zlati Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 A janija... :lol1: uno mlekarno :naughty:
bmwslo Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 :eek: Ključavnica dela spet tko kot mora. :eek: ? Kaj pa je blo s ključavnico ?? Meni je delala ko ura. Nikol je nisem uspel odklenit brez alarma :yea2: A sem kaj zaj*** :eek: :eek::eek::eek: Mi imamo radi mleko :whistle:
Vikking Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Kaj pa je blo s ključavnico ?? Meni je delala ko ura. Nikol je nisem uspel odklenit brez alarma :yea2: A sem kaj zaj*** :eek: :eek::eek::eek: Mi imamo radi mleko :whistle: Ne ne, nisi ti nč kriv... Ključavnico je dobu naliv, in se je je "zmešalo". Vzeta dol iz diska, odklenjena ali zaklenjena, ko si jo premaknu je začela tulit. Tak da se je potem pol poti do doma drla pod zicom. Sam zgleda k se je čist posušila da dela spet. Vse BP normalno tak k mora, tudi na XENA strani zagotavljajo da ima ključavnica dvojno zaščito proti dežju in vlagi. Sicer sem ji napisal mejl... in čakam na odgovor, če se mi bo to še dogajalo, bom zahtevu povračilo denarja in stroškov in seveda nakup pri drugem izdelovalcu.
bmwslo Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Ne ne, nisi ti nč kriv... Ključavnico je dobu naliv, in se je je "zmešalo". Vzeta dol iz diska, odklenjena ali zaklenjena, ko si jo premaknu je začela tulit. Tak da se je potem pol poti do doma drla pod zicom. Sam zgleda k se je čist posušila da dela spet. Vse BP normalno tak k mora, tudi na XENA strani zagotavljajo da ima ključavnica dvojno zaščito proti dežju in vlagi. Sicer sem ji napisal mejl... in čakam na odgovor, če se mi bo to še dogajalo, bom zahtevu povračilo denarja in stroškov in seveda nakup pri drugem izdelovalcu. :lol1: A potem si mel sireno vklopljeno. Ni slabo, ste lahko kar po sredini žagali. No ja sej če je bil Motoristek zraven bi to tako in tako počeli :whistle: Tistle pokojnik na roštilju pa prav mamljivo izgleda :rolleyes:
motoristek Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) Še staro bušo... :lol1: Vikking je postal pravi bajker in ga moram pohvaliti za njegovo vožnjo, ki jo je pokazal danes od Karlovca do doma... :worship: Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil motoristek
zlati Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 ne trkaj na moja vrata :whistle: žeja je :naughty: prijatelji MK TICA Zenica
Vikking Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) Tistle pokojnik na roštilju pa prav mamljivo izgleda :rolleyes: Sam je odplavu pokojnik, še predno smo ga uspel probat. Jesus zlati kje si me to sliku? a zjutri, katastrofa. Sam frizurca je pa taka k se šika, ni čudn da so nam pol mlekarne stregle. Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil Vikking
Vikking Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Samo to je po mačku... :lol1: Ja sam tole kliče po frizerju, ker da se zbudiš pa pol zgledaš tak k en hudič... p.s. motoristek, poslal si mi bližnjico ne pa slik. :trance_33_sleep: .. uredi jovo na novo. :)
zlati Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 No ja sej če je bil Motoristek zraven bi to tako in tako počeli :whistle: :hmm: mislim da bosta mojo registarsko tablico sanjala nocoj :kva2:
rosse20 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Bil v toplicah... hehe... se razvajav tudi v savni, pa ce prav je poletje... pa masaziko sm dal skoz... da pa ni blo prevec dolgocasno, pa so znali poskrbeti za taksne k sm jaz... 1,2 sek prostega pada... :naughty: kje pa je to?
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Najprej wroče B) pozdrawe Rockerci enga mastniga :winkiss: škoda, da si šla, je blo še kar zanimiwo :photo: :whistle: Zdrawc in ostala druščina - bilo je fajn, :worship: :worship: :worship: :winkiss: :winkiss: čeprav se je bilo kar hudo peljati ob tej uri nazaj, ampak za tako krasno družbo ni panike :winkiss: :winkiss: za tebe :winkiss: , za Jurca pa :beer1: tisti , ki taborite pa seveda miren spanec brez jutranjega bujenja.... :krneki: :krneki: :winkiss: samo smo wseeno prekmal ustali, smo šli k Fricu ene 3 hektare mrwe pokosit pa strosit B) , pol pa chewapchici in piri na Brbotalniku.........pa za sladico še na male Trojane :whistle: Joža waju pozdrawla :rolleyes: Bil v toplicah... hehe... se razvajav tudi v savni, pa ce prav je poletje... pa masaziko sm dal skoz... da pa ni blo prevec dolgocasno, pa so znali poskrbeti za taksne k sm jaz... 1,2 sek prostega pada... :naughty: penzionist ;) A janija... :lol1: To je mladi jani... :worship: a ni tole malo velko za janija.................se mi zdi, da je vol :blink: ne trkaj na moja vrata :whistle: a je bla Tati zrawn :whistle: žeja je :naughty: .......wečna :beer2:
Vikking Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Še staro bušo... :lol1:Vikking je postal pravi bajker in ga moram pohvaliti za njegovo vožnjo, ki jo je pokazal danes od Karlovca do doma... :worship: motoristek :worship:, lepo sma šibala, mal si me mogu čakat... :unsure: p.s. si najdu Trebnje? :naughty:
tati Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) za tebe :winkiss: , za Jurca pa :beer1: glih kar si ga je odprl, še vedno neki švasa...... samo smo wseeno prekmal ustali, smo šli k Fricu ene 3 hektare mrwe pokosit pa strosit B) , pol pa chewapchici in piri na Brbotalniku.........pa za sladico še na male Trojane :whistle: mi je povedu, da ste bli v akciji, kaj čem, če je dev, saj bo ........... :whistle: :whistle: Joža waju pozdrawla :rolleyes: pozdrav jo nazaj......... :krneki: :rolleyes: [color="#000000]a je bla Tati zrawn :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil tati
tati Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 aja pa eno gajbo pirov ti pošilja nazaj............ :beer2: :beer1: :beer2: jaz pa tri............ :004 :004 :004
motoristek Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 motoristek :worship:, lepo sma šibala, mal si me mogu čakat... :unsure: p.s. si najdu Trebnje? :naughty: cesto so čisto razfukal... :headbang: Zlati, jutri prinesi ključ do Wikinga, bom prinesel slike na ključu :naughty: je 48MB zato pa ni šlo.... :headbang:
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 aja pa eno gajbo pirov ti pošilja nazaj............ :beer2: :beer1: :beer2: jaz pa tri............ :004 :004 :004 glih praw, je wroče B) kot v krematoriju :wacko:
motoristek Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 No ja sej če je bil Motoristek zraven bi to tako in tako počeli :whistle: :hmm: mislim da bosta mojo registarsko tablico sanjala nocoj :kva2: pol pa men pravijo, da dirkam.... :whistle: važno je pa tole... :naughty: jutro.... :worship:
bmwslo Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Sami dirkači vidim. Dobro jutro :yea2:
Špilferderber Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Sami dirkači vidim. Dobro jutro :yea2: a včeraj me pa na vrhniški ravnini nisi hotel poznat? :evilgrin:
border Objavljeno Junij 18, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 penzionist ;) Tako je... ta vikend k pa zdej pride pa pade PAG... tam pa tko ves kaj se dogaja... :whistle:
EURO Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Pozdravljeni, jaz sem pa bil v Zelenkovacu / Bosna cez vikend, povabljen, na zalost z avtom, cudovito je tam, narava pur.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se