Špilferderber Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Sjerbus a si ti že prestopil al kaj to ponujaš prvo mesto na BMW lestvici ? :devil: Sreč se je pa zdajle malo zmotil.. ko izgubimo Zdrawca, se lestvica preprosto pomakne navzgor.. brez debate.. prisrčno Vaš Špilferderber, zjutraj pravnik, popoldne mesar... :evilgrin:
Brrrm Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Danes nicht ne bo šlo. Petek je dan ... ... za plesne vaje. :) Se vidimo kdaj drugič
Zdrawc Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Sreč se je pa zdajle malo zmotil.. ko izgubimo Zdrawca, se lestvica preprosto pomakne navzgor.. brez debate.. prisrčno Vaš Špilferderber, zjutraj pravnik, popoldne mesar... :evilgrin: Stari, za klobase & pir si lahko prwi :grim Lp iz wroče Savinjske B)
bmwslo Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 (popravljeno) Sreč se je pa zdajle malo zmotil.. ko izgubimo Zdrawca, se lestvica preprosto pomakne navzgor.. brez debate.. prisrčno Vaš Špilferderber, zjutraj pravnik, popoldne mesar... :evilgrin: :nono: Nič zmotu :D A ti misliš, da se bo Motoristeku lublo preštevilčevat vse ostale mandlce zato da boš ti na vrh pršu :lol1: P.S. Kako (suho) klobaso lahko danes k xXx - om prineseš če ti bo od mesareije kaj ostalo :whistle: Popravljeno Marec 30, 2007. Popravil bmwslo
poggy Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Torej se vidimo okrog 20.00? :OK: :OK:
rosse20 Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 P.S. Prilimajta kako slikco, da vidmo kaj kej Primorci delajo :eek: a misliš, da se "imamo primorci" čas slikat :?
Zdrawc Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 a misliš, da se "imamo primorci" čas slikat :? :grrr Primorci so/ste že sami po sebi slike :photo: itak, če vam je skoz wroče B)
poggy Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Skratka, iščite stvor v rdečem puloverju :OK: :OK: :OK: Pozor! Ker so še druge lokacije, kjer je nocoj najavljen obstaja velika nevarnost, da zaradi zamude ostanete brez piva!!!! :D :D :D :D :D :D
Zdrawc Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 mater sto :angry: jaz še pa kar na šihtu :headbang: upam wsaj da bo še zmajewa odpreta, ko bom zaključu :whistle:
motoristek Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Jaz bom tudi počasi priplazil... :yes:
bmwslo Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Jaz bom tudi počasi priplazil... :yes: Enako
tati Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 uživajte :cry: :blink: :cry: :blink:
rosse20 Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 vidim, da se tukaj nič kaj ne dogaja... torej sklepam, da sem samo jaz ostala doma :? :?
suzi Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 vidim, da se tukaj nič kaj ne dogaja... torej sklepam, da sem samo jaz ostala doma :? :? ne ne tudi jaz doma :grim :grim
DIESEL Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 js sm zle pršu sicer res domu sam ne od xxx ampak od druge lokacije :D nimaš kej tti petki so prekratki da bi lahk šou vsepovsod kam med tednom nism mogu :P
bmwslo Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 Od mene tudi eno lepo dobro jutro :yea1: , čeprav je dan bolj posran :doze:
Zdrawc Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 (popravljeno) Od mene tudi eno lepo dobro jutro :yea1: , čeprav je dan bolj posran :doze: pri nas je pa poscan :lol: Upam, da na Golteh ne bo tako :? Popravljeno Marec 31, 2007. Popravil Zdrawc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se