Zdrawc Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Mogoče je pa zgubil spomin, in ne zna več pisat.............pa pač slikce lima, k se mu fajn zdijo :lol:
rosse20 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 EURO pa se mu očitno pridružuje :naughty:
border Objavljeno Junij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Border, a kr sredi tedna :worship: , svaka čast :whistle: Jap... :whistle:
bmwslo Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 :hmm: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Sami čudaki :hmm:
exe`FZS Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) je bil del kjer si bila vidna v oddaji dobro jutro, tam kjer je bilo govora o teh okrasnih letvah za avtomobile? :) ..jaz pa sem cel čas tekom postov imel občutek da delaš v kliničnem v ljubljani :headbang: Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil exe`FZS
border Objavljeno Junij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) 6.6. na 600 strani. The Devils work... VIDEO :evilgrin: :whistle: Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil border
DIESEL Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 o lejga djeda :D ka kej glava boli hehe :P
border Objavljeno Junij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 o lejga djeda :D ka kej glava boli hehe :P sj dons sm spet mal fajhn... ze 5ti dan.... :whistle: Jutr pa morm nehat... ce ne se lahko zamislim nad sabo. :krneki:
DIESEL Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 hehe js pišem jutre menda zadni test pol bomo pa mal tvoje poti ubiral :P :D
border Objavljeno Junij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 hehe js pišem jutre menda zadni test pol bomo pa mal tvoje poti ubiral :P :D aleluja.... pametno fant!!!
DIESEL Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 hehe :D fain se mejte al mej vidim da si sam ti tuki gor še hehe :) lahko noč :zzz:
bmwslo Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 6.6. na 600 strani. The Devils work... VIDEO :evilgrin: :whistle: A ti preveč risank gledaš ?
tati Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 dobro jutro :naughty: :naughty: šibam na Grobnik, upam, da se bom mal peljala, samo me je kar groza, ker moja ljubica ne gre z mano in bom morala probati z R1, če bom šla v kakšne planke me pridite obiskati :krneki: :krneki: :krneki: lep dan vsem :winkiss:
border Objavljeno Junij 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 A ti preveč risank gledaš ? jaz ne, ti? :rolleyes:
suzi Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 dobro jutro :naughty: :naughty: šibam na Grobnik, upam, da se bom mal peljala, samo me je kar groza, ker moja ljubica ne gre z mano in bom morala probati z R1, če bom šla v kakšne planke me pridite obiskati :krneki: :krneki: :krneki: lep dan vsem :winkiss: Dobro jutro Tati vso srečo, sploh ni dvoma, da ne bi zmogla :naughty: Vidim da se border in BMWSLO nekaj dajeta! :naughty: sicer , kaj pa je sploh tako posebnega na tem posnetku :topic: Najlepši dan vsem (jutri je že petek)
border Objavljeno Junij 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Vidim da se border in BMWSLO nekaj dajeta! :naughty: Eh kje pa... midva se odlicno razumeva. Pac vpraso me je, jaz pa njega. Vrjetno on rad gleda, pa se zeli prek foruma menit o risankah. :evilgrin: sicer , kaj pa je sploh tako posebnega na tem posnetku Valda, nc kej posebnega, to zna vsaki drugi motosvetovec. Sm pac dal gor, mal za popestritev, da mal temo pozivimo, da ni sam "Jutro" pa "Lahko noc". O:-)
bmwslo Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 (popravljeno) Nobene panike :krneki: Hehe bi ga rad prepričal, da mi pride pokosit, pa se kar zmika :devil: Popravljeno Junij 7, 2007. Popravil bmwslo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se