rosse20 Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 dragi štamperli... da vam ne bojo šle samo oslarije po glavi, vam prilagam en link... poskusite... po 2 posusih je pristal na 424.7 metrih :naughty: udari ga
mare Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 dragi štamperli... da vam ne bojo šle samo oslarije po glavi, vam prilagam en link... poskusite... po 2 posusih je pristal na 424.7 metrih :naughty: udari ga uuu jebemu nisem vedel da sem tak grobjan...kr s prve 546m :devil: aja serbus banda, dam v petek za nevirtualno piwo.
DIESEL Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 js sm se tut mel bol za nežnega :blush: sm ga kr dober dokrajču reveža 742,5 :blink: :kva1:
rosse20 Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 hehe... je dober, ane? do zdej sem ga spravla na 1172,4 metra :rolleyes:
DIESEL Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 jo js sm pa mislu da sm najboljši :P :P bravo rozi :OK: ja dober je ful :D
Zdrawc Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Tta fora ima celo svojo temo tule na MSu :grim .......že kar en cajt @Vikking - ploščice ti tud jaz zamenjam (seweda za kak pir) aja, pa še to..... smo imeli danes opravke nižje Celja in je nazajgrede padla ideja, da bi pač pogledali, kakšen plac imajo daj XXX-i :hmm: Po pravici, meni se zdi preweč fensi :whistle: stari plac je bil zakon :grim
DIESEL Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 če odkrit powem še nism bil not :rolleyes: morm it enkrat pogledat :) neki sm tut slišu da je bil folku prejšni plac bol všeč . zdj ne wem možno zarad tega ko je ta zrun policije :P pa sj mi smo pridni :D
tati Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 smo imeli danes opravke nižje Celja in je nazajgrede padla ideja, da bi pač pogledali, kakšen plac imajo daj XXX-i :hmm: Po pravici, meni se zdi preweč fensi :whistle: stari plac je bil zakon :grim ti si fensi - ena malo večja luknja je, če te pa na skret, je pa zelo dobro, če si ene 3 x nezgodno zavarovan :kva1: :kva1: :kva1:
bmwslo Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Po enem x-tem poskusu pa kar dober leti :lol1: [attachmentid=92654] :OK: Pa tudi takole gre :lol1: [attachmentid=92655]
Zdrawc Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 ti si fensi - ena malo večja luknja je, če te pa na skret, je pa zelo dobro, če si ene 3 x nezgodno zavarovan :kva1: :kva1: :kva1: Kaj ni fensi ?? Dej, dej, ne more bit to neki clubhaus :slap: v centru, nasprot policije, spredaj avtobusna postaja, nobenga parkinga........ notr pa vse novo, pa neki špegli :eek: :doze: za cekret, sm pa zamo videl, da so zelo strme stopnice nekam spod, scat mi pa ni blo treba it :grrr , ker sam en pir srebnil, pol smo pa šli, razočarini .) To je glih prav plac, za tiste kofirejserje, k bodo s svojimi šminkerskimi, ultrapičkohvatljivimi, spucanimi pozerskimi motorji pecali srednješolke, ki hodjo tam mimo :yawn:
bmwslo Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Se strinjam, men je bila prejšnja lokacija tudi bolj všeč. Pa kaj češ, bomo kaj druzga našli če ne bo drugače. Saj za tko med zimskim časom se dobit še kar gre, ko bomo pa z motorji pa :nono: Zadnjič je padla ena ideja, ki sem jo jaz EURO-tu spiz* . Bi se neobvezno dobivali vsako soboto ali nedeljo pri Limbotu ob 14.00 uri in šli na furo. Treba se je samo zmenit kateri dan (nedelja so dirke !!) in potem nič več najav ali sprememb. Kdor pride se gre pelat. Destinacija se določi ob odhodu. Če pride eden je dobro, če nas bo več pa še bolje. Mislim, da ideja ni slaba. Vsak potem ve, da bo skoraj ziher koga dobil in vnaprej se ve kateri dan in ura. Če se kdo hoče zment za daljšo furo pač po izbiri, to bi bil pa "DEFOLT" :devil: Limbo je fajn, ker ga ni težko najti saj je sedaj cca 100 m oddaljen od priključka avtoceste pa Bikers welcome je, ma vrt in parkplac za motorje, solidno osebje, kaj čem še naštevat. Povejte samo kateri dan. Jaz sem bolj za Soboto :blush: Mare daj kako anketo narest
Zdrawc Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 pri Limbotu V katermu selu/kraju je pa to sploh :?
bmwslo Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 a ni limbo na lubečni?? :? :grim [attachmentid=92660] Po Mariborski cesti med A2S in Selmar zaviješ v smeri proti silosom in nato samo ravo po glavni cesti cca 2 km (sem napisal cca !) Ali pa na novem izvozu Celje Vzhod greš dol in padeš ven tule, kjer je narisana ena mala cesta v smeri S-J od Leskovca proti AC (Priključek še ni vrisan) Simpl ko pasulj :OK: Rozi si dobila pošto ? Je dost opisano ?? :whistle:
mare Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 (popravljeno) Kaj ni fensi ?? Dej, dej, ne more bit to neki clubhaus :slap: v centru, nasprot policije, spredaj avtobusna postaja, nobenga parkinga........ notr pa vse novo, pa neki špegli :eek: :doze: za cekret, sm pa zamo videl, da so zelo strme stopnice nekam spod, scat mi pa ni blo treba it :grrr , ker sam en pir srebnil, pol smo pa šli, razočarini .) To je glih prav plac, za tiste kofirejserje, k bodo s svojimi šminkerskimi, ultrapičkohvatljivimi, spucanimi pozerskimi motorji pecali srednješolke, ki hodjo tam mimo :yawn: se tudi jaz podpišem pod to p.s. še zavarovan sem bolj slabo Mare daj kako anketo narest lahko pa bojni plan skujemo v petek in se dobimo pri limbu. p.p.s pa še dobre pizze majo Popravljeno Februar 27, 2007. Popravil mare
rosse20 Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Rozi si dobila pošto ? Je dost opisano ?? :whistle: ja hvala. sem prebrala. študiram, da bi si jst tut to omislila, samo je brezveze zdej, ker bom itak to ali pa v začetku naslednje sezone prodala motor.
DIESEL Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 za srednješolke pecat je kr zanimiva lokacija to :P pjebi jagri padajo na motorje vam powem iz prve roke :P drgač sj pravim da še nism bil not sam pa pravi folk da je res preveč fensi :) to je za kajuhovce zjutri za kavo :P
Zdrawc Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Zdrawstwuj! :grim Bo, kar bo.... B)
bmwslo Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Jutro banda . Danes bo baje Adriatic objavil kaj in kako pri njih, potem pa grem verjetno na ZM :fredy:
motoristek Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 dobro jutro, bolane... :doze:
motoristek Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Ne daj se, Motoristek! :OK: :worship:
Vikking Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 (popravljeno) Ne daj se, Motoristek! :OK: Kje je pa Ines? :P Jutro banda . Danes bo baje Adriatic objavil kaj in kako pri njih, potem pa grem verjetno na ZM :fredy: Ka si že kej zvedu kako je pr Adriaticu? Popravljeno Februar 28, 2007. Popravil Vikking
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se