motoristek Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 dober večer :yea1: danes naredil mali servis na motorju ,nato prevozil tri kroge po parkirišču drug teden pa po tablico potem pa gasa če nebo prej sneg :kva2: Jaz grem tudi v petek po tablico... :yea1:
BremzPenzl Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 dober večer :yea1: danes naredil mali servis na motorju ,nato prevozil tri kroge po parkirišču drug teden pa po tablico potem pa gasa če nebo prej sneg :kva2: če boš čako do novembra ziher bo.. :kva2: :kva2:
border Objavljeno Marec 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Evo zdej pa spat en morm, k sm cel dan spal... :BUA: Se je kdo gor? Al ze vsi spite. :devil:
suzi Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Čer, ali pa dobro jutro. Seveda smo še gor, no odhajam počivat, jutri grem pa malo Tati in Jureta počekirat na Roglo, če sta kej pridna. Vsem štamperlom ki ste že mobilni s svojimi motorčki pa lepo nedeljo in veliko varnih km :OK: :OK: :OK:
Zdrawc Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Dobr wečer :) res je bil 1A wikend :grim , hvala tistim, ki so bili zrawn :worship:
border Objavljeno Marec 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Dobr wečer :) res je bil 1A wikend :grim , hvala tistim, ki so bili zrawn :worship: Slike? :)
suzi Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Slike? :) Hay družba. Ja Zdrawc dej tiste 4 slike prilepi, da če druga ne , bojo videl kak lep sonček je bil. :OK: :OK: p.s. kak mi je žal da Jureta nisem dobila v tisti fajni obleki. :devil: :devil: (border a je slika pri tebi mogoče uspela)
border Objavljeno Marec 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 (border a je slika pri tebi mogoče uspela) pretemno za gsm_foto_aparat :BUA:
DIESEL Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 o border si se vrnu nazaj na svoj bioritem življenja :P zadne cajte si pisu ob čudnih urah :D lahko noč vsem skupaj :)
tati Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Dobr wečer :) res je bil 1A wikend :grim , hvala tistim, ki so bili zrawn :worship: tudi moja malenkost se javlja v civilizacijo - na žalost......... :cry: :cry: bilo je super tale vikend, hvala vsem za vašo krasno družbo :004 :004 :004 :beer2: :drunk: naju je tako utrudil tale vikend, da sem za mizo zaspala, Jure je pa uspel še prilesti do moje sobe in odremal je ene :zzz: :zzz: kitici, se opravičujeva, da nisva bila sposobna priti Brbotalnik pogledati, :cry: :cry: pa še na kakšnega :beer2: :beer2: :beer2: pa saj bo petek kmalu tu :yea1: :beer2: :beer2: :drunk: :004 :004 :004 :004 vsem prisotnim in tudi tistim, ki ste drugje uživali
border Objavljeno Marec 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 o border si se vrnu nazaj na svoj bioritem življenja :P zadne cajte si pisu ob čudnih urah :D Cak cak... nism se sel spat... :devil:
mare Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 morgen če kateri potrebuje kako stvar iz louis-a al hein-gericke, lahko meni naroči. grem danes gor.
Zdrawc Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Dobr dan B) slikce bodo zwečer, mi učirej ni uspelo dolpotegnit :ninja:
Vikking Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 morgen če kateri potrebuje kako stvar iz louis-a al hein-gericke, lahko meni naroči. grem danes gor. Jutro :D Mare, če lahko mi prosim prines tavelik PROCYCLE KETTENSPRAY Weiß
bmwslo Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 morgen če kateri potrebuje kako stvar iz louis-a al hein-gericke, lahko meni naroči. grem danes gor. :grrr Hwala iz LOUISA in HG ne rabim nič (to je pa res čudno), rabim pa nekaj iz POLO-ta :hmm:
tati Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 dan - sončen dan :OK: , pa delaven na žalost :headbang:
bmwslo Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 dan - sončen dan :OK: , pa delaven na žalost :headbang: Ja vse je res, razen tistega na žalost. Jaz pravim na srečo. Sem končno dobil inspiracijo. Šibam dalje, mejte se banda :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se