bmwslo Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Dopustniki maximalno uživajte, še za nas, ki delamo mal. Pa lepo vreme in zavite ceste vam želim.
zlati Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 dobro jutro :yea1: še malo pa odrinemo :010
suzi Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 Jutro Zlati, Marta :worship: :yea1: uživajta
motoristek Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 :yea1: :kva2: :yea1: :eek: :eek: :eek:
suzi Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 ggggggggrrrrrrrrrrrrrrr kje ste vsi :? :? se vozite, ne !!! :cry: :cry: :cry: :cry: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
tati Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 samo mal da vas pozdravim in šibam na motor....... :rolleyes: včeraj prav prijetno v Celju v družbi Suzi, Mukki, Jureta in Ledermana, vas je bilop rav lepo srečati po dolgem času...., še večkrat..... :naughty: :naughty: :worship: :worship:
rosse20 Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 a je bilo včeraj kakšno srečanje :? tudi midva sva danes naredila okoli 200 km... je bilo prav fino :yes:
lederman Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 (popravljeno) včeraj prav prijetno v Celju v družbi Suzi, Mukki, Jureta in Ledermana, vas je bilop rav lepo srečati po dolgem času...., še večkrat..... :naughty: :naughty: :worship: :worship: Ja, blo je uredu, le zavleklo se je v ure. :yes: :yes: :yes: Tud vreme se zarad tega ni spremenilo. :OK: :OK: :OK: l.p. Popravljeno Junij 16, 2007. Popravil lederman
Lev§ Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 Previdno na začetku, sej veš zaščitna plast pa to ... Drgač pa meni ratalo danes za zajtrk naredi 85 km :naughty: Hja, zdj je verjetno okol 80, še slab centi, pa ne bo več plasti niti na robu :OK: sicr je šele začetek, - ampak noro dobra guma (al si pa js preveč upam) :hmm:
tati Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Zdrawc in ostala druščina - bilo je fajn, :worship: :worship: :worship: :winkiss: :winkiss: čeprav se je bilo kar hudo peljati ob tej uri nazaj, ampak za tako krasno družbo ni panike :winkiss: :winkiss: lepo ga žurijte, tisti , ki taborite pa seveda miren spanec brez jutranjega bujenja.... :krneki: :krneki: :winkiss:
bmwslo Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Dobro jutro . :yea1: grem na eno krajšo furco do Tolmina in nazaj. :devil:
kaca1 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Dobro jutro . :yea1: grem na eno krajšo furco do Tolmina in nazaj. :devil: :trance_33_sleep: GUT MORGEN! Pa ja ne boš tako zgodaj sosedov budil!? Ravno boš prišel v tja, ko bodo šli Tolminci k prvi maši. Zdele verjetn že kofe hladiš nekje v dolini Soče. Sicer maš pa prav "zgodaj se dan iš´e", pa še plohe in nevihte ob takem cajtu ponavadi še spijo - pa lepo se vozi!
bmwslo Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 :trance_33_sleep: GUT MORGEN! Pa ja ne boš tako zgodaj sosedov budil!? Ravno boš prišel v tja, ko bodo šli Tolminci k prvi maši. Zdele verjetn že kofe hladiš nekje v dolini Soče. Sicer maš pa prav "zgodaj se dan iš´e", pa še plohe in nevihte ob takem cajtu ponavadi še spijo - pa lepo se vozi! Ha jih nisem uspel zbudit. Bla je pa lepa fura čez Vršič Tolmin, Štanjel, Postojno pa domov. Na poti srečal Franjo - torej maraton cca 450 km za zajtrk. :010 :010 Bil v Žalcu pri prijatlih že ob 10.35 :whistle:
mare Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 v vsej naglici sem pozabil napovedati mojo turo, zato kratek raport celje-lj-ilirska bistrica-rijeka-cres-nočitev-lubenice-vranje-osor-lošinj-cres-nočitev-krk-rijeka-celje naklepal čudovitih 600+-10%km in z grozo gledam moj ožgani fris v špeglu uživajte
border Objavljeno Junij 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Bil v toplicah... hehe... se razvajav tudi v savni, pa ce prav je poletje... pa masaziko sm dal skoz... da pa ni blo prevec dolgocasno, pa so znali poskrbeti za taksne k sm jaz... 1,2 sek prostega pada... :naughty:
tati Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Na poti srečal Franjo - torej maraton a mene pa ne, ko sem tako lepo skrbela za nudenje prve pomoči......., bilo je ogromno kolesarjev, sreča, da poškodb vsaj tam , kjer sem bila jaz praktično ni bilo.... :krneki: :rolleyes:
Vikking Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) :eek: :eek: Ključavnica dela spet tko kot mora. ka pa uno sliko :eek: ? Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil Vikking
motoristek Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 :eek: Ključavnica dela spet tko kot mora. ka pa uno sliko :eek: ? A janija... :lol1:
Vikking Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 A janija... :lol1: slikco strežbe :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se