bmwslo Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 banda, saos! :evilgrin: O saos ! Jaz raj gledam reklamo od Mobitela. :OK: :devil: Sam vseen tole nau pocen :beer1: NE bo poceni NE :devil:
bmwslo Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 (popravljeno) Direkt iz Logarske ( € včeraj) [attachmentid=95680] :010 Saj vem, da bi jo moral nalimat v temo "Full lepe fotke" ampak ta je specialno za štamperle :photo: Popravljeno April 16, 2007. Popravil bmwslo
border Objavljeno April 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2007 phiu mi je kr odleglo, sm že mislu da si :wacko: Sam vseen tole nau pocen :beer1: Mogoc se dons kej pr teb oglasim... prpravi :photo:
zlati Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 banda, saos! :evilgrin: saos :yea1:
Zdrawc Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 Direkt iz Logarske ( € včeraj) [attachmentid=95680] :010 Saj vem, da bi jo moral nalimat v temo "Full lepe fotke" ampak ta je specialno za štamperle :photo: A nima BMW enga natečaja za naj foto :photo: , samo se mi zdi, da za endure .)
Špilferderber Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 če se sreč potrudi, ga lahko spravi tudi na off-road.. :blush:
bmwslo Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 če se sreč potrudi, ga lahko spravi tudi na off-road.. :blush: :lol1: € mogoče ja :lol1: Svojga nebi v drek rinu :lol1: :lol1: :lol1:
EURO Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 je pa res ena lepa slika, jaz z BMW v Logarski, sam, da vete zakaj je BMWslo tak za Italjakami divjal, je bis cist nor.
bmwslo Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 je pa res ena lepa slika, jaz z BMW v Logarski, sam, da vete zakaj je BMWslo tak za Italjakami divjal, je bis cist nor. Ja točno takale je bla :eek:
Vikking Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 je pa res ena lepa slika, jaz z BMW v Logarski, sam, da vete zakaj je BMWslo tak za Italjakami divjal, je bis cist nor. phiu :surrender:
DIESEL Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 dober dan :) bmwslo pa ka to maš ti vedn enga profesional fotografa zravn ko se furaš :P ko res maš umetniške slikce :OK:
bmwslo Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 dober dan :) bmwslo pa ka to maš ti vedn enga profesional fotografa zravn ko se furaš :P ko res maš umetniške slikce :OK: :010
DIESEL Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 :010 :OK: js sm šou dans tut mal okol :) blo kr fino krajša varianta 50km :) pa dober je sj pol ko prodam te gare bo več km :devil:
KeC Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 (popravljeno) Evo folk tole je to: Lep pozdrav. Nova sezona je pred nami in vreme obeta :OK: Zadnji čas je, da naredimo konkreten uvod v sezono, zato vas vabimo na PIKNIK :grupni: :beer2: , ki pa ga bova Brihta in KeC izkoristila za zalitje :drunk: najinih rojstnih dnevov (30 in 23 let). Sedaj pa še povzetek pomembnih informacij: Kdaj: 5. maj 2007 :naughty: Kje: Lovska koča v Zavodnjah (glej karto in navodila spodaj) :fredy: Zakaj: a je treba met razlog za dobro fešto? :hmm: Vljudno vas naprošam, da mi (KeCu) potrdite udeležbo na PM ali GSM do 30. aprila , saj bo potrebno kar nekaj logističnih naporov, da vas napojimo in nafojtramo. Pobirali bomo nekaj malega prispevkov za hrano, pijača pa bo na Brihtin in moj račun (da zalijemo rojstne dneve, kot se spodobi). In vsem skeptikom, ne, od prispevkov si ne nameravava kupiti novih gum za motor :evilgrin:. V primeru res slabega vremena bomo zadevo prestavili za 1 teden. Več informacij oziroma vprašanja mi lahko pošljete po PM ali pa v Štamperl sekciji. Vabilo seveda velja tudi za vaše boljše polovice, če želite povabiti še koga, potem mi to prosim prej sporočite. Lokacija: Sedaj pa še, kako priti do 'kraja zločina'. Prva naloga je priti do Šoštanja, kar načeloma ne bi smela biti težava. To lahko storite ali iz smeri Velenja ali pa iz smeri Šmartnega ob Paki. Peljete se skozi Šoštanj in sledite znakom za Zavodnje (če prispete v Topolšico, ste malce kiksnili). Peljete se mimo letališča v Lajšah in potem samo naravnost naprej proti Zavodnjam. Cesta je malce dotrajana, zato ne pretiravajte s hitrostjo. Ko pridete v Zavodnje, boste na desni strani zagledali Gostišče pri Vidi. Nadaljujete naravnost in odpeljete nekaj lepih ovinkov. Kakšen km naprej od Gostišča pri Vidi (takoj za zelo lepim levim ovinkom) boste videli smerokaz za lovsko kočo in to bo to. Izgubljeni ne obupajte, lahko me tudi pokličete. Lep pozdrav!!! Brihta in KeC v sodelovanju s Štamperli in pod pokrovitejstvom Alke [attachmentid=95715][attachmentid=95716] Popravljeno April 16, 2007. Popravil KeC
bmwslo Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 (popravljeno) :OK: js sm šou dans tut mal okol :) blo kr fino krajša varianta 50km :) pa dober je sj pol ko prodam te gare bo več km :devil: Počasi se daleč pride :OK: A nima BMW enga natečaja za naj foto :photo: , samo se mi zdi, da za endure .) Ja žal nimam endurota in žal nisem glih tak profi :doze: Evo folk tole je to: ........... Brihta in KeC v sodelovanju s Štamperli in pod pokrovitejstvom Alke Najbrž se vidimo, jaz u solo varianti samo z BMW-jčkom (podrobnosti sporočim najkasneje do predvidenega roka) In seveda obema hvala za povabilo :OK: Popravljeno April 16, 2007. Popravil bmwslo
KeC Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 Počasi se daleč pride :OK: Ja žal nimam endurota in žal nisem glih tak profi :doze: Najbrž se vidimo, jaz u solo varianti samo z BMW-jčkom (podrobnosti sporočim najkasneje do predvidenega roka) In seveda obema hvala za povabilo :OK: Sej veš da so družinski člani tudi vabljeni :naughty: P.S. Sestrica bo verjetno prišla
bmwslo Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 Sej veš da so družinski člani tudi vabljeni :naughty: P.S. Sestrica bo verjetno prišla :naughty: Mogoče pa tudi jaz koga pripeljem :whistle:
suzi Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 (popravljeno) :naughty: Mogoče pa tudi jaz koga pripeljem :whistle: MENE, pa rafaelote :kva2: Popravljeno April 16, 2007. Popravil suzi
bmwslo Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 (popravljeno) MENE, pa rafaelote :kva2: :010 :010 :010 Nikol se ne ve :whistle: Popravljeno April 16, 2007. Popravil bmwslo
bandy Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 Sej veš da so družinski člani tudi vabljeni :naughty: P.S. Sestrica bo verjetno prišla ej faca si glih sem bral kle da maš fešto pa dobim vabilo na piknik .upam da se bo dalo kaj naredt da pridem
Zdrawc Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 @KeC - a bo v nedeljo še kaj dogajalo :hmm: , ker v soboto me skoraj sigurno ne bo v SLO .)
bmwslo Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 Dobro jutro, vsako jutro. Smo že spet na starih pozicijah . :doze: Ni kaj, je treba delat, ne pa okol ga srat :slap:
zlati Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 dobro jutro :OK: najprej malo delat,potem pa na motor :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se