border Objavljeno Maj 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 Mare se je javu, prek SMSja. Sporoca, da se vracajo domov proti Sloveniji. :OK:
EURO Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 dobro jutro, danes pa bomo videli kaj zdravniki majo za ustvarit
bmwslo Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 dobro jutro, danes pa bomo videli kaj zdravniki majo za ustvarit Dobro jutro. :yea1: Drži se EURO. :unsure:
border Objavljeno Maj 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Mare se je javu, prek SMSja. Sporoca, da se vracajo domov proti Sloveniji. :OK: Tkole je napisal Mare. --------------| SMS | OD MARE | 20.34 | 2.maj 2007 | ----------------------------------------- Serbus. Mi pocasi s sardinije. Za nami cudovite ceste in malo manj lepo vreme. Jutri pridemo v livorno potem pocasi proti slo. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ dobro jutro, danes pa bomo videli kaj zdravniki majo za ustvarit EURO pa kaj je blo tocno? A si ti prehitro prpelu? Al ... :blink:
bmwslo Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Dober večer. Marička je pa res :OK: Sva se mal pocartala danes (2x) :kva2: :kva2: orgazem :kva2: :kva2:
EURO Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ponedeljek, operacija, grem ze v nedeljo zvecer noter. :headbang: :headbang: :headbang:
bmwslo Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ponedeljek, operacija, grem ze v nedeljo zvecer noter. :headbang: :headbang: :headbang: O, te pridemo še vmes pogledat mal če boš mel čas :devil:
Zdrawc Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 O, te pridemo še vmes pogledat mal če boš mel čas :devil: Čimdalj od bolnice :grim sicer pa tak djed, kot je EURO bo zihr ven v dveh dneh, pa bomo rajši šli že na kak pir :beer1: EURO zdrži :OK:
DIESEL Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ponedeljek, operacija, grem ze v nedeljo zvecer noter. :headbang: :headbang: :headbang: zdrži pa čimprejšno okrevanje :) sicer pa tak djed, kot je EURO bo zihr ven v dveh dneh, pa bomo rajši šli že na kak pir :beer1: EURO zdrži :OK: :worship: :yea1: dober večer vsem skupaj :)
DIESEL Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 kako kaj? čui fino :D tale teden je bil kratek :P jutr že petek :kva1: :)
rosse20 Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ja vrjamem ja... samo jst sem pa še kr doma :P
mare Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 :slap: madona ste pridni pri pisanju, kapo dol. človeka ni par dni, pa je čisto out. @EURO upam da bo čimprej vse OK aja :naughty: , mi smo nazaj za nami 7 dni potepanja, malo celine, malo otoka kaj naj rečem :? slika zamenja tisoč besed... [attachmentid=96623] [attachmentid=96624] [attachmentid=96625]
bmwslo Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Dobro jutro :yea1: Hej Mare dobro došel nazaj
Zdrawc Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Dobr dan :D @mare - welkam bak :OK: , pa čimprej slike v album, da se bomo še ostali slinli :kva2:
rosse20 Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 dober juter :yawn: danes sem malo bolj zgodna :naughty:
Vikking Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Pozdravljena delavnička sila :) @mare :OK: , zgleda da ste imeli bolj vlažno vreme.
Špilferderber Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 za prvega maja dan sem pa zdrawca srečal.. oba sva bila na dveh kolesih, ampak v trenutku srečanja niti eden niti drug tako, kot se za pravega motorista spodobi :D p.s. ste mi pustil' kaj janija? :blush:
Zdrawc Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 p.s. ste mi pustil' kaj janija? :blush: Sori :grrr sem prej z Tati govoril in mi je dejala, da ste nekateri poznali tegale fanta, ki se je zadnjič na Hrvaškem smrtno ponesrečil :cry:
bmwslo Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 baje nek štamprlaš? :krneki: Kaj resno ? :cry: Kdo pa bi naj to bil ?
DIESEL Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 baje nek štamprlaš? :krneki: :blink: :blink: :cry: kdo je to :cry: dober dan vsem skupaj :) .)
Vikking Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Mam dve svečki za prodat NGK CR9E, prodajalc pozabu da moj skuter ni quatro cilindraš.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se