rosse20 Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 dober juter Ja danes je res wroče. Je blo pa zjutraj lepo sveže in super za vozit. Na Pavličevem sedlu še ni bilo policajev, temperatura pa pred 7. zjutraj 23 . V dolini je bilo na obeh straneh cca 17 . :whistle: a tam so ponavadi policaji? tut okol 11-12 ko smo mi šli tam skozi jih ni bilo. drugače pa je furca včeraj uspela... celje - logarska - pavličevo sedlo - jezersko - kranj - brezje (huda prometna nesreča) - bled - kranj - ljubljana - domžale (kosilo) - celje - šentjur - celje... pa je naneslo 360 km po osebi :yea1: prvo 1/3 poti sem se vozila sama, potem pa sem prvič imela koga zadaj... pa sem preživela... samo sem malo utrujena :yawn:
tati Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 dober dan, upsešno preživela vse napore, zdaj pa še malo garanja in gasa :rolleyes: :rolleyes:
bmwslo Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Kaj zdaj. Danes pa ni vroče, pa ste zgleda vsi na mopedih in nikogar tule. OK dost mam za danes. Šit je zaključen. Grem pred TV malo podremat, prej pa še kaj nezdravga (pa dobrega) pojest :whistle:
bmwslo Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Dobro jutro. Sem že mislil, da sem sam v Štamperllandu :alien1:
zlati Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 delamo :whistle: dobro jutro :yea1:
sharkwoman Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Hojla! Dobro jutro,še mal pa bom morala it delat :headbang: Imejte se še naprej lepo :worship:
KeC Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Dobro jutro banda. :winkiss: Kaj je zdej šarkica se boš pripeljala kaj naokoli? :whistle:
mare Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 'jutro, banda kaj bomo spravli skupa kako srečanje letos? petek?
zlati Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 'jutro, bandakaj bomo spravli skupa kako srečanje letos? petek? :worship:
EURO Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 zgleda, da nimate nic za delat, ker ste cel cas v internetu. zgleda,da bom moj kawazaki prodal, rekel je, da pride juter zvecer in prinese denar, tak, da bom brez motorja, bmw je se totalka, jaz pa tudi se. lep pozdrav vse Bozo
rosse20 Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 dan a se mogoče obeta kaka skupna vožnja? da bi ugotovila, če vas dohajam ali ne :whistle:
sharkwoman Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Dobro jutro banda. :winkiss: Kaj je zdej šarkica se boš pripeljala kaj naokoli? :whistle: KeC nema problema,sam mela sem včeraj kosilnco na servisu :rolleyes: in sem se ob 21,30 vračala od Mariota povejte kda se vidmo :P
suzi Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 'jutro, bandakaj bomo spravli skupa kako srečanje letos? petek? Jst sem za :lol1: :lol1: :cry: :cry: :headbang: :headbang: :headbang:
poggy Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 bo srečanje začinjeno še s kakšno furico? :evilgrin: :evilgrin: P.S.: suzi, ti lahko greš z menoj :naughty: :naughty: :whistle: :whistle:
tati Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 bo srečanje začinjeno še s kakšno furico? :evilgrin: :evilgrin: P.S.: suzi, ti lahko greš z menoj :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: res bi se lahko dobili v petek recimo, pa še Suzi me bo lepo pobarvala, da bom umetno blond, da ne bojo samo možgančki blond.... :rolleyes: :rolleyes:
poggy Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Hehehehe. Kaj pa če bi se lepo odpeljali na izlet(ek)? Mogoče celo na Golico? :naughty: :naughty: :naughty:
suzi Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Štamperli, lahko noč in dobro jutro pa lep dan vsem skupaj :winkiss:
exe`FZS Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Hehehehe. Kaj pa če bi se lepo odpeljali na izlet(ek)? Mogoče celo na Golico? :naughty: :naughty: :naughty: Glede na to da je govora o skupinski turi bi svetoval kaj manj zahtevnega, kajti predvidevam da bo hitrost prilagojena vsem udeležencem. Od Golice pa.. (vsaj moje osebno mnenje) pri počasni ali pa zmerni vožnji nimaš nič. :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Dobro jutro . Danes je četrtek, torej če se jutri dobimo, je treba povedat kje in kdaj :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se