border Objavljeno Junij 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Hehe bi ga rad prepričal, da mi pride pokosit, pa se kar zmika :devil: ce so pa tak dezevni dnevi... :whistle:
zlati Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 dobro jutro :yea1: danes moram bit pa skoz noter na šihtu nič slu.avta :headbang: po vremenu sodeč mi ne bo hudega :worship: še dober da bo kmal vikend :yes:
EURO Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 dobro jutro :yea1: danes moram bit pa skoz noter na šihtu nič slu.avta :headbang: po vremenu sodeč mi ne bo hudega :worship: še dober da bo kmal vikend :yes: jaz sem pa mislil, da te danes povabim pri xxx-ih na kavico, ce lahko prides se ob 12 uri vidimo! vsem pa lep dan
zlati Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 jaz sem pa mislil, da te danes povabim pri xxx-ih na kavico, ce lahko prides se ob 12 uri vidimo!vsem pa lep dan danes žav ne bo šlo pa kdaj drugič :yea1:
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Br dan...... šibam na Grobnik, upam, da se bom mal peljala, samo me je kar groza, ker moja ljubica ne gre z mano in bom morala probati z R1, če bom šla v kakšne planke me pridite obiskati :krneki: :krneki: :krneki: Jao, jao :xx: le orng čuwej, k na Grobniku ni pušpana v ovinkih :whistle:
zlati Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Br dan......Jao, jao :xx: le orng čuwej, k na Grobniku ni pušpana v ovinkih :whistle: pa štamprlov tud ne da bi jo tolažl :whistle:
suzi Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Nobene panike :krneki: Hehe bi ga rad prepričal, da mi pride pokosit, pa se kar zmika :devil: Evo, če border noče, kosit, ti pa jaz pridem zel populit :naughty:
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 pa štamprlov tud ne da bi jo tolažl :whistle: ma pa Jurčeka zravn, bo se že on pobaral zanjo :grim
zlati Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ma pa Jurčeka zravn, bo se že on pobaral zanjo :grim pozabo :slap: :P
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 jutro :yawn: AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :krneki:
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 mater je tuga dans majo v A in D praznik :doze: ewo enga, da nav tak sivo vseskup
zlati Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 mater je tuga dans majo v A in D praznik :doze: ewo enga, da nav tak sivo vseskup jest pa sodelavca nadomeščam pa moram bit skoz not,me že rit boli :headbang:
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 sam res :slap: motoristek pa bmwslo bi lahk saj kako sliko z dopusta prilimala........................k sta že pač bla malo dalj od doma B)
rockerca Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :krneki: zdrawe, abeceda ma več črk, ne sam aaaaaaaaaaaaaaaa :whistle: bomo šli jutr na :beer2: pa se bomo vse zmenl, k itak sm vama s fritzem v torek pozabla povedat eno novico :mellow: aja, pa nej še js: :eek: :lol1:
bmwslo Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 (popravljeno) sam res :slap: motoristek pa bmwslo bi lahk saj kako sliko z dopusta prilimala........................k sta že pač bla malo dalj od doma B) Moje so tule :eek: Popravljeno Junij 7, 2007. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 600 strani pa sami :eek: :slap: sam res :slap: motoristek pa bmwslo bi lahk saj kako sliko z dopusta prilimala........................k sta že pač bla malo dalj od doma B) :eek:
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 zdrawe, abeceda ma več črk, ne sam aaaaaaaaaaaaaaaa :whistle: bojda res :grim bomo šli jutr na :beer2: ofkors :beer1: :beer1: :beer1: pa se bomo vse zmenl, k itak sm vama s fritzem v torek pozabla povedat eno novico :mellow: menda, a je kej takga, da bi me moglo skrbet :xx:
rockerca Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 bojda res :grim ofkors :beer1: :beer1: :beer1: menda, a je kej takga, da bi me moglo skrbet :xx: ne vem, če bo treba teb skrbet, sam je pa fajn, d se ve :cry:
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ne vem, če bo treba teb skrbet, sam je pa fajn, d se ve :cry: zarad tistgale smajlija me je že začelo skrbet :unsure:
rockerca Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 zarad tistgale smajlija me je že začelo skrbet :unsure: tt :cry: vela za mene, sam jutr pa ena dva, tri :beer1: , bom pa (mogoč) kar bolš...
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Moje so tule :eek: 26 slik :blink: tolk jih jaz nardim če grem sam na pire :lol: s tem, da je 25 zamegljenih do nerazpoznavnosti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se