Zdrawc Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 zdrawc, a si že vošču fritzu za brzdej? :grim
rosse20 Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 dan A kaj dogaja ? Danes je pa tak moreč dan da je za popi* :headbang: a danes pa ni :?
zlati Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Dan sej bomo še jamral ko nam bo vroče :naughty: :naughty: Kr naj mal dežuje da bo lepše poletje :whistle: :whistle: in da boste lahko še motoriral :krneki: saj ne jamramo sam poste nabijamo :whistle:
bmwslo Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 saj ne jamramo sam poste nabijamo :whistle: A ti tudi O:-)
Zdrawc Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 če koga zanima, vem za enga super ohranjenga R1150R........več tule
rockerca Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 zdrawe, bo dal dons fritz za pivo? vama mam neki za povedat...
rosse20 Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 evo... da vam ponudim ene slikce... poglejte si mojo omo na motorju :naughty:
rockerca Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 evo... da vam ponudim ene slikce...poglejte si mojo omo na motorju :naughty: tvoja oma je pa legenda! :worship:
tati Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 dober dan, upam, da danes ne bo preveč pralo, ker moram štrihat brune........ :naughty: :naughty: samo v vednost, da navte rekli, da nič ne povem, jutri ob cca. 8.20 uri bo prispevek iz naše ambulante, in tisti, ki me pogrešate :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: me lahko jutri vidite na TV SLO 1 - oddaja Dobro jutro...... :krneki: :krneki: :krneki:
bmwslo Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 tvoja oma je pa legenda! :worship: Se pridružujem mnenju :worship: Bravo oma :worship:
zlati Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 :grim čestiti mu tud v mojem imenu :beer2: danes dopoldan sem srečal EVROTA in njegovo v celju smo se pozdravili :OK: se dec kar dober drži :worship: @rozi zgleda da si bo oma kmal motor prvošla kot sopotnik je :worship:
EURO Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 danes dopoldan sem srečal EVROTA in njegovo v celju smo se pozdravili :OK: se dec kar dober drži :worship: hvala ti za pohvalo, sam po resnici povedano, si se ti boljse drzal kot EURO :worship:
motoristek Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 danes dopoldan sem srečal EVROTA in njegovo v celju smo se pozdravili :OK: se dec kar dober drži :worship: hvala ti za pohvalo, sam po resnici povedano, si se ti boljse drzal kot EURO :worship: Tebe je tako klavdija držala... :lol1:
zlati Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Tebe je tako klavdija držala... :lol1: :P
EURO Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 @ motoristek in zlati od cega pa vidva ponoc sanjata???? :whistle:
zlati Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 :blink: .....nič jasno men tut ne :yea1:
zlati Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 @ motoristek in zlati od cega pa vidva ponoc sanjata???? :whistle: za motoristeka ne vem za sebe pa ne povem :whistle:
motoristek Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 za motoristeka ne vem za sebe pa ne povem :whistle: :eek:
Zdrawc Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 :whistle: Sami sanjači :alien1: to bi pa blo ja........da bi lahko na šihtu sanjal :grim
DIESEL Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 :whistle: Sami sanjači :alien1: border naprimer sanja kak ti travco kosi :naughty: :P:P :P dober večer vsem skupaj ;) kak ste kej
border Objavljeno Junij 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) dober večer vsem skupaj ;) kak ste kej hehe... :naughty: dober večer vsem skupaj ;) kak ste kej pijano :P Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil border
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se