rosse20 Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 vidiš, tebe dež, mene pa prodajalci, ki nimajo ketne in zobniku za mojga skuterčka. V Celju in okolici res velika žalost da nimajo nič na zalogi. joj skor pozabu, dobr' jutr :D , čeprav bo že vsak cajt malca. a si šel k božiču? on ma vse na zalogi, še tisto, kar ne rabi :P samo je pa mal dražji od drugih :angry:
Zdrawc Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 @border - takole vreme je pe ja svetowno za furat :grim
rosse20 Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 jaja... tut jst bi se šla pelat, če bi imela izpit. tako pa nič ne bo :cry:
tati Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 aja, to sredo si ti mislala .) ja, najbrž da bo šlo :grim :grim :grim :grim :grim no ja, upam, da ne bom spet spala....... :eek:
Zdrawc Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 jaja... tut jst bi se šla pelat, če bi imela izpit. tako pa nič ne bo :cry: saj bo.......bo........bo :grim pa se mi zdi, da boš morala malo podatke v profilu posodobit :whistle: :grim :grim :grim :grim no ja, upam, da ne bom spet spala....... :eek: :zzz: :zzz:
Zdrawc Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 dobro jutro, jaz sem pa ze BMW dal za gume menjat, ker v cetrtek startam z mojo zeno proti jugu. uzivajte, ta dan :OK: a že šibata na dopust .) ....te pa srečno :OK: je kej novga ? pr nas ne :grrr , na Dolenjskem pa :grim
motoristek Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 vidiš, tebe dež, mene pa prodajalci, ki nimajo ketne in zobniku za mojga skuterčka. V Celju in okolici res velika žalost da nimajo nič na zalogi. joj skor pozabu, dobr' jutr :D , čeprav bo že vsak cajt malca. Celjski diler za BMW nima niti en liter olja... :headbang:
Brrrm Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Pri nartabolšem sosedu liter bučnega ali pa olivnega, pa bo. Smo zadnjič v BMWSLOjevega vlivali tudi nekaj zelenega, ne vem če ni tistega kupil kar v najbližji špeceriji. .) :) :P
Zdrawc Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Celjski diler za BMW nima niti en liter olja... :headbang: a še je sploh diler za motorje .)
tati Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 a še je sploh diler za motorje .) zakenjat motorje....... spet bom tepena.... :P :P :P
bmwslo Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 (popravljeno) Pri nartabolšem sosedu liter bučnega ali pa olivnega, pa bo. Smo zadnjič v BMWSLOjevega vlivali tudi nekaj zelenega, ne vem če ni tistega kupil kar v najbližji špeceriji. .) :) :P :lol1: :lol1: :lol1: Najprej ekologija in šele potem tehnologija :devil: Popravljeno April 24, 2007. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 a še je sploh diler za motorje .) Ja, so se pogodili... B) mi bodo prijatli v Trzinu vzeli en liter, da bom lahko delal Grško solato... :lol:
mare Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 seos, banda madona pridn pišete še 2 dni pa :yea1:
Zdrawc Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 še 2 dni pa :yea1: ......pa bo samo še Zdrawe tule gor visel :headbang:
EURO Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 ......pa bo samo še Zdrawe tule gor visel :headbang: vidis, si si sam kriv, na lestvici si stevilko 1. prodal in zdej mas tigra brez zob, pa bi tudi lahko sel na dopust, v Cetrtek startam. :kva2:
motoristek Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 (popravljeno) vidis, si si sam kriv, na lestvici si stevilko 1. prodal in zdej mas tigra brez zob, pa bi tudi lahko sel na dopust, v Cetrtek startam. :kva2: Fajn se imejta... :worship: ko se peljem mimo ti potrobim... :lol1: tako kot danes pred XXX-i :naughty: :worship: :yea1: :worship: Popravljeno April 24, 2007. Popravil motoristek
Zdrawc Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 vidis, si si sam kriv, na lestvici si stevilko 1. prodal in zdej mas tigra brez zob, pa bi tudi lahko sel na dopust, v Cetrtek startam. :kva2: dej sem šele slabe volje :doze: si grem kar po pir u kivdr, da bo bolš :grim € - pa Črnogorce pozdrawta
DIESEL Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 a si šel k božiču? on ma vse na zalogi, še tisto, kar ne rabi :P samo je pa mal dražji od drugih :angry: un nima nič živa katastrofa je kadar koli grem tja po kak komad ga nima :closedeyes: ......pa bo samo še Zdrawe tule gor visel :headbang: sj ti bom delu družbo :grim :) pa dober dan vsem skupaj :) zle grem pa po mojo zver :P :D
border Objavljeno April 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 24, 2007 :topic: Ma kdo HILTIja za posodit, morm neki stemat. Pa ne onega plastikfantastik, to mamo doma :slap: . Kako orng zadevo bi rabu.
DIESEL Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 pr nas je tut sam igračka :) prpelu motor domov :kva1: :OK:
brzi Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 pr nas je tut sam igračka :) prpelu motor domov :kva1: :OK: ja res,kir motor si pa prpelu :?
DIESEL Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 čui eno hondo nsr :D sam je pa mela čist prazn kesl tak da je še vžgat nism mogu :P :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se