rockerca Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 serbus............žal se je dans dan začel z slabo novico :glare: Pravkar me je klical kolega, da so mu preko noči iz garaže v Gornjem Gradu ukradli Varaderota (črno-siva barvna kombinacija) L99!!! Na motorju je bil zadnji kovček Kappa 48L in bullbar (zaščita motorja in tanka) če bi kdo vedel kakršnokoli koristno informacijo lahko kontaktira lastnika Janča 051356713 ali mene na 041721177. ne me sezuvat, ej... ktir debil je kej bil to, d mu grem bučo zdrbit? aja, serbus, štamperli!
zlati Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 ne me sezuvat, ej... ktir debil je kej bil to, d mu grem bučo zdrbit?aja, serbus, štamperli! bom dvakrat premislu preden bom šel spet k Zdrawcu na obisk :whistle:
rockerca Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 bom dvakrat premislu preden bom šel spet k Zdrawcu na obisk :whistle: nč bat, sej drgač sm čist prijazna... :whistle: O:-)
rosse20 Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 danes je veliki dan D :whistle: takole... pa ga imamo... a vas zanima kaj? izpit :naughty:
tati Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 bom dvakrat premislu preden bom šel spet k Zdrawcu na obisk :whistle: ja le boj se Zg.Savinjčank in Zadrečank.......... :krneki: :krneki: :krneki: Rozi - čestitke............ :naughty: :naughty:
bmwslo Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Hej banda. Nimam casa brat kaj se dogaja, naju zaliva. Jutri bo menda boljse vreme, tako da racunava s kakim ogledom, potem pa domov. Ce bo sreca po suhem :fredy: Mejte se
brzi Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 dober dan mene že tud kr neki časa ni blo na motosvetu :rolleyes: rozi čestitke za opravljen izpit :OK:
DIESEL Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 serbus............žal se je dans dan začel z slabo novico :glare: Pravkar me je klical kolega, da so mu preko noči iz garaže v Gornjem Gradu ukradli Varaderota (črno-siva barvna kombinacija) L99!!! Na motorju je bil zadnji kovček Kappa 48L in bullbar (zaščita motorja in tanka) če bi kdo vedel kakršnokoli koristno informacijo lahko kontaktira lastnika Janča 051356713 ali mene na 041721177. :headbang: tega pa ne prvoščim nobenmu ker ko to dožviš veš kak je :krneki: :headbang: upam da se bo našla kaka sled takole... pa ga imamo... a vas zanima kaj? izpit :naughty: čestitke :worship:
Zdrawc Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 takole... pa ga imamo... a vas zanima kaj? izpit :naughty: Brawo Rozi :worship:
motoristek Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 takole... pa ga imamo... a vas zanima kaj? izpit :naughty: Čestitam :worship:
Zdrawc Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Hej banda. Nimam casa brat kaj se dogaja, naju zaliva. Jutri bo menda boljse vreme, tako da racunava s kakim ogledom, potem pa domov. Ce bo sreca po suhem :fredy: Mejte se tudi pri nas ni nič kaj prida wreme :glare: upam, da bota imela še kaj sonca & wročine B)
rosse20 Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 vsem hvala zdaj pa bomo lahko šli skupaj na kako furco :naughty: samo ne jutri... na žalost grem zjutraj proti primorski in proti večeru nazaj. pa drugič :rolleyes:
zlati Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 takole... pa ga imamo... a vas zanima kaj? izpit :naughty: :worship:
mare Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 vsem hvala zdaj pa bomo lahko šli skupaj na kako furco :naughty: samo ne jutri... na žalost grem zjutraj proti primorski in proti večeru nazaj. pa drugič :rolleyes: imam občutek da boš rozi mirne vesti zamudila naše srečanje, ker.... ...bo spet ulival :angry:
motoristek Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 imam občutek da boš rozi mirne vesti zamudila naše srečanje, ker.......bo spet ulival :angry: Plohe kot plohe.... jebat ga :whistle: saj mormo malo motorje zasrat... :lol1:
motoristek Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 dobr da niso iz cukra :whistle: Ženske so lahko... :whistle:
rosse20 Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) še enkrat... hvala vsem za jutri je pač žal tako, da moram v koper... pa saj bo kmalu bolje, upam :whistle: aja... pa jst tut nisem iz cukra :naughty: Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil ross|e20
EURO Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 še enkrat... hvala vsem za jutri je pač žal tako, da moram v koper... pa saj bo kmalu bolje, upam :whistle: aja... pa jst tut nisem iz cukra :naughty: mores v koper??????????????? jaz bi pa bil srecen ce bi lahko sel :yea1:
rosse20 Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) hehe... to je pri meni že standard... zdej pa bom še pogosteje hodla dol, k se bojo izpiti začel :rolleyes: lahko greš pa zraven :naughty: Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil ross|e20
tati Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 dobr da niso iz cukra :whistle: jutri velja ali kaj za vraga, nas bo tole vreme čisto še samo za "čarunalnike" vrglo kot bi rekel naš prjatu :hmm: :kva1: :kva2:
KeC Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Obiski v celjski bolnici so med 16 in 17, če je kdo zainteresiran it obiskat Vapoteka. Jaz se bom skoraj sigurno oglasil vendar najverjetneje po vseh štirih :( Vreme naj bi bilo veliko bolj suho od današnjega so pa možne popoldanske plohe. L.p.
tati Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Obiski v celjski bolnici so med 16 in 17, če je kdo zainteresiran it obiskat Vapoteka. Jaz se bom skoraj sigurno oglasil vendar najverjetneje po vseh štirih :( Vreme naj bi bilo veliko bolj suho od današnjega so pa možne popoldanske plohe. L.p. še zmeraj ne vem al se dobimo al ne........... Kec........te je Ljubljana že malce pomehkužla :xx: :xx: :xx:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se