Zdrawc Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Zdrawo banda :D ewo, pa je že mali petek tu :OK: @tati - do 76 ti še pa kar manjka :naughty: :lol1: @EURO - welkam back :worship:
EURO Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 dobro jutro in hvala vam za vse dobre in prijazne zelje :yea1:
KeC Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 @EURO, lepo videt da dobro okrevaš. Pazi nase in se čimprej pocajtaj. Če pa je kakšna varianta pa vleti v soboto na piknik, da se malce nadihaš svežega zraka, pravijo da deluje zdravilno v tistih koncih. Seveda vletanje velja za vse, kot kaže nam bo tudi vreme popoldan naklonjeno tako da upam da se v čimvečjem številu vidimo.
Zdrawc Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Z Zlatijem poservisirala moj skuter :OK: nekaj mi ni jasno, a si ti SVja prodal al kaj :hmm:
bmwslo Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 nekaj mi ni jasno, a si ti SVja prodal al kaj :hmm: SV - beri - skuter :lol1: Eni so vsaj samokritični. Lepo a ne :lol1:
KeC Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Eni so vsaj samokritični. Lepo a ne :lol1: Nekateri tudi do sebe. :grim
zlati Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 SV - beri - skuter :lol1: Eni so vsaj samokritični. Lepo a ne :lol1: :010 :010 :lol1:
Vikking Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 nekaj mi ni jasno, a si ti SVja prodal al kaj :hmm: :grrr Kolega je reku da je skuter, k ga je probu, sicer ima 1000kubičnga cestaka, tak da ga povsem razumem. @bmwslo k ga punce opazjo, vsaka reče: uuu tule gor bi se pa še jst komot vsedla k je tak majhen.... verjemi, da mi pol vse dol pade :slap:
KeC Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Sam odvrni jim da maš še enga večjega pa da se lahko probajo tja vsest :D
Zdrawc Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 ...al pa rečeš, da ma kolega večjega...........pa daš mojo št. B)
bmwslo Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 :grrr @bmwslo k ga punce opazjo, vsaka reče: uuu tule gor bi se pa še jst komot vsedla k je tak majhen.... verjemi, da mi pol vse dol pade :slap: Ej važno je, da jih enktar gor dobiš. Ko na njem sedi si že na konju ( :devil: ), tko da se nič sekirat. :whistle: To je po moje dobra taktika :hmm: :lol1: ...al pa rečeš, da ma kolega večjega...........pa daš mojo št. B) al pa mojo :lol1: :lol1: :lol1:
border Objavljeno Maj 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 (popravljeno) Delamo delamo delamo delamo... :whistle: Kaj pa vi? :photo: Popravljeno Maj 10, 2007. Popravil border
zlati Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Z Zlatijem poservisirala moj skuter :OK: Zlati mi je pokazal/naučil da bom večino stvari lahko sam doma odslej poservisiral. :OK: Tko da Zlati tle se ti še enkrat javno zahvaljujem da si mi pomagal, pa da si vzel čas dva popoldneva da sma stvar porihtala. Zlati CARE :yea1: B) saj ni bilo tako hudo :D
Zdrawc Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Delamo delamo delamo delamo... :whistle: Kaj pa vi? :photo: glih od malce..... :rolleyes:
rosse20 Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Delamo delamo delamo delamo... :whistle: Kaj pa vi? :photo: na faksu se neki mučimo. še 30 minut, potem pa proti domu na štajersko :OK:
Zdrawc Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 bolniška :angry: :beer2: Na čimprejšnje zdrawje :OK:
bmwslo Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 nč ne delamo.... bolniška :angry: Pa ne še ti zdej. A jih ni že dost v bolniški ? No saj Rozi je kar pridna ko kljub poškodbi še faksira :lol1:
rosse20 Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Pa ne še ti zdej. A jih ni že dost v bolniški ? No saj Rozi je kar pridna ko kljub poškodbi še faksira :lol1: ja a mi preostane kaj drugega? še 15 minut in grem domov :yea1:
Zdrawc Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 ja a mi preostane kaj drugega? še 15 minut in grem domov :yea1: ka boš domov hodla :slap: dol ostani, jutr se začne v Umagu fešta :kva2: B)
tati Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 tudi jaz počnem te reči pri mulejo... je najugodnejši daleč na okrog (vsaj za mene :naughty: ) :P moje izkušnje, da je Dunlop guma :SS :SS , z mojo zdejšnjo in prejšnjo sem več kot zadovoljna Avon so mi svetovali in je res, da se fajn drži in lepo pelje z njo..... Odjebi... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: kaj si pa zdaj jezen.......... prjatu Zrrawc mi je včeraj plačal največji bambus.........., da ne bo pomote.... :wub: :winkiss: :wub: :yea1: aja Zdrawc - kakšen pir naj kupim - Laški al Union :whistle: :whistle: :whistle:
Zdrawc Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: kaj si pa zdaj jezen.......... Nič, nič, samo en izpad je bil...... :whistle: prjatu Zrrawc mi je včeraj plačal največji bambus.........., da ne bo pomote.... :wub: :winkiss: :wub: :yea1: :grrr Pomota, to še ni največji bambus, drugič dobiš večjega :grim aja Zdrawc - kakšen pir naj kupim - Laški al Union :whistle: :whistle: :whistle: Mislim, HALO!? :devil:
bmwslo Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 (popravljeno) Mislim, HALO!? :devil: :lol1: :lol1: :lol1: Tati ga pa zna na obrate spravit :lol1: :lol1: Popravljeno Maj 10, 2007. Popravil bmwslo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se