EURO Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 ma ja... samo kaj pa ko prodajaš? kk naj prodam motor poln rožic :?
rosse20 Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 ma ja... samo kaj pa ko prodajaš? kk naj prodam motor poln rožic :? to niso rozice, to so zvezdice in od njih vsi sanjamo in to se ne prodaja. :lol1: jaja... na tisti sliki ja... samo mi smo se pogovarjali, da bi si jst rožice nalepla na motor.
tati Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Tud če ime ni ta pravo, bistvo je, da ni japonc :grim :grim :grim :OK: :OK: boš še že videl hudiča :devil: :devil: :devil:
MARJA Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 boš še že videl hudiča :devil: :devil: :devil: Jaz bi rajš tebe vidu :friend1: :004 :004 :004 :grim :grim :grim
DIESEL Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 dober večer vsem skupaj :) se spet mal javim :D ste se kr razpisal tte rožice ne wem če bi glih pasale na motor :? al pač .) ne wem probi :) vidim da mate neko debato JAPAN vs. EVROPA nimotorčenijaponc :P :P sj se sam hecam vse je dober sam da se pele :) :OK:
KeC Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Tudi tebi, kako kaj napreduje zdravljenje? Že kaj bolje?
tati Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 tukaj se še samo pozdravljamo, no lepo, :D :D ampak........, da počasi tudi tega ne bo več, :devil: nobene pijačke, nobene skupne vožnje, ja........ mare, vem, da preveč pričakujem od tebe, ampak ti si iz teh logov bolj kot jaz..... :eek: :eek:
KeC Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Hmm a se nismo ravno ta vikend v kar dobršni meri videli :P
Brrrm Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Ne. Jaz nisem videl ne tebe in ne Tatice. Eno tako lepo popoldansko vožnjico za urico ali dve bi si res lahko privoščili. Pa čeprav samo do Zmajowe wotline. :)
tati Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Hmm a se nismo ravno ta vikend v kar dobršni meri videli :P Kec - to je bila tvoja žurka, kaj pa naša druženja.... :blush: :kva2: :naughty:
mare Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 tukaj se še samo pozdravljamo, no lepo, :D :D ampak........, da počasi tudi tega ne bo več, :devil: nobene pijačke, nobene skupne vožnje, ja........ mare, vem, da preveč pričakujem od tebe, ampak ti si iz teh logov bolj kot jaz..... :eek: :eek: maš prav :blush: temo bomo res počasi preimenoval "čestitke in pozdravi iz 0,3" zberimo dan.... [attachmentid=97431]
tati Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 :kva1: :D ja bi lahko obnovili kakšno sredo, da se vsaj enkrat na mesec malce dobimo, da ne bomo potem obžalovali, da se nismo večkrat, ker preveč hitro kaj vmes pride..... :cry: :cry:
bmwslo Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 (popravljeno) temo bomo res počasi preimenoval "čestitke in pozdravi iz 0,3" :grim uuuu... spet bo vroče :P :grim :kva1: :D ja bi lahko obnovili kakšno sredo, da se vsaj enkrat na mesec malce dobimo, da ne bomo potem obžalovali, da se nismo večkrat, ker preveč hitro kaj vmes pride..... :cry: :cry: :grim No kaj je zdej, a danes :hmm: Popravljeno Maj 16, 2007. Popravil bmwslo
mare Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 (popravljeno) :grim :grim :grim No kaj je zdej, a danes :hmm: danes je po moje prepozno za sklepanje dogovorov. pa še vreme je :SS kaj pravte na druženje po nedeljskem kosilu? ko se že malce poleže v trebuhu, tam nekje okol 14 ure? pa naredmo en izlet. Popravljeno Maj 16, 2007. Popravil mare
motoristek Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 :grim :grim :grim No kaj je zdej, a danes :hmm: Gospa je mislila eno sredo do Oktobra... :lol1:
rosse20 Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 :kva1: :D ja bi lahko obnovili kakšno sredo, da se vsaj enkrat na mesec malce dobimo, da ne bomo potem obžalovali, da se nismo večkrat, ker preveč hitro kaj vmes pride..... :cry: :cry: a so res samo srede aktualne :? danes je po moje prepozno za sklepanje dogovorov. pa še vreme je :SS kaj pravte na druženje po nedeljskem kosilu? ko se že malce poleže v trebuhu, tam nekje okol 14 ure? pa naredmo en izlet. ko naredim izpit (upam, da bo takrat ko imam dogovorjeno), se vam z veseljem pridruživa oba z juretom... skupaj na enem motorju, mogoče pa že na dveh :OK:
motoristek Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 a so res samo srede aktualne :? ko naredim izpit (upam, da bo takrat ko imam dogovorjeno), se vam z veseljem pridruživa oba z juretom... skupaj na enem motorju, mogoče pa že na dveh :OK: jaz sem ti še tako dolžan eno furco... :naughty:
Brrrm Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Po nedeljskih kosilih je :devil: Ješ dobro kosilo in čez vliješ kozarček ali dva in že gre kondicija za motor k :devil: Naslednjo sredo, to je v sredo, 23. maja 2007, se dobimo ob 17:00 uri na parkirišču pri GigaSportu, na njegovi vzhodni strani je tedaj že nekaj sence in se odpeljemo: kamor hočemo in smo okoli 19. do 19:30 ure nazaj. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se