Zdrawc Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Zdrawo banda :D Kolkor vidim, se velika večina, že kar dobro prevaža okrog z motoriziranimi dvokolesniki :OK: še bo wroče B)
Špilferderber Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 a lahko prijavim eno, takšno malce neprimerno za mladino? SNEG POFUKAN!!! :angry:
bmwslo Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Pozdravljeni, jaz pa v 3 pa pol tednih, odkaj imam BMW-ja, napravil 3000 km, kaj nisem priden??? :OK: :slap: Evo, prej pa s kawlnom v celem letu malo več kot to :slap: Bravo EURO :OK: a lahko prijavim eno, takšno malce neprimerno za mladino? SNEG POFUKAN!!! :angry: :grim dovoljeno
Vikking Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 iiiii snegec :kva2: še se bomo smučal :worship:
EURO Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 :slap: Evo, prej pa s kawlnom v celem letu malo več kot to :slap: S Kawo sem tudi 15000 na leto napravil, Maja me je glih opozorila, da odzuni snezi (Prekorje) pa se gremo vsi smucat, srecamo se na Roglu :lol1:
rosse20 Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 In kaka je Marička ? Suha, kaj prometa ?, Jaz letos še nisem bil gor z motorjem. jst sem se v soboto pelala tam gor in sem srečala 1 kolesarja, nekaj avtov in pa 2 na 4-kolesniku ki sta potem vprašala za pot na mrzlco.
Špilferderber Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 to bi bil pravi projekt za nas: spravimo se enkrat s kolesom na Maričko, takole v večji skupini.. :hmm:
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 SNEG POFUKAN!!! :angry: Kdo ga je nategno? :eek: :whistle:
Brrrm Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Špil, kaj si ti danes za malico nore gobe jedel? :headbang:
Motorist76 Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Špil, kaj si ti danes za malico nore gobe jedel? :headbang: Ne ne :grrr :grrr Ni jedo norih gob... samo sneg je po....l pa mu je mraz zamrznil glavico... pa mu pol u glavo vdarlo ? No ne vem O:-) O:-) Samo vprašam in moje mnenje je tako... D.
Špilferderber Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 v tem blesavem vremenu niti nore gobe ne rastejo.. :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 to bi bil pravi projekt za nas: spravimo se enkrat s kolesom na Maričko, takole v večji skupini.. :hmm: Jaz sem za :grim sam bi morali štartat zgodaj zjutraj :grim sicer bo wroče B)
Brrrm Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Epidemija. Zdrawc tudi nore gobe. :rolleyes:
Zdrawc Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Epidemija. Zdrawc tudi nore gobe. :rolleyes: :grrr a misliš, da mi je zato wroče B)
bmwslo Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 (popravljeno) :BUA: Takole pa je pri nas zgledalo pred 10 minutami :eek: [attachmentid=93924] Zgleda da so tam gor nore gobe jedli :BUA: Popravljeno Marec 19, 2007. Popravil bmwslo
Zdrawc Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 sej je uradno, še vedno zima :devil:
Špilferderber Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 še breaking-news iz mojega mariborskega okna:
tati Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 ojla banda, vidim, da vas je zamedlo :D :D :D tukaj je pa še dež nehal padati od same žalosti....... :P :P no, če ne drugemu je meni vreme kar malo na kožo pisano :lol:
tati Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 tudi tuki nas je zamedlo :grim :grim
Zdrawc Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 nas pa ni zamedlo, ker kidamo in plužimo tak, da je kar wroče B)
Vikking Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 :BUA: Takole pa je pri nas zgledalo pred 10 minutami :eek: [attachmentid=93924] Zgleda da so tam gor nore gobe jedli :BUA: jej zej pa še na pir naumo mogli bmw-ju k je mizo pa stole zamedl, to pa je katastrofa :doze:
tati Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 tak, da je kar wroče B) presneto je tebi zadnje čase vroče..... le zakaj :hmm: :hmm: :hmm: prijatu, spet sem naredila pizarijo kršitev JRM, ker sem policajki rekla, da so idioti in naj kaj bolj pametnega delajo kot ustavljajo folk.... pa jebemti to policijo, potem pa še kdo reče, da jim je treba plače zvišat... kvečjemu znižat, ker si še tega ne zaslužijo.... :devil: :devil: :devil: :alien1: :alien1: pozdravček od Jureta.... :yea1: :winkiss: od mene pa enega :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Ne morš iz svoje kože, A? :grrr Ej v sredo jo bomo najbrž primahali v LJ, pogledat Tradicionalni Motosvetov Dakarski večer pa bi lahko še kak :beer2: srebnemo pa kiro rečemo :grim Pozdrawi Jureta nazaj :yea1: pa da mu nebo prewroče B)
tati Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 (popravljeno) Ne morš iz svoje kože, A? :grrr Ej v sredo jo bomo najbrž primahali v LJ, pogledat Tradicionalni Motosvetov Dakarski večer pa bi lahko še kak :beer2: srebnemo pa kiro rečemo :grim Pozdrawi Jureta nazaj :yea1: pa da mu nebo prewroče B) kako čem iz svoje kože, če sem pa dobila 90 evrov kazni za te besedice.... :headbang: :headbang: :SS :SS ja v sredo bi pa mogoče šlo, bom ostala v Ljubljani, pa mislim, da bi tudi Jure imel čas, ker bo itak sneg, pa se bi lahko dobili, samo res, ne spet tako kot v petek :hmm: :hmm: :xx: :headbang: :blink: samo bi bilo fajn, če bi sporočil že čez dan..... Popravljeno Marec 19, 2007. Popravil tati
Zdrawc Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 (popravljeno) kako čem iz svoje kože, če sem pa dobila 90 evrov kazni za te besedice.... :headbang: :headbang: :SS :SS :nono: :grrr ja v sredo bi pa mogoče šlo, bom ostala v Ljubljani, pa mislim, da bi tudi Jure imel čas, ker bo itak sneg, pa se bi lahko dobili, samo res, ne spet tako kot v petek :hmm: :hmm: :xx: :headbang: :blink: samo bi bilo fajn, če bi sporočil že čez dan..... V sredah nimam take gužwe, tak da bi maglo 100% zlaufat, upam, da bo Černivc vsaj za silo spucan :grim drugače lahko postane wroče B) P.S. Sm ti pozabu povedat, da sma bla zanjič z Babinom na pirih :lol: , ja malo jamral, kak po netu objavljajo njegove slike :lol1: Popravljeno Marec 19, 2007. Popravil Zdrawc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se