bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) bmwslo ka mlajša garda tut dobimo rafaelote stran :P vedn je blo tak da se starejši borite mi pa pol jemo :P :D :D ja pa pire tut zdrawc :D :P boš dal mlajši generaciji kej stran :P sj veš kot praviš poletje je vroče B) :P Rafaelote že dobite za pir pa ne vem če že lahko. :nono: Widiš se že Zdrawc usaja. Nič ne bo s piri :lol1: Popravljeno April 2, 2007. Popravil bmwslo
suzi Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) :D :D :D tole pa komi slediš :D :D :D bmwslo ka mlajša garda tut dobimo rafaelote stran :P vedn je blo tak da se starejši borite mi pa pol jemo :P :D :D ja pa pire tut zdrawc :D :P boš dal mlajši generaciji kej stran :P sj veš kot praviš poletje je vroče B) :P Ti pa si upaš :worship: :worship: Suzi danes bom sanjal rafaelote in .... :whistle: ampak je hudič ker ničesar od tega ne smem. Rafaelotov zaradi tega, ker se že težko spravim v letne motocote .... pa zaradi drugega še hujšega razloga. :blush: A si presladek, pa sej eden ne škodi, je pa zavedljiv :grim :grim (rafaelo) Popravljeno April 2, 2007. Popravil suzi
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 A si presladek, pa sej eden ne škodi, je pa zavedljiv :grim :grim Eden ni nobeden :devil:
Zdrawc Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 od viška pa tudi na boli glaw©a :grrr
suzi Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Tako štamperli jaz grem spat, lepe sanje vsem :yea1: :yea1: , pa :zzz:
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Tako štamperli jaz grem spat, lepe sanje vsem :yea1: :yea1: , pa :zzz: :grim :grim Lahko noč Suzi, jih bom mel :yea1:
rosse20 Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Tako štamperli jaz grem spat, lepe sanje vsem :yea1: :yea1: , pa :zzz: nočko
Zdrawc Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 ewo tak, dej bomo pa samo še ta kleni djedi ostal :devil:
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 ewo tak, dej bomo pa samo še ta kleni djedi ostal :devil: Tako je. Sem ti v piwnici rezerviral nekaj pirow da ne boš žeje trpel nocoj. Tale bi bla pa tudi za abstinente kar OK [attachmentid=94963]
Zdrawc Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 ewo tak, dej bomo pa samo še ta kleni djedi ostal :devil: sm mislu napisat bodo :whistle: Odoh ja u rokere, tam je wedno wroče B) Tako je. Sem ti v piwnici rezerviral nekaj pirow da ne boš žeje trpel nocoj. Tale bi bla pa tudi za abstinente kar OK ki pa to prodajajo :cry: sta pa obe dobre in deklina in bana :yes:
rosse20 Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 ewo tak, dej bomo pa samo še ta kleni djedi ostal :devil: kaj pa sem potemtakem jst? :hmm:
Zdrawc Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 kaj pa sem potemtakem jst? :hmm: Breskwica ;)
exe`FZS Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) glede na to da je v celju bolj malo modrih bmwjem, še manj je pa modrih bmwjev katerih voznik bi imel sivo nolanko. Torej lahko nezmotljivo trdim da sem te danes malo pred kriziscem pri a2s-u pozdravil =) v mislih imam bmwslo-a je blo lepo vidt vsaj enega motorista danes, ceprav je bila tura kratka oz bolj ogrevalni krog :P lp Popravljeno April 2, 2007. Popravil exe`FZS
Zdrawc Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Wročččče Kaj bo šele jutr, ko pade 500 Štamprlov :devil: Wročinski B) udar daj pa res :yea1:
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 glede na to da je v celju bolj malo modrih bmwjem, še manj je pa modrih bmwjev katerih voznik bi imel sivo nolanko. Torej lahko nezmotljivo trdim da sem te danes malo pred kriziscem pri a2s-u pozdravil =) v mislih imam bmwslo-a je blo lepo vidt vsaj enega motorista danes, ceprav je bila tura kratka oz bolj ogrevalni krog :P lp Pol swa wsaj 2, ker danes jaz :nono: na moped, to kot prvo, kot drugo imam pa sivo Šubertko Mi je pa žal, da nisem bil jaz, ker potem BI bil danes na motorju :blush:
Motorist76 Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 @Tati in suzi mislim cccc a mislite da se vsi zensk bojimo? Ja no mogoče se jih, samo ne pa vsi.... :D :D :D tole pa komi slediš :D :D :D bmwslo ka mlajša garda tut dobimo rafaelote stran :P vedn je blo tak da se starejši borite mi pa pol jemo :P :D :D ja pa pire tut zdrawc :D :P boš dal mlajši generaciji kej stran :P sj veš kot praviš poletje je vroče B) :P mlajsi jeste ko se starejsi borijo? od kdaj pa je to v veljavi ? Ali česa ne vem? Hm no se bos kar sam moral borit za tiste rafaelote Suzi danes bom sanjal rafaelote in .... :whistle: ampak je hudič ker ničesar od tega ne smem. Rafaelotov zaradi tega, ker se že težko spravim v letne motocote .... pa zaradi drugega še hujšega razloga. :blush: Hm ce bi bli samo rafaeloti krivi za krcenje tvojih letnih cot... ne vem no ne vem... :kva2: :kva2: :kva2: Ampak @suzi a so tvoji rafaeloti res tako dobri ? Sem eden redkih ki ne verjamem kar tako na besedo... Oky vcasih verjamem... samo vecinoma pa se moram sam prepricat... Lep vecer se naprej cveke D.
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Kje si se pa ti potepal ? Pridi kdaj še k xXx om da kero rečemo :beer2: :yea1: Lep vecer se naprej cveke D. :yea1:
exe`FZS Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 škoda, pa tako sem bil prepričan v to da, če nebi bila cesta deljena z robniki bi se peljal za tabo. Ne vem če sem zadnjič kaj omenil, vendar se je pravi užitek peljat za mal bolj izkušenim motoristom. Zanimiva mi je bila predvsem lega motorja pred zavoji. Upam da bo v bodoče še kaj skupinskih voženj =) lp
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 škoda, pa tako sem bil prepričan v to da, če nebi bila cesta deljena z robniki bi se peljal za tabo. Ne vem če sem zadnjič kaj omenil, vendar se je pravi užitek peljat za mal bolj izkušenim motoristom. Zanimiva mi je bila predvsem lega motorja pred zavoji. Upam da bo v bodoče še kaj skupinskih voženj =) lp Oooo :worship: :worship: seweda da bo :010 :beer2: :010 :beer2:
LORD&LADY Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Oooo :worship: :worship: seweda da bo :010 :beer2: :010 :beer2: A se vidmo na blagoslovu? :?
suzi Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) no še mal pa bo 500 :kva2: :kva2: :kva2: Popravljeno April 2, 2007. Popravil suzi
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 A se vidmo na blagoslovu? :? Itak - obwezno :yea1: Ej ampak za stran pa še parkrat kapo dol. Si ne znam predstavljat kolko dela je vloženo :slap: :worship: :worship: no še mal pa bo 500 :kva2: :kva2: :kva2: Suzi delam(o) na tem. Ostani v teamu, ki bo nocoj dosegel magično 500 tico Slawa nam in gajba piwa od Borderja, ki jo je začel :beer2:
suzi Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Itak - obwezno :yea1: Ej ampak za stran pa še parkrat kapo dol. Si ne znam predstavljat kolko dela je vloženo :slap: :worship: :worship: Suzi delam(o) na tem. Ostani v teamu, ki bo nocoj dosegel magično 500 tico Slawa nam in gajba piwa od Borderja, ki jo je začel :beer2: Itak :grim :grim
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) No a smo še skupaj. Jaz brskam še po netu, ker nekaj iščem pa nič pametnega. A swa sama ostala al kaj ? Ne saj je še EXE z nama, samo nekam nič se ne oglasi. Popravljeno April 2, 2007. Popravil bmwslo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se