suzi Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Dobro jutro Pantersi rulllajo :naughty: Fajn je blo :worship: Tati, Zdrawc, Janč, Fric. Rokerca,....... Face ste :worship:
EURO Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 @ bmwslo, jaz sem tudi bil, kdaj pa prides ti? dober dan vsem :worship:
zlati Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 :rolleyes: Dobro jutro Ste še kar na Pantersih :whistle: dobro jutro :yea1: smo se prišli malo spočit :whistle:
border Objavljeno Junij 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 :yawn: prsu ob 6.30 domov. :wacko:
border Objavljeno Junij 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Evo... to kar smo betoniral in ni blo casa za motor smo dons koncali!!! :whistle: Zdej pa srcno upam, da fotr ne bo vec tko tezil in da bo vec casa za motor. :angry: :wacko: Vikking, kwa ti si ze zbetuniru, da nardimo kaksno turco skupi.
tati Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 (popravljeno) Dobro jutro Pantersi rulllajo :naughty: Fajn je blo :worship: Tati, Zdrawc, Janč, Fric. Rokerca,....... Face ste :worship: ja super je bilo v vaši družbi, tudi ZLatija in ženo smo srečali............., Suzi, Jasmina...... :worship: :worship: seveda bil potem čuden zaplet, ki se je odvijal do štirih popoldan..... AFTER PARTY, bilo je noro dobro v družbi.........seveda Zg. Savinčanov in Zadrečanov....... :kva2: :kva1: :004 :004 :004 :004 rada vas mam vse, svetovni ste........... :worship: :worship: :worship: rokerca - upam, da te ne pere preveč zdele na Maidnih :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: Popravljeno Junij 2, 2007. Popravil tati
Vikking Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Evo... to kar smo betoniral in ni blo casa za motor smo dons koncali!!! :whistle: Zdej pa srcno upam, da fotr ne bo vec tko tezil in da bo vec casa za motor. :angry: :wacko: Vikking, kwa ti si ze zbetuniru, da nardimo kaksno turco skupi. Ma nisem še zabetoniru, nimam časa je gužva.
exe`FZS Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Pravkar prišel z zbora Panthersov, kljub temu da je na začetku malo slabo kazalo z vremenom je moja skupna ocena zbora super :OK: V Šentjurju na parkirišču kjer smo obrnili na panoramski videl poggyevo fazerko in pa hondo magno (po avatarju sodeč mislim da je ob zlati-a). Klical sem pa tebe Vikking na tel. ampak predvidevam da si bil priden cel dan, ker te na zboru ni bilo videti .) lp
suzi Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 No in še moj pozdrav, žal že obupala, me nekaj zdravje daje. :( Pantresi so zakon, fešta, vreme panoramska noro dobro :worship: :worship: in še posebna zahvala poggyu, ker me je vzel zraven, hvala :friend2: PS zdrawc in Tati :krneki: zahtevam popolno petkovo poročilo kaj se je dogajjalo ko sem šla( dobila zelo čuden sms od tati) :nono: :nono:
zlati Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Pravkar prišel z zbora Panthersov, kljub temu da je na začetku malo slabo kazalo z vremenom je moja skupna ocena zbora super :OK: V Šentjurju na parkirišču kjer smo obrnili na panoramski videl poggyevo fazerko in pa hondo magno (po avatarju sodeč mislim da je ob zlati-a). Klical sem pa tebe Vikking na tel. ampak predvidevam da si bil priden cel dan, ker te na zboru ni bilo videti .) lp jest sem bil :yes: :worship:
bmwslo Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Dobro jutro. Jaz več kot to, da vas pozdravim takole, sploh ne utegnem. Ah kaj bi, bo že bolje. Vikking se moram do tebe oglasit nekako, pa še do EURO-ta pa ....
poggy Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Tudi mene je blo videt. Suzi hvala za družbo, te bom še vzel kdaj zraven (zaradi sladoleda da ne bo pomote) :whistle: :whistle: Drugače pa, panoramsko sva vozila skoz za Zlatijem. exe'FZS, tebe pa ni bilo nič videt... :unsure: :unsure:
EURO Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 dobro jutro, pri panerjih je bilo lepo, ker neki stamperjih 03 (ce niso vec imeli? ) sem govoril, nisem pa dolgo zdrzal, ker me ker matra. cudovit dan vsem :worship:
bmwslo Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 (popravljeno) EURO, se oglasiva danes dopoldan :yea1: Popravljeno Junij 3, 2007. Popravil bmwslo
border Objavljeno Junij 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Ma nisem še zabetoniru, nimam časa je gužva. Aha... se pridno ucis. .) Lepo to.
exe`FZS Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 exe'FZS, tebe pa ni bilo nič videt... :unsure: :unsure: Na panoramski sem videl samo tvoj motor, na zboru nisem pa ne tebe ne motorja :) Sedel pa sem čisto spredaj, tako da je bil razgled nad vsemi vragolijami motoristov čudovit
tati Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 dobro jutro :whistle: :winkiss: vsem........ se gremo kam peljati....... danes Zdrawc - jaz čez kakšno uro - dve štartam na brbotalnik :worship:
exe`FZS Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 se gremo kam peljati....... danes 'jutro opoldan sicer imam namen :) kakšni predlogi kam? lp
DIESEL Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 ja se bom furu ja za zvezkim :closedeyes: :closedeyes: dober dan vsem skupaj . vsem ko bote šli kam z motorjem želim velik užitkov pr tem uživajte še za mene hehe :D
border Objavljeno Junij 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 ja se bom furu ja za zvezkim :closedeyes: :closedeyes: Odlicno, vsaj sam ne bom. :cry: Sm vesel, ce imam kaksnega sotrpina. :)
Vikking Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 (popravljeno) Odlicno, vsaj sam ne bom. :cry: Sm vesel, ce imam kaksnega sotrpina. :) :naughty: @bmwslo: ni panike, se bom verjetno že kej mim tebe pelu, itak morem spet borderja kej naokol prpelat, ampak čas bo šele v drugi polovici junija. Popravljeno Junij 3, 2007. Popravil Vikking
Brrrm Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Hej, hoj. Pravkar se vrnil s sorehoda. :angry: Kaj drugega mi tudi preostane ne. :angry: :angry: Me je včeraj enosledno vozilo grdo vrglo razsebe. :devil: :devil: :devil: Popraskano levo koleno in okolica, spraskan levi komolec, desna dlan in del roke p v gipsu. :wacko: Tako, da sem poplnoima neuporaben. Samo za sprehode še. :blush:
DIESEL Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Odlicno, vsaj sam ne bom. :cry: Sm vesel, ce imam kaksnega sotrpina. :) hvala enako :P:D Hej, hoj.Pravkar se vrnil s sorehoda. :angry: Kaj drugega mi tudi preostane ne. :angry: :angry: Me je včeraj enosledno vozilo grdo vrglo razsebe. :devil: :devil: :devil: Popraskano levo koleno in okolica, spraskan levi komolec, desna dlan in del roke p v gipsu. :wacko: Tako, da sem poplnoima neuporaben. Samo za sprehode še. :blush: uf to pa ni fain :unsure: :cry: sam da ni s tabo kej hujšga
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se