tati Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 ja sta carja :hmm:(me zanima kak jih je kaj rit bolela po 22000km?????) :hmm: no brzi, se zgodi, da sem pač eno nulo preveč napisala, nekje 2200, si ratal kot ostali moto-svetovi ciniki :evilgrin: :evilgrin:
tati Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 (popravljeno) da boste imeli lažjo predstavo.... koji k***** so vsi pametni, saj rabte predlog za Nobelovo nagrado :fight1: :fight1: Zdrawc - prjatu -. hvala, saj mislim, da si še eden redkih normalnih tle :wub: Popravljeno Maj 24, 2007. Popravil tati
Zdrawc Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Zdrawc - prjatu -. hvala, saj mislim, da si še eden redkih normalnih tle :wub: :headbang: Se mi zdi, da narobe misliššššš :whistle:
motoristek Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Ne moreš verjet.Včeraj bi se morali dobiti. Ampak, jaz popolnoma čisto pozabil na to. Tudi, če bi bilo vreme idealno, me ne bi bilo. :blush: Rešilo me je vreme :rolleyes: Pola se ti prašta.... :whistle:
bmwslo Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Mater je wroče danes, bi rekel Zdrawc :wacko: Pravo poletje. Mal sem se podil po Celju z mopedom, je kar hudič če kar naprej stojiš. Med vožnjo je že super :devil: OK, gremo delat dalje :yea1:
Zdrawc Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Mater je wroče danes, bi rekel Zdrawc :wacko: Pravo poletje. sej reku sm, samo napisat sem pozabil :blush: Mal sem se podil po Celju z mopedom, je kar hudič če kar naprej stoji. :devil: Jap, pol ti pa začne od jajc tečt :devil:
bmwslo Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 sej reku sm, samo napisat sem pozabil :blush: Jap, pol ti pa začne od jajc tečt :devil: :lol1:
border Objavljeno Maj 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Predlagam, da v soboto gremo na Golico? Kdo bi sel? Dopoldan START ob 10.00 v Celju (xXx).
Zdrawc Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 nau šlo :grrr zaradi wročine B) je spet pic&nik na sporedu :whistle: (jani&pirpress)
EURO Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 uzivajte lepo vreme tak kot jaz, nemoem avto vozit, kaj pa se motor? :worship:
motoristek Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Predlagam, da v soboto gremo na Golico? Kdo bi sel? Dopoldan START ob 10.00 v Celju (xXx). :naughty: nau šlo :grrr zaradi wročine B) je spet pic&nik na sporedu :whistle: (jani&pirpress) ...pridem...
bmwslo Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 sej reku sm, samo napisat sem pozabil :blush: Jap, pol ti pa začne od jajc tečt :devil: Ja zdejle mi pa lije. Kosim, Borderja pa spet od nikoder :devil: nau šlo :grrr zaradi wročine B) je spet pic&nik na sporedu :whistle: (jani&pirpress) uzivajte lepo vreme tak kot jaz, nemoem avto vozit, kaj pa se motor? :worship: Oba sta reveža, vsak po svoje :huh: Se mi kar smilita . Uf ampak wroče je pa res :slap:
border Objavljeno Maj 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 (popravljeno) Ja zdejle mi pa lije. Kosim, Borderja pa spet od nikoder :devil: border vrtnar pride nasledn tedn... vrtnarit, da ne bo pomote... :whistle: Popravljeno Maj 24, 2007. Popravil border
bmwslo Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 border vrtnar pride nasledn tedn... vrtnarit, da ne bo pomote... :whistle: Če mene ni doma, lahko greš sam do domofona :devil: Dlje pa :nono: Sicer bo :fight1: P.S. No če boš že vrtnaru, mal tlakovce poplej, nisem mel danes časa še za to :lol1:
mare Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 :whistle: se pa vidi da ste mel abstinečno krizo ob pomanjkanja foruma :evilgrin: jaz pa sem imel danes testno vožnjo. cel popoldan gonil novo stvar. a na koncu sem se prepričal......4 cilindri so zakon. en cilinder na kosilnici preveč trese :D sobota je rezervirana za ogled kumrovca. gre kdo zraven?
suzi Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Čer, sam zrihtal so ga pa MS :worship: :worship: nice
tati Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 zaradi wročine B) je spet pic&nik na sporedu :whistle: (jani&pirpress) :naughty: :naughty: komi čakam....l lepo spite.............saj je že petek :bounce: :bounce:
motoristek Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 :whistle: sobota je rezervirana za ogled kumrovca. gre kdo zraven? Kaj je to blizu Golice? :?
bmwslo Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Kaj je to blizu Golice? :? :nono: Lahko si pa kako goličko :naughty: s seboj pelješ :lol1:
suzi Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Dobro jutro. Danes bo spet vroče :kva2: , no, je že :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se