border Objavljeno Junij 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Vse grete nekam... kake fajne sluzbe... jaz si sploh dopusta vzet ne morem... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 (popravljeno) bmwslo, kaj če bi midva tud podlegla množični evforiji in šla na dopust? :( men se že meša.. <_< :grim Če bo vreme, kar bo, grem konec prihodnjega tedna ma Mađarice pogledat (podaljšan weekend) :kva2: 15-> :yea1: <-18 Popravljeno Junij 7, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 lahk bi imeli virtualni dopust :blush: do tapravga je še 2 mesca :wacko: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 ajde.. eden naj prinese pir, jaz bom zakuril žar.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 ajde.. eden naj prinese pir, jaz bom zakuril žar.. kar danes, ni panike.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 pa vsak, ki pride na plažo, dobi enga štamperlskega zaganjača.. eno tavžentrožco za mene, pa sam si bom nalil.. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Aja pa zvedu da smo dobli novo članico 0,3 regije. Aja lepo pozdravljena in pa na zdravje! Hvala... pa upam, da čimprej nazdravimo tudi v živo... .) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 dobrodošla.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Hvala... pa upam, da čimprej nazdravimo tudi v živo... .) :OK: aja čin :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 @decaf: a so še kakšne MS nalepke na zalogi? na mojih se že poznajo kilometri.. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 ewo prvo rundo praznih flaš že pelejo na odpad.... :grim po malci pride nova fura :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 ewo prvo rundo praznih flaš že pelejo na odpad.... :grim po malci pride nova fura :whistle: aha :? mi smo pa glih dober začel, pa nam že mal dogaja :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 P'rhaja nova fura B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 evo zdrawc, namesto ALU kufrov tole gor vržeš na Benka.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Kaj ce bi vi v sluzbah malo delali... vasi sefi bi bili zelo vseli... :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Kaj ce bi vi v sluzbah malo delali... vasi sefi bi bili zelo vseli... :photo: Ka pa če si sam svoj šef :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 če si siten zaradi žeje, povej.. predlogov je kar nekaj padlo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 evo zdrawc, namesto ALU kufrov tole gor vržeš na Benka.. da nauš mislu :hmm: , da na kej takega še nism gruntal :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 zaradi velike lakote, so zakurblali malo večji roštilj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Hehe... :lol1: ...svašta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2006 DANES, DA NE POZABITE NA SRECANJE!!!! 7.6.2006(sre), pri "Skalca" v Velenju, ob 19.00 uri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Kaj ce bi vi v sluzbah malo delali... vasi sefi bi bili zelo vseli... :photo: :grim :grim :grim :kva2: se mal bojim, da je ogromno taksnih tle gor, ki veliko delamo .) .) .) in tudi včasih veliko zabušavamo .) .) , danes imamo prosto, ker je piknik štamprlčkov :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 ...svašta... tole je pa v planu za bližnjo prihodnost :yes: (V8rulzpress) :grim :grim :grim :kva2: se mal bojim, da je ogromno taksnih tle gor, ki veliko delamo .) .) .) in tudi včasih veliko zabušavamo .) .) , danes imamo prosto, ker je piknik štamprlčkov :OK: a pol prideš u Veleje :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Vse grete nekam... kake fajne sluzbe... jaz si sploh dopusta vzet ne morem... :cry: jst ne grem nikamor... vsaj zaenkrat ne... ne moreš si vzet dopusta... to mi je nekako znano... tudi jaz se približujem temu... počasi, vendar se :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 uuuu, madona čvekate. sej pol ni čudn da se vreme kr naprej kuja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se