bmwslo Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Zdejle so moji sosedi menda :eek: eno budalo, ko je v največjem nalivu kosila . Ampak pokosil sem pa, da ne bo treba bolanmu Borderju revčku. Dej se pocajti hitro. :eek:
DIESEL Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 js sm tut dans mislu kosit sam v takem vremenu pa ne grem :whistle:
rosse20 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 lep pozdrav eno vprašanje za vas, ki ste bolj izkušeni... a hrvaški policaji kaj komplicirajo glede glasnosti izpuha, če te ustavijo? je boljš, da dam dušilc not, al ne težijo? hvala za odgovor... ne bi rada po nepotrebnem plačala.
motoristek Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 lep pozdraveno vprašanje za vas, ki ste bolj izkušeni... a hrvaški policaji kaj komplicirajo glede glasnosti izpuha, če te ustavijo? je boljš, da dam dušilc not, al ne težijo? hvala za odgovor... ne bi rada po nepotrebnem plačala. No problemo... :eek:
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Oooooo Motoristek je spregovoril :worship: :worship: :worship:
motoristek Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Oooooo Motoristek je spregovoril :worship: :worship: :worship: :eek: :eek:
EURO Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Zgleda, da Motoristek sam se punce uposteva in se pogovarja. :whistle:
DIESEL Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 ne wem kaj smo mu fantje nardil :eek: pomojem nebi smel bit problema glede glasnosti ker pomojem tak ne vejo zaka se gre :P :D
zlati Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 za danes sem dost :eek: grem raje :zzz:
bmwslo Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 lahko noč ;) :eek: Ja saj jaz tudi počasi za danes zaključujem. Tudi od mene lahko noč :yea1:
exe`FZS Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Ima kdo jutri kaksno turo v nacrtu? =) Če ne drugega jo bom verjetno mahnil proti Kozju ali pa na Golico ;) če gre kdo zravn msg :)
DIESEL Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 js tut počas zaključujem lahko noč vsem skupaj :yea1: :zzz:
mare Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Ima kdo jutri kaksno turo v nacrtu? =) Če ne drugega jo bom verjetno mahnil proti Kozju ali pa na Golico ;) če gre kdo zravn msg :) :grim žiri
suzi Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 (popravljeno) Dobro jutro vsem dnes se vam obeta pa lep čudovit dan, sem vam kr fauš ko boste šli brnet :( :( tistim ki pa greste v žiri pa fesjt velik užitkov :D :grim lep dan vsem Popravljeno Junij 9, 2007. Popravil suzi
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Serbus banda :) res zna bit dans wroče B)
motoristek Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Serbus banda :) res zna bit dans wroče B) :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se