motoristek Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Čakam še agenta, da speljema do konca... :kva2: jutro.... :yea1:
border Objavljeno Marec 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ahoj ;) Dpobr dan... slabo vreme... :blink:
Zdrawc Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 slabo vreme... :blink: lej, lej...........................pa res kar fajn pada :(
bmwslo Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ja upam, da bo res nehalo in da bo wikend lep. A gre kdo na predstavitev BMW-jev ?
Špilferderber Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 A gre kdo na predstavitev BMW-jev ? brezveze, če veš, da imaš najboljšo govedino že v garaži.. in to najhitrejše barve.. :evilgrin:
tati Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 pohvalno :grim Ti kar pridno treniraj B) u p.m. mehaniki - bi mogla bit že na Rogli, gospoda pa še vedno šravfa... :wacko: :wacko: :headbang:
Zdrawc Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 gospoda pa še vedno šravfa... :wacko: :wacko: :headbang: to ni gospoda :grrr
tati Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Dan, banda, kako ste? Zdrawc dajva kr oba v nedeljo gor uletet da bosta mela mal gužve v nedeljo, pa mal fraj cajta v čet, pet in sob :grim :grim :grim mal sem žleht kadar čta, sam, da navjo same obljube..... za Suzi vem, da je 99%, le zate Zdrawc me malo skrbi, da je kje ne zamede :hmm: :hmm: :hmm:
Zdrawc Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 kadar čta, sam, da navjo same obljube..... za Suzi vem, da je 99%, le zate Zdrawc me malo skrbi, da je kje ne zamede :hmm: :hmm: :hmm: :eek: le kaj bi me naj zamedlo :hmm: piri :naughty:
tati Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 :eek: le kaj bi me naj zamedlo :hmm: piri :naughty: :grim :grim :grim :grim saj ne vem, če nauš ti prej gor kot jaz, še vedno lokacija - delavnica in motoristi :slap: :slap: :SS :SS
Zdrawc Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 (popravljeno) :grim :grim :grim :grim saj ne vem, če nauš ti prej gor kot jaz, še vedno lokacija - delavnica in motoristi :slap: :slap: :SS :SS saj malo vidiš kako je bit v privat sektoju, je čist nekej drujga kot pri vas javnikih :doze: Pol se pa še meni čudiš, če kdaj slučajn kej zamudim, k sm še na tolk več faktorjev vezan :krneki: P.S. Delat je treba takrat, ko je delo B) Popravljeno Marec 8, 2007. Popravil Zdrawc
tati Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 saj malo vidiš kako je bit v privat sektoju, je čist nekej drujga kot pri vas javnikih :doze: Pol se pa še meni čudiš, če kdaj slučajn kej zamudim, k sm še na tolk več faktorjev vezan :krneki: P.S. Delat je treba takrat, ko je delo B) veš kaj vse kaj je prav in vse ima svoje meje, tudi zase si je treba čas vzet, kaj misliš...., če ne pa pocrkite v službah....... :evilgrin: :ninja:
eMBe Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 (popravljeno) brezveze, če veš, da imaš najboljšo govedino že v garaži.. in to najhitrejše barve.. :evilgrin: pa je res govedna :lol1: :lol1: :lol1: žvečiš pa žvečiš pa žvečiš.......... pa nikamor ne prižvečiš :kva2: pa brez zamere pozdrav vsem štamperlčkom:D Popravljeno Marec 8, 2007. Popravil eMBe
motoristek Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 brezveze, če veš, da imaš najboljšo govedino že v garaži.. in to najhitrejše barve.. :evilgrin: Rdeči že dolgo niso najhitrejši :) včasih so bili črni, zdaj so sivi... :lol1:
suzi Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Čer štamperli. Moškim hvala za vse lepe želje za naš današnji praznik, bomo tudi me tako pozorne celih 40dni :devil: :devil: :devil: Čimprej izboljšanje vremena vsem vam, Pozdrav :D
tati Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Čimprej izboljšanje vremena vsem vam, Pozdrav :D suzi-ne boš verjela - še vedno sem v delavnici, tako, da bova prišla na Roglo po moje jutri ob 3 zj., tako je to, ja seveda, če imaš privatnika, :doze: :doze: daj že naredi izpit, pa bova midve bluzili :blush: okrog deci pa naj delajo, ker so privatniki :grim :ninja: aja Zdrawc - pira sem menda dost kupila :hmm: :hmm: :hmm: , da ga ne bo zmanjkalo
bmwslo Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ojla štamperli, mejte se skrajno lepo, dekleta posebej, ker imate praznik (a ste našle mojga :004 posebej za vsako), jaz mam dost za danes tele škatle. Od 5 ih zjutraj do zdajle :wacko: :blink: že mal štirioglato vidim vse skupaj. Mejte se, se beremo jutri :yea1:
suzi Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 suzi-ne boš verjela - še vedno sem v delavnici, tako, da bova prišla na Roglo po moje jutri ob 3 zj., tako je to, ja seveda, če imaš privatnika, :doze: :doze: daj že naredi izpit, pa bova midve bluzili :blush: okrog deci pa naj delajo, ker so privatniki :grim :ninja: Ja bo treba nekaj v tej smeri uredit, sem malo postala okužena z motorji, do takrat pa lahko ti spredaj pa jaz zadaj, pa naj moški delajo kar želijo :kva2: :kva2:
tati Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ja bo treba nekaj v tej smeri uredit, sem malo postala okužena z motorji, do takrat pa lahko ti spredaj pa jaz zadaj, pa naj moški delajo kar želijo :kva2: :kva2: sploh ni panike, le izkušenj nimam ravno veliko, da kdo sedi zadaj, pa tudi to se po moje navadiš :grim :lol1:
bmwslo Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Dobro jutro :yea1: Gremo novim delovnim zmagam naproti :yawn:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se