tati Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Zdrawo :D :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: kar pozdravli, z mano bi se rad stepel a kaj, ja prav, no, še drugo letno ne smem na žur.... :lol1: :lol1: :kva2: :headbang: da nava po drugih straneh najinega pretepa izvajala...sem šla v domače loge :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ti bi se kar tepla.........tak ni čudno, da te pol po sodiščih/arestih ulačjo .)
Špilferderber Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ti bi se kar tepla.........tak ni čudno, da te pol po sodiščih/arestih ulačjo .) tati je fajterka.. kar naprej na urgenci.. :fight1:
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) @mare - :grrr @Špil - tistale zgornja je bla lepa :OK: Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil Zdrawc
tati Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 ti bi se kar tepla.........tak ni čudno, da te pol po sodiščih/arestih ulačjo .) :devil: :devil: :devil: č e jutri ne dobim za 76 bambusov.... :lol1: :lol1: :drunk: :drunk: :004 :004 tati je fajterka.. kar naprej na urgenci.. :fight1: :lol1: :OK: :lol1: :OK:
Zdrawc Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 :devil: :devil: :devil: č e jutri ne dobim za 76 bambusov.... :lol1: :lol1: :drunk: :drunk: :004 :004 če spiješ pa ti 76 bambusov obenkrat, spijem jaz paleto pira :lol:
tati Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 če spiješ pa ti 76 bambusov obenkrat, spijem jaz paleto pira :lol: upam, da bom vsaj za enega dobila........... :naughty: :naughty: :naughty:
zlati Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 dobro jutro delavci :yea1: gužva na terenu :yes:
bmwslo Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 dobro jutro delavci :yea1: gužva na terenu :yes: :OK: Dobro jutro. Odvisno po kterem terenu se spuščaš. Moj je danes pust in osamljen :hmm:
KeC Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Dobro jutro, še malo pa bomo sredi srede. :OK:
rosse20 Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 dober juter :yawn: ne vem zakaj je tale moja budilka tolk nesramna... nikol me ne pusti spat :trance_33_sleep:
tati Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 dan,..... a bo kaj z mojim bambusom...... danes.... :P :P :P :P
Zdrawc Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 a bo kaj z mojim bambusom...... danes.... :P :P :P :P ewo ti ga na :lol: na zdrawje
tati Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 ewo ti ga na :lol: na zdrawje :OK: :OK: :OK: bemti......ne rečejo zastonj, da ste Savinjčani škrti ko........... :devil:
Zdrawc Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 :OK: :OK: :OK: bemti......ne rečejo zastonj, da ste Savinjčani škrti ko........... :devil: Odjebi...
Zdrawc Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 @Bmwslo - ti si bolj na vezi z EURUtom, kakšno je kaj stanje z njim, operacija uspela :hmm:
bmwslo Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 (popravljeno) @Bmwslo - ti si bolj na vezi z EURUtom, kakšno je kaj stanje z njim, operacija uspela :hmm: Operacija OK, zdejle pa čakam glasnika, da pride domov in mi navrže sveže novice. Včeraj sem govoril z EURO-tom, je rekel, da pride danes domov in da se počuti OK. Samo ni mu blo jasno, kako to da te v SLO vržejo z bolnice 1-2 dni po operaciji. ( :naughty: Učinkovito zmanjševanje stroškov se temu reče po SLO). Pravi da bi v Nemčiji 14 lahko ležal zaradi tega v špitalu :hmm: No javim ko bo kaj novega, da ne nakladam brez zveze. P.S. A si vidu onga rdečga endurca n 4 kola na eni od prejšnjih strani ??? @ Rozi kako pa kaj roka ?? Popravljeno Maj 9, 2007. Popravil bmwslo
Zdrawc Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Operacija OK, zdejle pa čakam glasnika, da pride domov in mi navrže sveže novice. Včeraj sem govoril z EURO-tom, je rekel, da pride danes domov in da se počuti OK. Samo ni mu blo jasno, kako to da te v SLO vržejo z bolnice 1-2 dni po operaciji. ( :naughty: Učinkovito zmanjševanje stroškov se temu reče po SLO). Pravi da bi v Nemčiji 14 lahko ležal zaradi tega v špitalu :hmm: :OK: Super, je pa ja najbolš, da čimprej spizdiš iz bolnice.......se vidi, da je EURO navajen Nemških :grim A si vidu onga rdečga endurca n 4 kola na eni od prejšnjih strani ??? :grim bi najbrž kar bil za v kako gozdno vlako :ninja:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se