tati Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 dober dan in seveda srečno tudi od mene :yea1: :yea1: :yea1: Zdrawc - me je mal ******* včeri, presneto...... ni dobro z vama češnje zobati :kva2: :kva2: :kva2:
Zdrawc Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Zdrawc - me je mal ******* včeri, presneto...... ni dobro z vama češnje zobati :kva2: :kva2: :kva2: ....misliš, pirow pit :devil:
T-boy Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Zdrawc - me je mal ******* včeri, presneto...... ni dobro z vama češnje zobati :kva2: :kva2: :kva2: :hmm: :hmm: :hmm: ...zakaj mam občutek, da včeraj niste glih češenj zobali. Mogoče kakšen kompot? :whistle: :P :whistle:
tati Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ....misliš, pirow pit :devil: :grim :grim :grim :hmm: :hmm: :hmm: ...zakaj mam občutek, da včeraj niste glih češenj zobali. Mogoče kakšen kompot? :whistle: :P :whistle: smo hmelj in grozdje obirali... pri nas v Zg. savinjski je malce drugače kot drugje... :blink: :blink: :wacko: :wacko:
Zdrawc Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 :grim :grim :grim smo hmelj in grozdje obirali... pri nas v Zg. savinjski je malce drugače kot drugje... :blink: :blink: :wacko: :wacko: :grim mi mamo celo leto fajn mrzle pire :grim ne glede na wročino B)
tati Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 :grim mi mamo celo leto fajn mrzle pire :grim ne glede na wročino B) itak :OK: :OK: :OK: še mal, pa tudi jaz zapustim prizorišče zločina :krneki: :krneki:
bmwslo Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Pred kratkim izvedel slabo novico. EURO je imal nesrečo na hrvaškem. Menda ga je nekdo izsilil. Ima zlom roke in dveh reber. Jutri prihaja domov :BUA:
DIESEL Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Pred kratkim izvedel slabo novico. EURO je imal nesrečo na hrvaškem. Menda ga je nekdo izsilil. Ima zlom roke in dveh reber. Jutri prihaja domov :BUA: :BUA: hvala bogu da ni kaj hujšega :(
zlati Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Pred kratkim izvedel slabo novico. EURO je imal nesrečo na hrvaškem. Menda ga je nekdo izsilil. Ima zlom roke in dveh reber. Jutri prihaja domov :BUA: sranje :(
motoristek Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 :xx: OJRO, pocajti se... :worship:
DIESEL Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 :xx: OJRO, pocajti se... :worship: :yes:
motoristek Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Evo, grem še jaz... :OK: mejte se ..... :yea1:
bmwslo Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Srečno potujte in lepo vreme vam želim. :OK: Nam dežurnim pa samo dobro jutro :glare:
Zdrawc Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Srečno potujte in lepo vreme vam želim. :OK: Nam dežurnim pa samo dobro jutro :glare: Dobro jutro sotrpini...... :D @ EURO - čimhitrejše okrevanje in vrnitev na motor :OK: @Bmwslo - kje se mu je pa to zgodilo :?
zlati Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Evo, grem še jaz... :OK: mejte se ..... :yea1: srečno pot :yea1: pa dobro jutro vsem
poggy Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Dobro jutro vsem. @EURO, hit pocelit kosti in nazaj na motor
border Objavljeno April 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 27, 2007 (popravljeno) Pred kratkim izvedel slabo novico. EURO je imal nesrečo na hrvaškem. Menda ga je nekdo izsilil. Ima zlom roke in dveh reber. Jutri prihaja domov :BUA: :eek: ------------------------------------------------------------------------------- Vceri sm naredu ogrevalno turco ZRECE-CE-SENTJUR-SMARJE-POCLANE-LOCE-ZRECE. Brezveze, alsvalt se ni topu tko k bi mogu bit. :( Pa se ta veter... se vidi da je se april tu... bo treba pocakat na one prave poletne dni. ;) Popravljeno April 27, 2007. Popravil border
Zdrawc Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Brezveze, alsvalt se ni topu tko k bi mogu bit kak se ni topu :? , nama z bratranom se je pa, sma eno dvorišče ven metala z bagerom, je bil čist mehak, sploh ni hotel pokat, se je kar vleklo .)
Zdrawc Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 se grem mal furat :OK: :yea1: jaz tudi..........................popoldan.................................z viličarjem :slap:
rosse20 Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 lep pozdrav € pozdravi se čimprej drgač pa ja... lep dan je za vozit ja... samo kaj več kot MOGOČE kakšna avtošola danes ne pride na vrsto. :cry: zdej namreč rihtama 4-kolesnik (ga morma povišat), da se boma lahko še naprej vozla.
zlati Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 preživeli smo lep sončen dan :D Nova štifta,pa malo po Dolenjski in Beli krajini :OK: [attachmentid=96323] [attachmentid=96324] [attachmentid=96325]
Vikking Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 preživeli smo lep sončen dan :D Nova štifta,pa malo po Dolenjski in Beli krajini :OK: Vidim da si užival :OK: @euro čimprejšne okrevanje ti želim Lepo se mejte še jutri, jast bom spet garal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se