EURO Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 jaz se ne furam in moj bmw je totalka, hi, hi, hi
rosse20 Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 jaz se ne furam in moj bmw je totalka, hi, hi, hi ma men se to ne zdi hecn :cry:
suzi Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Čer motorist :yea1: Zlati, bil viden v Šmarju okoli 18.30, pa še seveda milion drugih, sam jst ne huh :cry: :cry: lep večer vsem :eek: :eek: :eek:
Lev§ Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 skupna verjeto tam enkrat novembra..... :headbang: :headbang: aja, dober dan Štamprli........ :krneki: Hvala za info tati. :worship: si bom zacahnu v planer! :OK:
DIESEL Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Čer motorist :yea1: Zlati, bil viden v Šmarju okoli 18.30, pa še seveda milion drugih, sam jst ne huh :cry: :cry: lep večer vsem :eek: :eek: :eek: ka je že danes kej v šmarju :? al so bli sam mimogrede tam :? kulker vem je jutr pa v soboto fešta :oK
tati Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Hvala za info tati. :worship: si bom zacahnu v planer! :OK: ni za kaj :naughty: :naughty: se pa lahko tudi midva zmeniva za kakšno turco, dinamično mislim, samo tudi jaz ne vem kdaj..... v nedeljo sem na Franji, naslednji vikend na Kolpi, no potem pa že , ja 30 6................dalje se lahko meniva...... :rolleyes: :rolleyes:
Zdrawc Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 ni za kaj :naughty: :naughty: se pa lahko tudi midva zmeniva za kakšno turco, dinamično mislim, samo tudi jaz ne vem kdaj..... v nedeljo sem na Franji, naslednji vikend na Kolpi, no potem pa že , ja 30 6................dalje se lahko meniva...... :rolleyes: :rolleyes: ki si bla pa dons, smo bli na Malih Trojaneh........do malo prej :beer2:
tati Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 ki si bla pa dons, smo bli na Malih Trojaneh........do malo prej :beer2: danes sem na drugi lokaciji med bencinskimi hlapi, jutri pa seveda kmetija, nato v Celje peljati psa k frizerju, in nato druženje z mojimi prijatelji iz Savinjske, :winkiss: :winkiss: al kaj - kje se dobimo, v soboto pa baje pride tudi Prmec na obisk v naše konce :whistle: :whistle:
Zdrawc Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 (popravljeno) Jutr je pitk..................šiht................................................................................šiht..............................................................obwezni piri..............................................sobota............................................................................................. ker glih vidim, da si tule Erik........kaj si bil dans z enduro mim Zmajewe :whistle: Popravljeno Junij 14, 2007. Popravil Zdrawc
Zdrawc Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Aja , dobr jutr zaspankoti ;) pa zaspanke :winkiss: P.S. Mnda bo jutr wroče B) (najebali/e smo/te ga) :whistle:
tati Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Jutr je pitk..................šiht................................................................................šiht..............................................................obwezni piri..............................................sobota............................................................................................. no obvezni piri, :winkiss: :winkiss: seveda, do 12 ure bomo pa zdržali vslužbi, potem pa gassa......... ja, res bo vroče........grablje v roke pa gasa na travnik.... :headbang: :headbang:
suzi Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) tro jst čist hin, tale vreme je adijo pamet :headbang: želim vam prijete petek ( dan za zadetek :naughty: ) pa noro fajn vikend :winkiss: Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil suzi
rockerca Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 morgen! sonce že nabija :worship:
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 sjerbus :closedeyes: morgen!sonce že nabija :worship: misliš........najeda :whistle:
rockerca Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 sjerbus :closedeyes: misliš........najeda :whistle: a spet najedajo? :hmm:
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 a spet najedajo? :hmm: n'mal pa res :whistle:
zlati Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Čer motorist :yea1: Zlati, bil viden v Šmarju okoli 18.30, pa še seveda milion drugih, sam jst ne huh :cry: :cry: lep večer vsem :eek: :eek: :eek: bil :yes: Aja , dobr jutr zaspankoti ;) pa zaspanke :winkiss: P.S. Mnda bo jutr wroče B) (najebali/e smo/te ga) :whistle: kaki zaspankoti :angry: res bo vroče začenja se dopust :010 pa dobro jutro :yea1:
border Objavljeno Junij 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) "Sluzba je ena velika guzva!" :headbang: Dons pa v toplice... do nedele... :whistle: "Pojdi zmenoj u toplice, bova lepa, bova fit..." Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil border
Lev§ Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 ni za kaj :naughty: :naughty: se pa lahko tudi midva zmeniva za kakšno turco, dinamično mislim, samo tudi jaz ne vem kdaj..... v nedeljo sem na Franji, naslednji vikend na Kolpi, no potem pa že , ja 30 6................dalje se lahko meniva...... :rolleyes: :rolleyes: ja no, saj če ne prej sma itak zmenjena za november, a ne? :D
Lev§ Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Serbus folk. js mam nove šuhe - metzelerjeve :naughty: zdj jih pa grem sprobat do Ptuja (dans delam tam). :yea1:
KeC Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Previdno na začetku, sej veš zaščitna plast pa to ... Drgač pa meni ratalo danes za zajtrk naredi 85 km :naughty:
tati Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 dan, je že petek že pakiram kufre za Franjo, upam, da ne bo kdo od vas na maratonu kje padel........., da ga ne bom rabila oskrbeti... :naughty: :krneki:
rosse20 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 hehe.. po moje se ni preveč za bat :whistle:
rockerca Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 n'mal pa res :whistle: frdamani najedalci :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se