eMBe Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 šnopčkarji(03) vas kaj zebe :hmm: pridite na kako vročo čokolado da se ogrejete :P pozdravček vsem :winkiss:
EURO Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 ma kaj ste tak zivcni, men se pa ta sneg zelo dopade, pri meni je zena in njena prijateljica kidala sneg, jaz sploch ne razumem kaksne tezave imate.
motoristek Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 ma kaj ste tak zivcni, men se pa ta sneg zelo dopade, pri meni je zena in njena prijateljica kidala sneg, jaz sploch ne razumem kaksne tezave imate. Kaj je pa moja pri tebi delala? :lol:
DIESEL Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 če bi blo pa tole na dvorišču ga lahk pa zapade kulk ga hoče :P :D :OK:
EURO Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 @ Motoristek, kaj ze, potem se je mal ohladila.... :yea1: :yea1:
Špilferderber Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 a danes bom pa jaz prvi štemplal? :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 No sem čakal da se nekdo pojavi, da ne bom jaz prvi :devil: A gremo danes kam ? Z motorji mislim. Bi bla pa res lepa turca :devil:
zlati Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 dobro juto :yea1: ceste so kopne :D
Zdrawc Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Sjerbus :D A gremo danes kam ? Z motorji mislim. Bi bla pa res lepa turca :devil: Jop :grim , v Dakar (virtualno) da bo malo wroče B)
Zdrawc Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 maš prow :grim a danes bom pa jaz prvi štemplal? :evilgrin: jaz bom pa probal prwi štamprlat :beer2:
BremzPenzl Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 No sem čakal da se nekdo pojavi, da ne bom jaz prvi :devil: A gremo danes kam ? Z motorji mislim. Bi bla pa res lepa turca :devil: Jaz bi šou v LJ, z mopedom.. Če gre kateri od vaših, se lahko dobimo kje v CE. tam nekje ob 17 bi štartal v MB.
tati Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 dan vsem skupaj :OK: najprej Zdrawc - prideš, ne prideš, da vem kaj poročati naprej :eek: :eek: drugače pa še jutri :hmm: :hmm:
Zdrawc Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Jaz bi šou v LJ, z mopedom.. Če gre kateri od vaših, se lahko dobimo kje v CE. tam nekje ob 17 bi štartal v MB. :grrr mi uletimo z avtom preko Črnivca, mormo it še v Kamnik en pire uzput spit :whistle:
tati Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 :grrr mi uletimo z avtom preko Črnivca, mormo it še v Kamnik en pire uzput spit :whistle: da ne boš kr v Kamniku na pirih ustal..... :hmm: :hmm: :hmm:
Zdrawc Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 da ne boš kr v Kamniku na pirih ustal..... :hmm: :hmm: :hmm: :grrr
bmwslo Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 vsak tak kot si zasluzi :kva2: EURO, kaj je gremo zvečer na Dakar večer v LJ ??
tati Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 :grrr ne resno te sprašujem, da lahko Juretu garantiram, da boš tam, sicer pa mislim, da je prav, da bi poklical ko pridete v Ljubljano in pridete najprej na kakšnega na Vič - Cesta v Gorice 38, potem pa GREMO skupaj dalje na Dakar :hmm: :hmm: :hmm:
Zdrawc Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 ne resno te sprašujem, da lahko Juretu garantiram, da boš tam, sicer pa mislim, da je prav, da bi poklical ko pridete v Ljubljano in pridete najprej na kakšnega na Vič - Cesta v Gorice 38, potem pa GREMO skupaj dalje na Dakar :hmm: :hmm: :hmm: Bom videl, kdaj se bota una dva kavlca zmigala, rekla sta, da bota ob 6h parajt za štart :grim ko pridemo, čez breg pokličemo B) P.S. jure kar naj da pire v hladnjak :beer1: zna bit wroče B)
tati Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Bom videl, kdaj se bota una dva kavlca zmigala, rekla sta, da bota ob 6h parajt za štart :grim ko pridemo, čez breg pokličemo B) P.S. jure kar naj da pire v hladnjak :beer1: zna bit wroče B) velja......... kuke čakm, da te vidim :winkiss: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 velja......... kuke čakm, da te vidim :winkiss: :winkiss: A te firbec, kolk mi je že čupa zrasla od zadnč :naughty: B)
Zdrawc Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Kaj je daj Štamprli, ste spet vsi na motorjih :hmm: no ja jutr bo kolkr tolk vreme, pol pa spet jeba par dni :doze: [attachmentid=94127] ker je pa na Golteh nabrisalo cca 3/4 metra frišnega snega, bom pa sam šel jutri na smuko in frišn luft B) P.S. Kdo pride dans kej v LJ na Motosvetovo Dakarsko Srečanje :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se