motoristek Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Evo poročam z rezervne lokacije :yea1: Motoristek Zlati in še kdo, pocajtite se :beer2: Hvala... :yea1:
zlati Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Evo poročam z rezervne lokacije :yea1: Motoristek Zlati in še kdo, pocajtite se :beer2: dober dan :yea1: se cartamo :yes:
bmwslo Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Evo info iz zavarovalnice je OK, grem jutri v akcijo. Upam, da mi bodo uredili tudi AO+, da mi ne bo treba vsega selit kam. Kaj pol, se dobimo jutri ?? xXx ? Limbo ?? ???? Ali kje drugje :hmm: Njboljš bo kar pri xXx, da bo Brrrm sigurno našel :lol1: , ker mu moram vrnik knjižice :devil:
Zdrawc Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Ewo, najprej nekaj za ta'bolane za žejne pa še za mladoletne
DIESEL Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 zdrawc sj smo res mladoletni :blush: sam a veš ZVESTOBA DO ROBA :beer2:
Zdrawc Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 zdrawc sj smo res mladoletni :blush: sam a veš ZVESTOBA DO ROBA :beer2: to sm dal zaradi lepšga, da ne bi kdo moraliziral preweč :whistle: , itak pa wem, da vsak sam ve, kaj mu najbolj paše B) :beer2:
bmwslo Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 to sm dal zaradi lepšga, da ne bi kdo moraliziral preweč :whistle: , itak pa wem, da vsak sam ve, kaj mu najbolj paše B) :beer2: Bomo pa mi ta stari mal po sokcu užgal, ne se sekirat :lol1:
Zdrawc Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Bomo pa mi ta stari mal po sokcu užgal, ne se sekirat :lol1: Ti si lahko tole vse troje skup zmešaš, boš mel potem dizl z okusom limone, pa še premočno ne bo za'tjebe :devil:
bmwslo Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Ti si lahko tole vse troje skup zmešaš, boš mel potem dizl z okusom limone, pa še premočno ne bo za'tjebe :devil: Tudi to lahko, samo limon ne vseh, ker me bo skup potegnlo :lol1: čer :rolleyes: :naughty: Čer :yea1:
tati Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 vas moram opozoriti, da je v nedeljo POLNA LUNA in folk je tako grozno tečen :devil: :headbang: in prav nesramen, mislim, da vse že danes nosi verjetno tudi z mano na čelu, :evilgrin: da ne bo kdo presenečen nad tečnostjo in nejevoljo ljudi pa lepe sanje :zzz: :yawn: :yea1:
bmwslo Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Dobro jutro :yea1: Dan za akcijo :naughty:
motoristek Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Sem poskusil, pa ne gre :headbang: jutro... :yea1:
KeC Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 vas moram opozoriti, da je v nedeljo POLNA LUNA in folk je tako grozno tečen :devil: :headbang: in prav nesramen, mislim, da vse že danes nosi verjetno tudi z mano na čelu, :evilgrin: da ne bo kdo presenečen nad tečnostjo in nejevoljo ljudi pa lepe sanje :zzz: :yawn: :yea1: :hmm: Dober juter!
Zdrawc Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Dan :blink: ka je bil pa včeraj za en dan :wacko:
EURO Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Dobro jutro tudi iz Prekorja, sem mislil, da si bom kupil motor in se vozil, kaj pa zdej???? :headbang: dez, dez, dez, cel cas so se pa fantje furali. vse eno lep dan vsem
KeC Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Počakaj do jutri. Vikend se obeta zelo lep. :yea1:
tati Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 A ste že vsi na motorjeh :blink: :cry: :nono: če kdo rabi spalno vrečo za izjemne razmere naj sporoči *tankerco* :hmm: na pm
Zdrawc Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 če kdo rabi spalno vrečo za izjemne razmere naj sporoči *tankerco* :hmm: na pm Midva sma že tak zmenjena ;) , al ti morm še PM poslat :hmm:
border Objavljeno Marec 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Me je klical zdejle Mare, pa mi povedal za srecanje, da naj napisem. Uglavnem jaz prdiem. :OK: POZOR: Srecanje danes (2.3.2007) v Localu ( http://www.local.si/karta.htm ). Ob 20.00 uri.
tati Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Midva sma že tak zmenjena ;) , al ti morm še PM poslat :hmm: kaj me zdaj j*****, :wacko: za ostale sem mislila, da jih kar v kombi naložim in peljem na Roglo :hmm: :hmm: :hmm: super tam je pa res dober lokal, sem bila vzanč z eno lušno punco, ki me je peljala tja na drink :grim :grim :grim, pridem pa šele 23.3., ah pa saj je to že čez 3 tedne :hmm: :grim
Vikking Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 POZOR: Srecanje danes (2.3.2007) v Localu ( http://www.local.si/karta.htm ). Ob 20.00 uri. auuu, sm vedu da mam premajhen monitor za tak font
Zdrawc Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Me spet nau :grrr grem malo pogledat, kaj kej delajo Freisingi, bom probal dostojno zastopat Štamprle (ki mam kej majco) B) poročilo sledi :grim
KeC Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Zdrawstwuj! P.S. Gre kdo na Freisinge toti petek v Krajn? jaz sem imel namen, k sem mislil, da majo fešto v soboto :grim Ker je pa fešta v petek, pa žal ne bo zlaufalo :doze: :? :angry: :closedeyes: :nono: :xx: :wacko: :chase:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se