Zdrawc Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 v soboto pa grem z vama :hmm: :hmm: lahko :? :? :? kam že :?
rosse20 Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 čeprav je dan bolj posran :doze: pri nas je pa poscan :lol: hmmmm... midva z juretom pa sva se kar nekaj časa vozila naokoli... sicer po gozdu, snegu in predvsem po blatu, pa se mi ni zdelo tako slabo vreme. samo sva pa imela nekaj smole, ko se nama je sredi ničesar zlomil amortizer :BUA: sem pa tudi testirala škornje... preizkušeno ne premočijo (ne snega in ne vode), sva se nakoncu prala kar s šlaufom. topli so tudi za v sneg (preizkušeno, ko sva tiščala 4-kolesnik kar nekaj časa, ko sva zagreznila). glavno pa je, da umazanije ne prepuščajo :OK:
EURO Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Tak, lahko sporocam, da je moja Claudia srecno pripeljala svojo Hondo CBF 600 S iz Nemcije, po 560 Km smo jo na meji v Dravogrado sprejeli. Je zelo navdusena.
motoristek Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Tak, lahko sporocam, da je moja Claudia srecno pripeljala svojo Hondo CBF 600 S iz Nemcije, po 560 Km smo jo na meji v Dravogrado sprejeli. Je zelo navdusena. To mi deli... :kva2: :kva2: :grupni: :grupni: :grupni:
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Tak, lahko sporocam, da je moja Claudia srecno pripeljala svojo Hondo CBF 600 S iz Nemcije, po 560 Km smo jo na meji v Dravogrado sprejeli. Je zelo navdusena. :OK: :OK: :010 :010 Bravo Claudia :grupni: :grupni:
tati Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 čestitam...... :OK: :OK: :OK: Suzi :yea1: :004 :004 :004
suzi Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 čestitam...... :OK: :OK: :OK: Suzi :yea1: :004 :004 :004 TATI :yea1: :yea1: kako si?
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Punce kaj to naklepate. Povejte, da še mi čestitamo :whistle: :beer2:
tati Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 TATI :yea1: :yea1: kako si? vse pa ne rabte vedet, presneti firbčni deci, pol pa še rečte, da niste ko babe..... ;) ;) :wacko: :kva2:
Zdrawc Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Punce kaj to naklepate. Povejte, da še mi čestitamo :whistle: :beer2: ziher dež :devil:
tati Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 naklepam -- :hmm: :hmm: :hmm: randi z Suzi, kaj pa čem, če ste moški tako zasedeni :xx: :xx:
suzi Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 naklepam -- :hmm: :hmm: :hmm: randi z Suzi, kaj pa čem, če ste moški tako zasedeni :xx: :xx: Ja ja Tati maš prav :OK:
tati Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 ja, zdele bova šle lajat v luno, baje sprošča.... :closedeyes: saj vem, da se mi že malo meša, ja potreba po hlapih je ratala precej huda...... :kva1: :kva1:
suzi Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 ja, zdele bova šle lajat v luno, baje sprošča.... :closedeyes: saj vem, da se mi že malo meša, ja potreba po hlapih je ratala precej huda...... :kva1: :kva1: :grim :grim :grim :lol1: :lol1: :lol1:
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 vse pa ne rabte vedet, presneti firbčni deci, pol pa še rečte, da niste ko babe..... ;) ;) :wacko: :kva2: Ej ti ne šimfaj čez dede :nono: Kaj bi brez nas. :hmm: Dildote bi že same gonle, kdo bi ti pa aspuf montirau :whistle:
Zdrawc Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Ej ti ne šimfaj čez dede :nono: Kaj bi brez nas. :hmm: Dildote bi že same gonle, kdo bi ti pa aspuf montirau :whistle: :lol1: :lol1: :OK: k pr norcih :blink:
tati Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Ej ti ne šimfaj čez dede :nono: Kaj bi brez nas. :hmm: Dildote bi že same gonle, kdo bi ti pa aspuf montirau :whistle: kaj mi pomagajo, če se še vedno ne vozim, ja bi jih pa sama, vse se človek nauči, če je sila, tako kot deci kuhat pa prat, ženske pa šravfat, ti kar mojo mamo poglej za vzgled, na streho cegle menjat, v gošo z motorko smreke žagat, da ne govorim oi traktorju in avtu, več ve kot 70 % decev, ja vse se da.... :ninja: :grim
motoristek Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 naklepam -- :hmm: :hmm: :hmm: randi z Suzi, kaj pa čem, če ste moški tako zasedeni :xx: :xx: Ja ja Tati maš prav :OK: ja, zdele bova šle lajat v luno, baje sprošča.... :closedeyes: saj vem, da se mi že malo meša, ja potreba po hlapih je ratala precej huda...... :kva1: :kva1: Babe tišina... :devil: da ne bo dež :headbang: kajti jaz imam v sredo servis v Lj in ne bi dežjaka gor deval... :yea1:
tati Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 mislim, da je bolje, da jo pobrišem, ker jih bom še fasala........... :fight2: :fight2: lupčka za lahko noč, :004 :004 iz preventivnih razlogov bežim.... :xx: :xx:
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 kaj mi pomagajo, če se še vedno ne vozim, ja bi jih pa sama, vse se človek nauči, če je sila, tako kot deci kuhat pa prat, ženske pa šravfat, ti kar mojo mamo poglej za vzgled, na streho cegle menjat, v gošo z motorko smreke žagat, da ne govorim oi traktorju in avtu, več ve kot 70 % decev, ja vse se da.... :ninja: :grim Ne se na mamo zgovarjat. Saj je ne moreš povsod s sabo vlačit reve. :whistle: Je pa pridna tale mama če je tko kot poveš, ni kaj. Lepo jo pozdravi :yea1: A peče tudi kaj tko dobrega kot Suzy :kva2: :kva2: :kva2:
suzi Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Ne se na mamo zgovarjat. Saj je ne moreš povsod s sabo vlačit reve. :whistle: Je pa pridna tale mama če je tko kot poveš, ni kaj. Lepo jo pozdravi :yea1: A peče tudi kaj tko dobrega kot Suzy :kva2: :kva2: :kva2: Aha bmw mojim rfaelotom se pa ne gre upret, kaj :grim :grim
Zdrawc Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) Ka zna kira mogoč doma pir warit :hmm: :whistle: Popravljeno April 2, 2007. Popravil Zdrawc
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Aha bmw mojim rfaelotom se pa ne gre upret, kaj :grim :grim :hmm: :nono: niti rafaelotom, niti tebi :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se