Špilferderber Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 Ga zelo pogrešamo. kdo ga pogreša?! :hmm: p.s. :devil: Kaj zaj banda štamperlska, vozite kaj al nič? :P vozimo.. včeraj mi je celo uspelo narediti 200km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 kdo ga pogreša?! :hmm: p.s. :devil: vozimo.. včeraj mi je celo uspelo narediti 200km No sej tebe tudi pogrešamo, da ne boš užaljen no :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 rade volje, ampak jaz grem v Ljubljani, ti pa verjetno v Celje ali Izolo, predvidevam :hmm: v celje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 Zdrawc- te je blato v Žireh čisto zadelalo, da še vedno nisi prišel do čarunalnika, kje se skrivaš .) :P :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 tako je, dons k bi pa pasu pirček, se je pa kr skril :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 Je kakšen štamperlček dons za kakšno furco ? P.S. mam že polnkufer fuzbala :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 banda, jaz nazaj :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 banda, jaz nazaj :kva2: zdej smo pa kompletni :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 (popravljeno) po dolgem cajtu spet kompletni,zdaj pa upam da bo udeležba v nizki kaj večja .) Popravljeno Junij 12, 2006. Popravil brzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 po dolgem cajtu spet kompletni,zdaj pa upam da bo udeležba v nizki kaj večja .) tokrat pa še jaz pridem :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 po dolgem cajtu spet kompletni,zdaj pa upam da bo udeležba v nizki kaj večja .) meni malo več povejte, da ne čitam sto listov nazaj..... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 banda, jaz nazaj :kva2: :worship: In vtisi ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 zdej smo pa kompletni :OK: nismo. KeC trpi na Portugalskem.. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 nismo. KeC trpi na Portugalskem.. :P mater sem se vštel :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 (popravljeno) lep pozdrav neki me zanima... a v četrtek bomo že dobil majce? al bo treba še čakat? če bo vreme, potem jst "pripeljem" še s sabo mojega fanta (če bo dobrodošel, ker vozi 4-kolesnik), ker je ena majica tudi zanj :closedeyes: :? a bi se nam lahko pridružil? bi nas ziher dohajal .) Popravljeno Junij 13, 2006. Popravil ross|e20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 meni malo več povejte, da ne čitam sto listov nazaj..... :slap: o lejga................ :OK: :OK: :OK: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 lep pozdrav neki me zanima... a v četrtek bomo že dobil majce? al bo treba še čakat? če bo vreme, potem jst "pripeljem" še s sabo mojega fanta (če bo dobrodošel, ker vozi 4-kolesnik), ker je ena majica tudi zanj :closedeyes: :? a bi se nam lahko pridružil? bi nas ziher dohajal .) Za majice bo podal strokovno ekzakten statistični odgovor hipoteze BMWSLo :P Več nas bo boljše bo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 :worship: In vtisi ?? Vročinski.... :slap: o lejga................ :OK: :OK: :OK: :worship: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 Za majice bo podal strokovno ekzakten statistični odgovor hipoteze BMWSLo :P Več nas bo boljše bo :) strokovno ekzakten statistični odgovor ! Majce mogoče bojo, je pa to odvisno od kakega dobrodelneža, ki bo prišel v sredo ponje ali bo dopustil, da mu jih jaz pripeljem, kajti jaz grem v četrtek zjutraj najbrž u Dolomite, pa na stelvio, pa na Grado pa na..... :kva2: Tko štamperli, zdej veste :angry2: Komu dostavim ali kdo pride po majce ?? Hitro prostovoljec čene ga jaz določim ane Špil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 (popravljeno) evo dokaz koliko je bilo stopin celzija :kva2: ob cca 22.30h :worship: Popravljeno Junij 13, 2006. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2006 (popravljeno) komu dostavim ali kdo pride po majce ?? Dostavi jo WIKKINGu, on tocno ve kdo mu je tudi placal, pa naj v cetrtek majce raztala. V cetrtek se dajo kupiti tudi ostale majice, ki so viska. Trakci bodo pa drugi teden enkrat, ker dragi Uros (alias border) ima prevec dela s svojo sluzbo. <_< Pa se motor je dones peljal na servis in molite z njim, da bo motor do cetrtka porihtan. Amen. O:-) Popravljeno Junij 13, 2006. Popravil border Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 :worship: tiste višek majce ena upam da je namenjena meni :OK: če bom uspel pridet sam drgać bo pa brzi eno uzel za mene če bo šel .) če je možno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 Dostavi jo WIKKINGu, on tocno ve kdo mu je tudi placal, pa naj v cetrtek majce raztala. V cetrtek se dajo kupiti tudi ostale majice, ki so viska. Trakci bodo pa drugi teden enkrat, ker dragi Uros (alias border) ima prevec dela s svojo sluzbo. <_< Pa se motor je dones peljal na servis in molite z njim, da bo motor do cetrtka porihtan. Amen. O:-) Vikkinga sem obvestil. Če se ne javi, bojo majce v četrtek pred mojimi vrati, pa pridte ponje :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 :worship: tiste višek majce ena upam da je namenjena meni :OK: če bom uspel pridet sam drgać bo pa brzi eno uzel za mene če bo šel .) če je možno tiste so po 5000sit :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 13, 2006 Deli Objavljeno Junij 13, 2006 tiste so po 5000sit :lol1: + :beer1: za celo družbo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se