Vikking Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Kdo ve kje se potika uporabnik Brrrm :? Vsaka informacija dobrodošla :hmm: , če je kje na dopustu oz. potovanju in pride kasneje bom jaz založil denar za majčke, saj je še edini neplačnik. Na PM in emajle pa ne odgovarja. Lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 DANES, DA NE POZABITE NA SRECANJE!!!! 7.6.2006(sre), v "Skalci" v Velenju, ob 19.00 uri tako prawjo lokalci :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Saj vem, da je mogoče tole vprašanje čist mimo - ampak, a se da mogoče še kakšna majica dobit? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Pošlji PM Vikking-u, al pa prid dans v Skalco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Saj vem, da je mogoče tole vprašanje čist mimo - ampak, a se da mogoče še kakšna majica dobit? :hmm: nekaj majčk sem sicer dal na zalogo. vendar nimam v spominu, da bi bil kakšen ženski model. majčke so v tem trenutku (bo bmwslo povedal, če so zihr) v tisku, tako da ne morem točno povedat. bomo vidl če se da kaj naredit. Pošlji PM Vikking-u, al pa prid dans v Skalco :grrr , ne vikking, jaz sem ta. on je blagajnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 :grrr , ne vikking, jaz sem ta. on je blagajnik. Ej, sori .) sm se res zmotil :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 :grrr , ne vikking, jaz sem ta. on je blagajnik. Lahka men rečeš, se da z mano vse zment :yes: :naughty: , mare ni zanesljiv :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Lahka men rečeš, se da z mano vse zment :yes: :naughty: , mare ni zanesljiv :P . Mare Mare kaj ga serješ :lol1: Ja majce sem danes predal ampak še nekej štrikamo okol logota. Mi je tista ideja o povodnem konju kar ušeč. Bom vidu če majo dost farbe na razpolago za hipota, čene pač kar suhoparn motor :lol1: Se vidmo zvečer - pridem na per :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Mare Mare kaj ga serješ :lol1: Ja majce sem danes predal ampak še nekej štrikamo okol logota. Daj ne strasit folk... folk vse je vredu... logo bo sel v tisk od brzega... vektorsko sliko se posljem bmwsloju, da ne bo treba tiskrju ven rezat slike... bo dal kr v tisk... majce bodo drugi teden. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Mare Mare kaj ga serješ :lol1: Ja majce sem danes predal ampak še nekej štrikamo okol logota. Mi je tista ideja o povodnem konju kar ušeč. Bom vidu če majo dost farbe na razpolago za hipota, čene pač kar suhoparn motor :lol1: Se vidmo zvečer - pridem na per :devil: še kar :hmm: kje bi ga lahk usral. pa nič ne smrdi :glare: za hipota ti bo pa suzi hvaležna............sam ostali :nono: vprašanje za vse. ka bote doma sedel do 18.45 pol pa direkt pod skalo al se bote kej fural prej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 (popravljeno) vprašanje za vse. ka bote doma sedel do 18.45 pol pa direkt pod skalo al se bote kej fural prej? Jst bom zjle šou, po 16 uri, tak sonček fajn B), Popravljeno Junij 7, 2006. Popravil Vikking Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 jaz tud ob 4h domow, še neki porihtat ob cca 6h pa krenem za Veleje, po vsej verjetnosti mal enduro varijanto, čez Bele Vode :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Te držim za besedo dobiš dons sivo pa boš prpopu :whistle: Decaf, lahk dans v Skalco prneseš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 še kar :hmm: kje bi ga lahk usral. pa nič ne smrdi :glare: za hipota ti bo pa suzi hvaležna............sam ostali :nono: vprašanje za vse. ka bote doma sedel do 18.45 pol pa direkt pod skalo al se bote kej fural prej? Jaz šele ob 18.30 od doma. Če greš tudi ti direktno lagho prideš sproti po mene (tud kako minuto prej) sam javi se po mobiju, da te počakam. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Jaz šele ob 18.30 od doma. Če greš tudi ti direktno lagho prideš sproti po mene (tud kako minuto prej) sam javi se po mobiju, da te počakam. :kva2: z očetom grema prej, skočma še do compac-a. se vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 sm še kar na šihtu :doze: no ja, domače delo je pa že odpadlo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 ka gre kdo zdale iz šentjurja js nevem točn ki je ta skalca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Sm slušal, da ste se imeli lepo. Kdo vs eje bil? p.s.: Brzi vektorsko sliko rabmo se, tak je reku mr. Bmwslo. Jaz sm ti poslal 101 PM sporocilo. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 OK spet ena uspela štamperl sreda. Še fotka za tiste, ki vas ni bilo [attachmentid=72016] [attachmentid=72017] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 vikking ma pa volčji pogled :devil: p.s. kdo sta neznanca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2006 (popravljeno) Šest kumada iz nenada... kje pa je ostali folk, ki je kao v "nulatri to smo mi" sekciji? Pa sami priri na mizi... :P Popravljeno Junij 8, 2006. Popravil border Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Laško = zakon :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Kaj? Včeraj je bilo srečanje? A ni to ob četrtkih. Jaz pa včeraj pozno popoldne iz čistega dolgčasa s stene snel bicikel, ga pripravil in se šel z njim vozakati naokoli. Informacije so dan danes zlata vredne. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Kaj? Včeraj je bilo srečanje? A ni to ob četrtkih. Jaz pa včeraj pozno popoldne iz čistega dolgčasa s stene snel bicikel, ga pripravil in se šel z njim vozakati naokoli. Informacije so dan danes zlata vredne. :blush: .) Smo te pogrešali. Na borderjevem podpisu na MS vidiš točen terminski plan. Smo mal pomešal (sreda-četrtek), ker tati ne more ob četrtkih . :eek: Sam hudiča včeraj bi pa potem mogla prit, ko je bila pa sreda :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Ali si bil ti: mare, okoli 17:30, skozi Šentjur? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se