Zdrawc Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 Lejo, ka pa ti tule :hmm: wsega, se pa ne morš ahtat :whistle:
suzi Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 Lejo, ka pa ti tule :hmm: wsega, se pa ne morš ahtat :whistle: Česa pa
suzi Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 dveh tipkownic B) ha ha ha kdo bo šel pa spat :D
bmwslo Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 Jaz sem pa vstal pred nekaj minutami. Dobro jutro banda. :yea1:
EURO Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 jaz sem tudi ze pokonc in zelim cudovit dan, grem spet mal na moj bmwwwwwwwwwwwww. pozdravcek juter pa na kras :OK:
border Objavljeno Marec 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 (popravljeno) Evo jaz sm dal vceri Birtu Zdrawcu logote za nalepke v dveh barvah: crni in sivi. Velikost bo baje kot SLO nalepka na avtih. Vec o tem lahko pove kaj Zdrawc. Jaz predlagam, da se jih mal vec naredi in da se potem kaksna se dodatno proda, ne pozabit maretu smo dolzni 60 EUR, to bo treba iz proracunskega dnarja vrnat njemu. Kaksne majce tud neb ble slaba izbira. To pa na kaksnem sestanku v blizni prihodnosti. Pa spremljajte naso stran, Mare je ze dodal eno novicko. :OK: http://stamperl03.stranice.si/ Popravljeno Marec 16, 2007. Popravil border
Vikking Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 Evo jaz sm dal vceri Birtu Zdrawcu logote za nalepke v dveh barvah: crni in sivi. Velikost bo baje kot SLO nalepka na avtih. Vec o tem lahko pove kaj Zdrawc. Jaz predlagam, da se jih mal vec naredi in da se potem kaksna se dodatno proda, ne pozabit maretu smo dolzni 60 EUR, to bo treba iz proracunskega dnarja vrnat njemu. Kaksne majce tud neb ble slaba izbira. To pa na kaksnem sestanku v blizni prihodnosti. Pa spremljajte naso stran, Mare je ze dodal eno novicko. :OK: http://stamperl03.stranice.si/ kje pa je limbo?
bmwslo Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 Ste kar aktivni pebi, tak je prav. Jaz imam (kar se mene tiče) mal pomisleka za 14.04, ker sta ta dan dva dogodka, ki bi se jih rad udeležil. 1. Sejem pri Vaških Bojsih - dopoldan 2. IPA - v BTC-ju tole ! ob 15.00 uri Bomo vidli kako in kaj, pa vreme .... Zaenkrat planiram jutri malo motorirat. Mogoče do Tolmina ...
mare Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 (popravljeno) kje pa je limbo? :slap: pa najbljižje od vseh štamperlov imaš tja Ste kar aktivni pebi, tak je prav. Jaz imam (kar se mene tiče) mal pomisleka za 14.04, ker sta ta dan dva dogodka, ki bi se jih rad udeležil. 1. Sejem pri Vaških Bojsih - dopoldan 2. IPA - v BTC-ju tole ! ob 15.00 uri Bomo vidli kako in kaj, pa vreme .... Zaenkrat planiram jutri malo motorirat. Mogoče do Tolmina ... plan ni zacementiran če se ne motim se tudi v kamniku kar zanimivo dogaja Popravljeno Marec 16, 2007. Popravil mare
bmwslo Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 (popravljeno) :če se ne motim se tudi v kamniku kar zanimivo dogaja Ja maš prav, tudi Kamnik je vmes ?? :hmm: Popravljeno Marec 16, 2007. Popravil bmwslo
border Objavljeno Marec 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 kje pa je limbo? Kaj ti bi plesal? :P :devil:
bmwslo Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 Kaj ti bi plesal? :P :devil: Border, daj gor na stran nekam še link do zemljevida Limbo z bližnjo okolico, da se ne bomo stalno spraševali kje :krneki:
border Objavljeno Marec 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 2. IPA - v BTC-ju tole ! ob 15.00 uri A bos sel vozit s svojim BMWjem na poligon? :D Border, daj gor na stran nekam še link do zemljevida Limbo z bližnjo okolico, da se ne bomo stalno spraševali kje :krneki: Limbo... se sam ne vem zakaj se gre... :blink:
mare Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 limbo tu [attachmentid=93729] limbo tam [attachmentid=93730]
Vikking Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 :slap: pa najbljižje od vseh štamperlov imaš tja :doze: premal ga pijem, pol me pa takle meče :blink:
Zdrawc Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 (popravljeno) Sjerbus B) P.S. Nalepeke že emajlirane naprej :grim Popravljeno Marec 16, 2007. Popravil Zdrawc
bmwslo Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 Sjerbus B) P.S. Nalepeke že emajlirane naprej :grim Emajliraj še kak pir :kva2:
Zdrawc Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 limbo tu limbo tam skočimo na drugo stran :lol: jaz bom šel takrat zihr čez breg v Kamnik, mogoče celo čez Menino B)
tati Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 dobro jutro banda, :kva2: kako ste, jaz se ta vikend še učim, tako, da......... :cry: :cry: :cry: čez eno uro domov plošče polagat, potem pa nazaj v Ljubljano na Metropolis - kajne Zdrawc..... :OK: :OK: :hmm: Suzi - hvala :naughty: :naughty: fajn se voste :yea1:
Zdrawc Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 dobro jutro banda, :kva2: kako ste, jaz se ta vikend še učim, tako, da......... :cry: :cry: :cry: čez eno uro domov plošče polagat, potem pa nazaj v Ljubljano na Metropolis - kajne Zdrawc..... :OK: :OK: :hmm: :grim B) Pa zgleda, da bom paršu sam, Fric mi nike štrajka .)
KeC Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 Dobro jutro banda. :OK: Ornk bolan pa na šihtu in zlo slabe volje tako, da bom sam pozdravu potem pa grem pizdit v druge teme. :evilgrin:
tati Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 :grim B) Pa zgleda, da bom paršu sam, Fric mi nike štrajka .) dej, če boš šel me zvrcni, pa na kakšen drink greva lahko tudi vmes :grim :grim :hmm: :yes: Ornk bolan pa na šihtu in zlo slabe volje tako, da bom sam pozdravu potem pa grem pizdit v druge teme. :evilgrin: :friend1: :friend1: :friend1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se