu djedu :devil: hehe... sej nisem doma :grrr sem v sončnem kopru :naughty:
Zdrawc Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Tudi pri nas je fajn sončno :grim , že skoraj wroče B)
tati Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Dans je vreme za smučat :grim , ker je taka fajn megla v dolini :grim [attachmentid=92591] sam spet ni cajta :doze: , tak da mi letos videt ne bo uspelo stopit na smuke :slap: a si ti mogoče pozabu, da prideš drug vikend malo na obisk na Roglo :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Zdrawc Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 a si ti mogoče pozabu, da prideš drug vikend malo na obisk na Roglo :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Draga Tati, jaz bi rad šel enkrat na Golte, zato da bi se malo nasmučal, ker letos spljoh še nism stal na dilcah. Na Rouglo bom pa po vsej verjetnosti prišel brez smuk :whistle: , bom pa sabo prinesel karte za šnops, da bo ob večerih bolj zanimivo. ;) P.S. se že weselim :kva2: lep pozdraw iz Savinjske, od Zdrawca
Zdrawc Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Zdrawc.... ...Tiger? :? Še vedno me čaka :) ...in jaz njega .)
bmwslo Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Še vedno me čaka :) ...in jaz njega .) OK Tiger je že OK samo konjiček je bil res carski :lol1:
Zdrawc Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Ma ja, sam je že tolk nasral, da nimam več kam gnoja dajat :slap:
tati Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Draga Tati, jaz bi rad šel enkrat na Golte, zato da bi se malo nasmučal, ker letos spljoh še nism stal na dilcah. Na Rouglo bom pa po vsej verjetnosti prišel brez smuk :whistle: , bom pa sabo prinesel karte za šnops, da bo ob večerih bolj zanimivo. ;) P.S. se že weselim :kva2: lep pozdraw iz Savinjske, od Zdrawca bogi :friend1: :friend1: :friend1: :friend1: se pa zelo veselim, da preživimo kakšno pesto noč skupaj, ker sem že vsega naveličana in si želim malo sprostitve :wacko: :worship:
Vikking Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Letos se bo pa sezona res prej pričela kot sem mel v planu, zarad ugodnosti ZM... že zavarovan za 222€ :OK: ploščice še zamenjam, če jih ne spravim skup, bom tebi bmwslo verjetn zatežu, k bojda si maher za take umazane stvari :fredy:
tati Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 mene pa baje letos pride cca. 210 evrov, lani 300 več :naughty: :naughty:
bmwslo Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Letos se bo pa sezona res prej pričela kot sem mel v planu, zarad ugodnosti ZM... že zavarovan za 222€ :OK: ploščice še zamenjam, če jih ne spravim skup, bom tebi bmwslo verjetn zatežu, k bojda si maher za take umazane stvari :fredy: Kje si pa to slišal :eek: Jaz samo teoretiziram, za prakso mi je pa mojga motorja škoda. Prpel se bova pa na tvojem učila :devil:
Vikking Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Kje si pa to slišal :eek: Jaz samo teoretiziram, za prakso mi je pa mojga motorja škoda. Prpel se bova pa na tvojem učila :devil: Sem zrihtu sej je simpl k pasulj, sam usran si pa... :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se