Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 ponavljaš se :grrr zberi se, zdrawc.. če še pa daj ni praw :grrr :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2006 po Toporischichu :grim Zdrawc v narekovajih je napisano. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Ehhhhh............ Qurc wse skup, važno, da je.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 kaj je pa dons, da je tule tak tužno :doze: a je še kje, kdo žiw :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 kaj je pa dons, da je tule tak tužno :doze: a je še kje, kdo žiw :hmm: zmajeva votlina? :hmm: proti koncu naselja na levi če se pripeljem iz celja? včasih bolj slabo vidim :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 zmajeva votlina? :hmm: proti koncu naselja na levi če se pripeljem iz celja? včasih bolj slabo vidim :kva2: :slap: :grrr Ne, ne.... sredi naselja, na desni :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 :slap: :grrr Ne, ne.... sredi naselja, na desni :grim saj sem vedu da bom mim mahno :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Če kdo slučajno danes ne more pridit v Nizko na srečanje, a se bo vendarle fijakal okoli Celja lahko ob 18 uri pride po majčke v Celje pri XXX-ih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Če kdo slučajno danes ne more pridit v Nizko na srečanje, a se bo vendarle fijakal okoli Celja lahko ob 18 uri pride po majčke v Celje pri XXX-ih. mogoče se bom pa ustavu med potjo v nizko :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Če kdo slučajno danes ne more pridit v Nizko na srečanje, a se bo vendarle fijakal okoli Celja lahko ob 18 uri pride po majčke v Celje pri XXX-ih. vem, da imaste mojih izgovorov že čez glavo, ampak verjemte mi, da niti včeraj, niti danes ne morem, ker obakrat ob tej uri že prevzemam nočno službo na urgenci :cry: :cry: :cry: tako je dokler bom v zdravstvu.........zato pa moški vedno bežijo pred medicinskimi sestrami :grim :grim imejte se fajn, pa lepo se vozite, ker je zelo vroče...končno... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 ura je sedem... :cry: vi lepo uživate u nizki, jst pa sem tu pri fantu, ki me je zasral, da nisem mogla it z vami :cry: je oblubu, da grema oba, potem pa zahinavi :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 ura je sedem... :cry: vi lepo uživate u nizki, jst pa sem tu pri fantu, ki me je zasral, da nisem mogla it z vami :cry: je oblubu, da grema oba, potem pa zahinavi :cry: :cry: :cry: zamenjati ga moraš .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) Evo motor doma... nc hudega na motorju... treba je bilo ponovno nastaviti vplinjace in zamenjati cevko do vplinjacev... vse uredil po zelo zelo ugodni ceni AVTO ŠILER MARIBOR - SUZUKI SERVIS. Ce na kratko naredim primerjavo med Šilerjem in onim servisom iz Velenja, ima Tomaz Šiler vec pojma, kot oni velencan. Ker je Tomaz ze po telefonu dobro zadel napako, oni velencan pa je bluzil o nekih gromozanskih popravilih in stroskih. Uglavem... od sedaj naprej le Šiler. Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil border Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) Gre kdo v soboto (17.06.2006), popoldan, na 1. MOTO PIKNIK - GORE NAD HRASTNIKOM. Na piknik gremo iz Celja ob 14.00 uri pri xXx: Border, Vikking, Smak... in se kdo od Štamperlov? 1. MOTO PIKNIK - GORE NAD HRASTNIKOM 14.55- začetek piknika in prijava klubov 15.00- pozdrav 15.15- Tri Lilije in brezplačni bograč 16.00- Spretnostna vožnja, počasna vožnja, vleka vrvi 17.00- Break dance- skupina BIT 17.15- Tri Lilije 17.45- Break dance- skupina BIT 18.00- NUŠA DERENDA 19.00- Igre: najmočnejši motorist, hitro pitje piva, polaganje rok 20.00- Podelitev polnega članstva B. Baroviču in zahvala sponzorjem 20.15- Rock skupina Podstrešje 20.45- Izbor miss moto piknika 21.15- Rock band Chainwallet 21.30- Magic show 22.00- Rock skupina Podstrešje 22.30- Rock band Chainwallet 23.00- Rock skupina Podstrešje 24.00- Striptease :whistle: + DJ Kekec 00.30- Podstrešje in Chainwallet do jutra Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil border Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Gre kdo v soboto (17.06.2006), popoldan, na 1. MOTO PIKNIK - GORE NAD HRASTNIKOM. Na piknik gremo iz Celja ob 14.00 uri pri xXx: Border, Vikking, Smak... in se kdo od Štamperlov? jaz bi nekaj pojedel ob 24h... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 mogoč js,sam še ni 100% .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Nc kej veliko zainteresiranih za sobotno furo... :closedeyes: Prodali smo 60 majc, od tega nas je aktivnih 15 motoristov. Kje pa je ostali fok, ki nekak spada pod motoŠtamperle? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Nc kej veliko zainteresiranih za sobotno furo... :closedeyes: Prodali smo 60 majc, od tega nas je aktivnih 15 motoristov. Kje pa je ostali fok, ki nekak spada pod motoŠtamperle? :? kaj to zate pomeni aktivnih motoristov :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2006 (popravljeno) kaj to zate pomeni aktivnih motoristov :hmm: :hmm: to so tisti, ki lepo hodjo na srecanja vsaki teden.... ki pokazeji kaj volje, za kaksno skupno furco, ki dajo za rundo piva ipd ipd... :P Popravljeno Junij 16, 2006. Popravil border Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 to so tisti, ki lepo hodjo na srecanja vsaki teden.... ki pokazeji kaj volje, za kaksno skupno furco, ki dajo za rundo piva ipd ipd... :P presneto no, sem pa res ena kvazi motoristka, ki pa do nobene stvari ne želi imeti neke prisile, edina moja obveznost je - služba - vse ostalo počnem po lastni odločitvi in izbiri, zato pa še ne pomeni, da nisem ........... :eek: :hmm: vsak ima svoje poglede na to.......... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Junij 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2006 presneto no, sem pa res ena kvazi motoristka, ki pa do nobene stvari ne želi imeti neke prisile Ma kdo govori o kaksni prisili? :slap: Pac, jaz sem samo povedal svoje mnenje, kje je folk - 60 majc, ampak samo 15 aktivnih motoristvo. Sicer pa moje mnenje ni letelo nate, pac na sploh, zato ni razloga za paniko. :P Drugic bom tiho... :xx: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 (popravljeno) evo, še eno uspešno srečanje za nami. tokrat pri gostoljubnih savinjčanih. (tistoosavinjčanihpalenedrži) imeli celo priliko spoznat brrm-a (upam da sem prav napisal). pa še majčke so :OK: v soboto imam planirano turo med 9 uro zjutraj do nekje 14.00. je kak kandidat, da združimo moči in skupno napademo avstrijsko golico? p.s. nekaj malega je bilo govora o prihodnjem srečanju. glede na to, da se pričakuje drg teden pravo poletje in da ni (še ni) članov iz zasavskih koncev, predlagam da se srečanje zgodi na kakšni drugi lokaciji. padla je ideja o mariji :naughty: Popravljeno Junij 16, 2006. Popravil mare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 (popravljeno) Včeraj prisotni v Zmajevi Brrrm, Zlati, Mare, Brzi, Lev§, Vikking in jaz majice so svetovne :OK: kot vidim, je border že spremenil v podpisu lokatzion za naslednji teden :yes: Popravljeno Junij 16, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Drugic bom tiho... :xx: O:-) ne rabiš bit tiho, le vseh ne smeš metati v isti koš :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Jap border, tati se morš kar ahtat :grim je zlo prefrigana <_< najprej ti lepo govori... :naughty: pol te napoji z kakšno alkoholno pijačo :beer2: nato te pa zlorabi :krneki: , če ji pa to ne uspe te pa premlati ko bika :fight1: , da si pol ves plav :doze: To je hec! :devil: A nje tati :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se