EURO Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 ja, ja kak smo ta teden spet garali, pa ze spet prazniki pred nami. lep dan vsem :yea1:
KeC Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 He he jaz se bom še kar konkretno nagaral tale vikend v gorah :OK:
KeC Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Nekam tiho jedanes tu, kaj se vsi vozite? :blush:
border Objavljeno April 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2007 Kwa je pjebi... :D dons pa jaz grem mal na motor... mogoce se kaj oglasim na naslednjih lokacijah... Zalec... xXx... Wikking... naj se kdo javi, ce bo kje, da mi da za kako pijaco. :P
Zdrawc Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Nekam tiho jedanes tu, kaj se vsi vozite? :blush: Žal ne :doze: klikni, pa zwočnike naglas :devil:
tati Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Žal ne :doze: klikni, pa zwočnike naglas :devil: :angry: :angry: kot en avtomatik, vse skupi nič :blink: :blink: upam, da ma tvoj boljši glas :blush:
Zdrawc Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 :angry: :angry: kot en avtomatik, vse skupi nič :blink: :blink: no, no piška 600ccm-čna :evilgrin: upam, da ma tvoj boljši glas :blush: Moj pa, RRRRRRRRRRRRJOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWEEEEEEEEEEEEEE B)
bmwslo Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 (popravljeno) Kwa je pjebi... :D dons pa jaz grem mal na motor... mogoce se kaj oglasim na naslednjih lokacijah... Zalec... xXx... Wikking... naj se kdo javi, ce bo kje, da mi da za kako pijaco. :P Tukaj dobiš pijačo, ampak pred 16.00 se ti ne splača oglasit, razen če misliš mene gledat :devil: :naughty: :whistle: :lol1: :lol1: Žal ne :doze: klikni, pa zwočnike naglas :devil: Mater tole se bo vsak čas razpadlo :eek: :naughty: :devil: Popravljeno April 20, 2007. Popravil bmwslo
zlati Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Nekam tiho jedanes tu, kaj se vsi vozite? :blush: delamo,fural se bomo pa jutri :yes:
bmwslo Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 ja, ja kak smo ta teden spet zasrali, pa ze spet prazniki pred nami. lep dan vsem :yea1: :lol1:
rosse20 Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 spet neki zajebavaš, tole te bo drag koštal najmanj pir ali dva, pa še avto nismo zapil, pa dodatnih 20konju tud ne... malora kr geldtašn prprav :P kakšen avto, kakšne konje :whistle: rozi koliko pa si imela ceno? ..if i may ask :) 2350€ sem dobla, ceno pa sem mela 2400€. a vam dragi štamperli nekaj zaupam :? ma sej je uredu novica... no... no... no... kupila sem motor :kva2: jutri mi ga pjebek prpele domov, ker jst še nimam izpita :naughty: v ponedeljek pa v avtošolo, pa hit izpit. sej vam jutr kako sliko naredim in pošlem, da bote vidli, kaj sem nabavla :yea1:
bmwslo Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 kakšen avto, kakšne konje :whistle: 2350€ sem dobla, ceno pa sem mela 2400€. a vam dragi štamperli nekaj zaupam :? ma sej je uredu novica... no... no... no... kupila sem motor :kva2: jutri mi ga pjebek prpele domov, ker jst še nimam izpita :naughty: v ponedeljek pa v avtošolo, pa hit izpit. sej vam jutr kako sliko naredim in pošlem, da bote vidli, kaj sem nabavla :yea1: Bravo Rozi :OK: Super. Kaj pa je to za ena zverina ??? A SV al kaj druzga .
border Objavljeno April 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2007 :OK: Voznja uspela... z Vikkingom trenirala ovinke - Marija reka... Zlati dobr si ga naucu, se pelje pubec ko nor cez marijo reko.. :eek: Kot sm dopoldan napovedal, sva se ustavla tudi pr BMWSLOju, ki naju je povabu v svojo rezidenco na pijaco. hvala bmwslo p.s.: BMWSLO jutr pr kosilu imas domaco nalogo, ne pozabi. :P
zlati Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 čestitke rozi za motor :OK: mi smo pa danes zvončke nabiral :D [attachmentid=95966] kaj mislite kaj bo nastalo iz tega :hmm: [attachmentid=95967]
rosse20 Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Bravo Rozi :OK: Super. Kaj pa je to za ena zverina ??? A SV al kaj druzga . hvala sv650s, take lepe modre barve :P ... jutri dobite slikce :OK: čestitke rozi za motor :OK: hvala
mare Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 serbus, banda vidim da kar nabirate km. pri meni pa...edino motorno veselje ki sem ga imel je bila kosa kaj mislite kaj bo nastalo iz tega :hmm: [attachmentid=95967] cerkev :? @rozi čestitke in previdno
Vikking Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 v ponedeljek pa v avtošolo, pa hit izpit. Rossie k sma prej debatirala: inštruktor je Rudi Rutar, vozi pa za AŠ Izletnik Celje. Pa še knjiga: BINTER Borut, Osnove varne vožnje z motornim kolesom
DIESEL Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 bravo rozi :OK: vidim da letos vsi menjavate :OK: sj bom js tut kmal :D
EURO Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 dobro jutro, grem pa zdej v smer Krsko z motorjem, na zalost :lol1: sluzbeno, kok jes terpim :headbang: @bmmwslo, kdaj pa ti v sobotah vstanes, sem mislil, da banda spi in da bom jaz danes prvi, ker ob 8 uri eden pride pogledat.
bmwslo Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 ...@bmmwslo, kdaj pa ti v sobotah vstanes, sem mislil, da banda spi in da bom jaz danes prvi... Ma nimaš šanse :lol1:
Vikking Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 jutro... pa glih dons me neki zdravje :cry:
zlati Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 dobro jutro :yea1: nekam jo bo treba mahnat,ker je škoda lepega dneva :OK:
rosse20 Objavljeno April 21, 2007 Opozori Objavljeno April 21, 2007 (popravljeno) jutro @rozi čestitke in previdno hvala Rossie k sma prej debatirala: inštruktor je Rudi Rutar, vozi pa za AŠ Izletnik Celje. Pa še knjiga: BINTER Borut, Osnove varne vožnje z motornim kolesom hvala bravo rozi :OK: :OK: zdej zdej bo motorček tu... še par minut :naughty: Popravljeno April 21, 2007. Popravil ross|e20
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se