Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kje je pa Ines? :P

Ka si že kej zvedu kako je pr Adriaticu?

Ja beri v temi Zavarovalnice :BUA:

Objavljeno

Zdaj vsi neki navijate za soboto in nedeljo, :( :( :( kaj pa takšni kot sem jaz, ko si želim druženja z motoristi

tudi ob petkih, ob sobotah ali nedeljah bom sigurno na furi z Juretom in kako drugo klapo, ob petkih bi pa

vsekako imela čas za Štamprle..... :OK: :naughty: :naughty:

Objavljeno

tud zase neč ne obljubim, ker če je vreme sem tudi ponavadi z lokalno klapo na kaki vikend furi al pa motozboru B)

sam ni hudič, da kdaj se bo pa tud najdu cajt za Štamprle B)

Objavljeno

tud zase neč ne obljubim, ker če je vreme sem tudi ponavadi z lokalno klapo na kaki vikend furi al pa motozboru B)

sam ni hudič, da kdaj se bo pa tud najdu cajt za Štamprle B)

lokalna klapa sem tudi jaz, ne :devil: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

vikendi vsekakor niso opcija zame, za druge ne vem, če je čas gremo na kakšen zbor, če ne pa furca z ..........., :hmm: :hmm: :hmm:

Mare, ti si idejni pa mal pogrunti :kva1: :eek:

da ne bom samo jaz težila neki .) .) .)

Objavljeno

lep pozdrav vsem skupaj :yea1:

počasi okrevam :headbang:

in poskušam sledit vašim dogodivščinam :OK:

lp zlati

Objavljeno

vikendi vsekakor niso opcija zame, za druge ne vem, če je čas gremo na kakšen zbor, če ne pa furca z ..........., :hmm: :hmm: :hmm:

Mare, ti si idejni pa mal pogrunti :kva1: :eek:

da ne bom samo jaz težila neki .) .) .)

gruntam in gruntam, in iščem, da bi bilo za vse prav.

a vedno bolj spoznavam da bo to težko.

moj glas bo šel predlogu zakona ki ga oddal gospod poslanec bmwslo. petek je še za večino delovni dan in dobivati se ob 17 ali 18 je pozno če želiš še narediti kak malo večji krog.

tako je moj predlog nedelja. nekje med 14 in 15 uro. takrat se kosilo že poleže in paše kak zborni kafe ter skupna vožnja. pa tudi časa je dovolj za kak daljši izlet.

ste pa vabljen na skupnjo branje predloga zakona in podajanje replik ta petek.

prva runda je moja

Objavljeno

lep pozdrav vsem skupaj :yea1:

počasi okrevam :headbang:

in poskušam sledit vašim dogodivščinam :OK:

lp zlati

O Zlati. Kaj tebe spet zdravje jaha :BUA: Zdej se bo pa treba pocajtat, pomlad prihaja !

Objavljeno

Offkors soseda :grim ;)

Objavljeno

dragi štamperli...

dejte v petek mal zjutri poslušat radio fantasy med 8.00 in 10.00 in glasujte za mene v nagradni igri fuš star. sem namreč postala 1. finalistka. :devil:

Objavljeno

dragi štamperli...

dejte v petek mal zjutri poslušat radio fantasy med 8.00 in 10.00 in glasujte za mene v nagradni igri fuš star. sem namreč postala 1. finalistka. :devil:

imajo star ljudje kar prav, ko rečejo

dobra roba se sama hvali :evilgrin:

Objavljeno

:D ka si pa mela za en komad to :)

itq da bomo glasoval :D :OK:

Objavljeno

dragi štamperli...

a imaš kak link do tega :hmm:

ker mi tule v pisarni radio ne vleče do Cjela .)

Objavljeno

jaja... radio lahko poslušate tudi preko interneta... www.radiofantsy.com

zapela sem evo černe - čudeži smehljaja in so na koncu komentiral, da sem verjetno res kr vsem prvabla čudežen smeh na obraz. :slap:

Objavljeno

gruntam in gruntam, in iščem, da bi bilo za vse prav.

a vedno bolj spoznavam da bo to težko.

ste pa vabljen na skupnjo branje predloga zakona in podajanje replik ta petek.

prva runda je moja

vem, da je težko, saj veš kakšni smo volilci......... :eek: :eek: , ob petkih sem mislila zato, ker pač jaz

delam do 12 ure....... :kva1: in ob ene 16 uri je super, če se kam pelješ, če ni preveč vroče....

sicer pa, sprotno dogovarjanje in sprejemanje pod zakonov in aktov je sprejemljivo :ninja: :ninja:

Objavljeno

Ja tebi paše v petkih, ker delaš do 12ih.....jaz pa med tednom zmeraj do 17ih pol se pa itak lahko :photo:

kakorkoli bo težko doseči en optimalen termin :grim

je mogoče res najbolš Mare, da nerediš eno anketo, potem bomo pa vidli :eek:

Ker smo pač kolikortoliko demokratični, bo obveljala večina :grim , potem pa pač pride, kdor more :grim

Objavljeno

Meni je čisto vseeno, če napišete, dobimo se tu in tu ob tulkih. Ali cca ob 15h na Marički, Golički in to velja za vsaki dan. In tako bo prišla Tati na račun in še marsi kdo. Lp

ps: že grem v posteljo... :yea1:

Objavljeno

ps: že grem v posteljo... :yea1:

jok brate, a nisi skoz v pojstli, če si bolan :?

Objavljeno

lansk let je blo tak da je mel edn seznam srečanj mnde za 14 dni naprej v podpisu .) pa si točn vedu kak pa kok je s srečanjem :)

obistwo js med tednom popoldn in med vikendom niam nekih planov v naprej tak da js se bom prilagodil večini

fain pa je da si zberemo en dan ko lahka vsi ko hodte v službo pridete da ne bomo eni pil v lokalu in se fural okol nektiri reveži bojo mel pa solzne oči v pisarni na urgenci al pa kir koli že :cry:

men se pol zasmiljo :)

Objavljeno

jok brate, a nisi skoz v pojstli, če si bolan :?

Malo me že zanese na forum... :naughty: drugače je bilo samo en dan poležavanja :OK: jutri po vsej verjetnosti grem v službo, saj veš dopust dopust... :kva2:

Objavljeno

Dobro jutro banda Štamperlska . Grem danes na rezervno lokacijo - S primorska pa sem malo bolj zgoden.

A se jutri kaj dobimo zvečer . Kar se tiče rednih "sestankov" za fure je meni tudi vseeno kako in kaj. Zmente se, jaz se tako prilagodim. Tisto je bil pač samo predlog. :devil:

Objavljeno

Jaz bom še kar en dan :zzz:

jutro... :worship:

Objavljeno

Evo poročam z rezervne lokacije :yea1:

Motoristek Zlati in še kdo, pocajtite se :beer2:

Objavljeno

Ber juter banda.

Danes sem na relaciji proti štajerski, se kaj dobimo kje?

Objavljeno

Dober dan :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!