rockerca Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 a tati pa ne sme zraven........... :krneki: :krneki: :krneki: morgen! :yawn: tud tati lahk gre zraven, no problemo-se bomo čuli proti večeru, k popoldne morm js u cele it ;)
EURO Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 @ VIKKING super slika. dobro jutro vsem in danes bo lep dan nova komunikatija se tukaj dogaja, motoristek je ker uspesen!?
mare Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 pa ka se vsi tak napenjate, kot da bi bili cel teden zaprti
rosse20 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 dober dan lepa, sam kako rožco boš že še menda gor prlimala..... možno... jih mam še neki na rezervi... tukaj v predalu... mogoče pa "padejo" gor :naughty: Vsaj plavo barvo si zadržala. A si že prej vedla da boš kupla plav motor ali si plavga iskala ne nisem ne vedla in ne iskala. tisti dan sem šla gledač črno-sivo hondo cbf, rumenga sv-ja (tuki ni blo lastnika doma, je bil samo njegov sin, pa sin ni pustil, da bi ga probali, pa glede na to, da se še zdej prodaja :unsure: ...), potem pa tega modrega... pa smo modrega vzeli :naughty: pri čeladi pa so ble opcije - čist črna ali pa takšna... ker je lanska ni bilo kaj veliko izbirat...
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 pa ka se vsi tak napenjate, kot da bi bili cel teden zaprti :lol1: :eek:
suzi Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 (popravljeno) pa ka se vsi tak napenjate, kot da bi bili cel teden zaprti :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Junij 8, 2007. Popravil suzi
suzi Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 BMWSLO :lol1: :lol1: :lol1: :eek: :eek:
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Zdej ga pa že res serjemo. :slap: Pa kaj bi to, sam da smo zdravi (pa tudi če zaprti) :lol1:
tati Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 morgen! :yawn: tud tati lahk gre zraven, no problemo-se bomo čuli proti večeru, k popoldne morm js u cele it ;) :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: kako lepo, da me marate......... :worship: :worship: :worship: se mal hecam, vas moram danes mal videti, ker verjetno ne grem v Žiri, ker Jure noče, pravi, da bo sigurno gor kaka pizdarija, če bi ali bo šel bo šel zaradi Savinčanov, ker vas ma rad, pa zdaj presneto okleva :headbang: :headbang: , ga bomo probali prepričati.... :krneki: :naughty:
T-boy Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 (popravljeno) sem pa baje bila prav simpatična danes zjutri na TV..........., se vidi da sem Zadrečanka....... :evilgrin: :evilgrin: :grrr , nič baje. :grim . Sem videl ponovitev in bil navdušen nad tvojo skuliranostjo :worship: . Samo nekaj si se šparala pri količini teksta. :P Popravljeno Junij 8, 2007. Popravil T-boy
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 :grrr , nič baje. :grim . Sem videl ponovitev in bil navdušen nad tvojo skuliranostjo :worship: . Samo nekaj si se šparala pri količini teksta. :P sicer še nisem videl te zadeve, samo če je pa tvoja zadnja trditev resnična, potem je pa tu ČudeŽ :devil: O:-)
tati Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 :grrr , nič baje. :grim . Sem videl ponovitev in bil navdušen nad tvojo skuliranostjo :worship: . Samo nekaj si se šparala pri količini teksta. :P saj veš, novinarji so kot hijene...... sem precej povedala, pa mislim, da je čisto dovolj za javnost......... :naughty: :naughty:
tati Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 sicer še nisem videl te zadeve, samo če je pa tvoja zadnja trditev resnična, potem je pa tu ČudeŽ :devil: O:-) mislim, pazi se :fight1: :fight1: :fight1: :fight1:
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 mislim, pazi se :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: ka mi pa morš, sm že vsega navajen
T-boy Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 (popravljeno) ka mi pa morš, sm že vsega navajen :lol1: :lol1: :lol1: Čeprav... :hmm: :unsure: :ninja: Popravljeno Junij 8, 2007. Popravil T-boy
border Objavljeno Junij 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 :headbang: Doma... z vrocino... :headbang:
DIESEL Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 sj sm ti powedu da se klin s klinom zbija :P :D dober dan vsem skupaj ;)
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 :headbang: Doma... z vrocino... :headbang: hitr šnopsa, če ne bo še slabš :whistle:
suzi Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 :headbang: Doma... z vrocino... :headbang: Hej border, velik čajčka, pa počivat :yes: :yes: Pa hitro okrevanje ti želim Štamperli, pa kako vreme ste spet zrihtal :headbang: :headbang:
DIESEL Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 ma katastrofa je ta vreme :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se