rosse20 Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 aha... pa še to... danes sma naredila zdravniškega in se že prijavila v avtošolo. hodla boma k turnšku, cena bo lanska s študentskim popustom :OK: začnema v četrtek in boma med prazniki vozila, tako da bi čimprej naredla izpit. s tem motorjem sem še jureta interesirala in gre tut on delat izpit, poleg tega si bo potem verjetno tudi on kaj kupil... kako enduro verzijo, potem pa gremo na kako turo :P
Zdrawc Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Nea folgam. :headbang: LP :P nikar se ne sekiraj :fredy:
tati Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 nikar se ne sekiraj :fredy: tudi jaz se ne, ker nimam prav nič časa brat, ah.... :doze: :doze: :doze:
Zdrawc Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 tudi jaz se ne, ker nimam prav nič časa brat, ah.... :doze: :doze: :doze: maš prow, sekiranje škodi lepoti :whistle: a wam je kej wroče B)
tati Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 maš prow, sekiranje škodi lepoti :whistle: a wam je kej wroče B) vroče, pa še bolj bo, ker delamo še 3 dni, pa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: , čeprav sem si jaz za popestritev praznikov vzela 2 dežurstvi na urgenci, da mi ne bo preveč dolgčas :headbang:
Zdrawc Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 A greš v petek na Grobnik :hmm: , ker za Jureta sem tak 100%, da gre :grim
motoristek Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 dobro jutro vsem, jaz pa zdej v Maribor z............................. lep dan :OK: Jaz pa še v Mb-ju....
tati Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 A greš v petek na Grobnik :hmm: , ker za Jureta sem tak 100%, da gre :grim te moram razočarati, Jure ne gre :grrr :grrr :grrr , ga sploh ne premaknemo :grrr , ker mora jadrnico štrihat, pa brusit :cry: :cry: :cry: gremo proti obali :doze: :doze: :doze:
tati Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 samo pol pa gremo......, al kaj :OK: :OK:
Zdrawc Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 te moram razočarati, Jure ne gre :grrr :grrr :grrr , ga sploh ne premaknemo :grrr , ker mora jadrnico štrihat, pa brusit :cry: :cry: :cry: gremo proti obali :doze: :doze: :doze: :eek: u shit, če bi mel cajt bi mu šel pomagat, sam sem skoz na šihtu :doze: , upam da bom saj 1. kaj fraj .)
tati Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 :eek: u shit, če bi mel cajt bi mu šel pomagat, sam sem skoz na šihtu :doze: , upam da bom saj 1. kaj fraj .) veš kaj, bi lahko prišla z Fricem čez vikend mal na izlet na obalo, pa bi šli na kakšen pir, saj veš - sobota - Jure baje............ :hmm: :hmm: :kva2: :kva2:
Zdrawc Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 veš kaj, bi lahko prišla z Fricem čez vikend mal na izlet na obalo, pa bi šli na kakšen pir, saj veš - sobota - Jure baje............ :hmm: :hmm: :kva2: :kva2: ne bo šlo, delam tudi čez vikend, gre naš direktor tud na morje.......
tati Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 ne bo šlo, delam tudi čez vikend, gre naš direktor tud na morje....... :SS :SS :SS :SS :SS kaj pa sreda, bemti :eek: :eek: :eek:
Zdrawc Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 :SS :SS :SS :SS :SS kaj pa sreda, bemti :eek: :eek: :eek: drugega je praznik samo pri nas.............tak, da žal ne :doze:
tati Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 drugega je praznik samo pri nas.............tak, da žal ne :doze: to sredo.......... :angry: :angry:
ZdenkoK Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Dobro jutro! :unsure: Hmmm, a danes pa še vsi spite?!
suzi Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Ne ,ne sej se zbujamo. :D Dobro jutro :OK:
motoristek Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 jaz že na šatlu... :lol1: jutro... :yea1:
bmwslo Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Dobro jutro! :unsure: Hmmm, a danes pa še vsi spite?! Ja ja spimo. Je bil včeraj en naporen večer :rolleyes: :whistle: Dobro jutro :yea1:
border Objavljeno April 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2007 Jaz sem rojen pod srecno zvezdo... ko si namenim dan za motoriranje... pa tole... oblacno/malce dezja... :headbang: Tolazim se s tem, da je sele april. :whistle: Aja, dobro jutro. :blush:
poggy Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Jaz sem rojen pod srecno zvezdo... ko si namenim dan za motoriranje... pa tole... oblacno/malce dezja... :headbang: Tolazim se s tem, da je sele april. :whistle: Aja, dobro jutro. :blush: Ja kdo ti pa brani motoriranje :D Saj lahko greš vseeno, pač ne bo šlo ravno do komolcev, gre pa... Pa dobro jutro vsem :kva2: :kva2: :kva2:
Vikking Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Jaz sem rojen pod srecno zvezdo... ko si namenim dan za motoriranje... pa tole... oblacno/malce dezja... :headbang: Tolazim se s tem, da je sele april. :whistle: Aja, dobro jutro. :blush: vidiš, tebe dež, mene pa prodajalci, ki nimajo ketne in zobniku za mojga skuterčka. V Celju in okolici res velika žalost da nimajo nič na zalogi. joj skor pozabu, dobr' jutr :D , čeprav bo že vsak cajt malca.
Zdrawc Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Zdrawo :D to sredo.......... :angry: :angry: aja, to sredo si ti mislala .) ja, najbrž da bo šlo :grim
EURO Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 dobro jutro, jaz sem pa ze BMW dal za gume menjat, ker v cetrtek startam z mojo zeno proti jugu. uzivajte, ta dan :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se