KeC Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Spredi, zadi :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Dobro jutro banda! :OK:
mare Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 serbus banda tudi meni se počasi bliža dan D
Zdrawc Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Pozdjawljeni :D Kot že rečeno, ženske imajo praznik, djedi pa pijemo B) , no ja mi smo enga Gašperja zalivali :OK:
KeC Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Ne samo ženske. Slakutar VSE NAJBOLŠE pa velik varnih in zabavnih km s tvojo ljubico :grim :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Vikking Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Pozdravljena gospoda :D Ma kdo danes namen pridit k xXx-om ob 20 uri? slakutar vse najboljše :beer2:
EURO Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Pozdravljena gospoda :D Ma kdo danes namen pridit k xXx-om ob 20 uri? slakutar vse najboljše :beer2: Jaz bi prisel, ker sem v petkih zmirum tam, sam gremo cez vikend v terme 3000 z druzino, tak da niti ne more se z motorjem furat, :headbang: ceprav so cez vikend lepo vreme napovedali. Uzivajte :yea1:
ZdenkoK Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Hvala za čestitke ! Če mi pa rata danes pridit do xXx -pa dam za :beer2: , če ne pa ob priliki. Lp, Z
Zdrawc Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 dans glih nimam prewelke gužve na šihtu, pa sem malo, gruntal....... kaj ko bi dali naredit nalepke, poznam jaz enga tipa v Cjelu bi to zrihtal za par pirow, sam dizajn nej en zrihta :grim se mi pa zdi, da bi blo najbolš v sivi in seweda črni barvi :krneki:
mare Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 dans glih nimam prewelke gužve na šihtu, pa sem malo, gruntal....... kaj ko bi dali naredit nalepke, poznam jaz enga tipa v Cjelu bi to zrihtal za par pirow, sam dizajn nej en zrihta :grim se mi pa zdi, da bi blo najbolš v sivi in seweda črni barvi :krneki: dobra kombinacija čakamo bordejev odziv
motoristek Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 serbus banda tudi meni se počasi bliža dan D Jaz tudi :OK: datum pa en drug teden....kdaj bo lepo? :yea1:
border Objavljeno Marec 9, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) dobra kombinacija čakamo bordejev odziv Vedno na uslugo... :OK: Drgac pa... dons kupil... Alpin star STAGE... rokavice Alpinstar SP2... želvo alpinstar TECH BACK PROTECTOR = 660 EUR Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil border
rosse20 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 lepo lepo veš kaj mi povej... kje pa si gledal ono drugo želvo, ki si jo omenjal?
exe`FZS Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Vedno na uslugo... :OK: Drgac pa... dons kupil... Alpin star STAGE... rokavice Alpinstar SP2... želvo alpinstar TECH BACK PROTECTOR = 660 EUR kje pa si kupil to? zelo poceni si dobil :) mi je kr žal da že imam kombinezon =) lp
Zdrawc Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Bon đorno :D Vedno na uslugo... :OK: Pohwalno, no narjedi predloge za nalepeke :blush: Drgac pa... dons kupil... Alpin star STAGE... rokavice Alpinstar SP2... želvo alpinstar TECH BACK PROTECTOR = keri faker B) , dej se šele bodo limale na tjebe :devil:
bmwslo Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Vedno na uslugo... :OK: Drgac pa... dons kupil... Alpin star STAGE... rokavice Alpinstar SP2... želvo alpinstar TECH BACK :OK: Zdej bo pa šminka :OK: Dobro zgleda, pa še firma je ta prava . Bravo Border :OK:
KeC Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Dobro jutro! Border čestitke :OK: Ultrapičkohvatno odjelo. :P
bmwslo Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Dobro jutro sem pozabil napisat :P Sem pa včeraj zamudil xXx-e zaradi družinskih obveznosti in zgleda da bom danes Štanjelske BMW-jčke zaradi podobnih stvari in (tudi) mojga križa, ki me nekaj daje zadnje čase . Ultrapičkohvatno odjelo. :P Zdej še ljubavni tepih nalima pa je tapravi :lol1:
Zdrawc Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Zdej še ljubavni tepih nalima pa je tapravi :lol1: Jaz menakaj potaknjencev viška :whistle:
bmwslo Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Malo sem se le šel pretegnit. The cesta je še kar lepa, samo nekaj peska je gor :blush: Na vrhu in na drugo stran je tudi še kar nekaj snega ob cesti :devil: Je blo pa lepo :D
border Objavljeno Marec 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Evo dobro jutro. Vstal sm ravno zdejle. Vceri je en kolega kupu novega Transalpa, pa smo ga zapili do 4 vjutro. Dons sm mel pa rehabilitacijo do 16.00 ure. Alko ni zame.... :glare: Kar se tice designa, kaj pa nardim? Kaj zelite... logo je itak da gor... a bo sam logo se kaksen napis, priporocam se kaksen slogan, vsak ga pa itak lahko vstran odreze s skarjami.
zlati Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 dober večer :yea1: danes naredil mali servis na motorju ,nato prevozil tri kroge po parkirišču drug teden pa po tablico potem pa gasa če nebo prej sneg :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se