Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Zadeva je dokonca. Zbiranje je na Marija reka po 16.00 uri, ker se bomo tisti tahitri (beri zgodnji) malo vozli gor in dol po Marički, odhod je nekje ob 17.15 na vrhu Marija reka (pr oni gostilni) in potem krenemo proti Velenje - Vitanje - Stranice - Celje (Progo lahko prilagodimo po dogovoru). Postanek v Sklaci, da bo dal Kec za rundo :evilgrin: .

e ) Celje - Velenje - Vitanje - Stranice - Celje

Popravljeno . Popravil border
Objavljeno

Ne prehitevat, Kec bo tam šele med 19 in 20. :krneki:

Boste lahko dali Kecu za rundo. :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

No, bomo pa mi mogoce kaksno furco dlje nardili mogoce na TheCesta, pa se potem ob 19.00 uri vrnemo v Skalco, da bomo izpolnili Kecovo zeljo (dati za rundo). :naughty:

Nc banda se vidmo ob cca 17.15 uri...

Popravljeno . Popravil border
Objavljeno
lepo da je padla moja ideja na pognojena tla

a jaz se, kljub moji želji, danes ne bom mogel pridružiti

fajn vozte

:nono:

Objavljeno
Malo si zabredel z E-ji.

KeC je napisal Skalca od 7 naprej kolikor sem zasledila. No, če nas ne bo tam, bomo v bližini.

:lol1:

Jaz se ne morem zbirat od 7 naprej. Jaz sem zbran nonstop :whistle:

Lahko pa pridem tja tam okoli 7. ure

Ali pa že na Maričko kaj prej. Danes bi si res lahko vzel fraj popoldne :unsure:

Objavljeno

DIESEL bi šel zraven sam kaj ko čaka na papirje da registrira mopija :D

ne ne zdi se vam, mate prav da je bla pred letom dni enaka zgodba

Objavljeno

ne trobit :rolleyes: jaz sem že nazaj... :whistle:

Objavljeno

Do skalce bi pa lahko prišli na pir oz. na nekaj brez Ejev so baje škodljivi! :yawn:

Objavljeno
Do skalce bi pa lahko prišli na pir oz. na nekaj brez Ejev so baje škodljivi! :yawn:

Najverjetneje da pridem.

Objavljeno

unEiona pa res ne bomo pil.. laškga pa lahko ker v bededi PIR ni E-ja.. (mal ga serjem, a?) :rolleyes:

No, se vidmo..

Objavljeno

border - res si optimist, misliš, da jaz kar znam pridit na Marija reko, bila sem pa tam, enkrat, edinkrat.......... :headbang: :unsure: :unsure:

Objavljeno
unEiona pa res ne bomo pil.. laškga pa lahko ker v bededi PIR ni E-ja.. (mal ga serjem, a?) :rolleyes:

No, se vidmo..

Ne mal, kar fejst ga :whistle:

border - res si optimist, misliš, da jaz kar znam pridit na Marija reko, bila sem pa tam, enkrat, edinkrat.......... :headbang: :unsure: :unsure:

Pa do mene pridi pa greva skupaj :naughty:

Objavljeno
Najverjetneje da pridem.

Ti kr lepo pridi izpusti matematiko :yawn: in verjetnostni račun .) (najverjetneje) saj so že počitnice B) B)

Objavljeno
Ne mal, kar fejst ga :whistle:

Pa do mene pridi pa greva skupaj :naughty:

bmw - se ti ne zdi, da sem že malo pozna............. :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno
bmw - se ti ne zdi, da sem že malo pozna............. :unsure: :unsure: :unsure:

Nikoli ni prepozno, sicer pa ne vem kje si. Če si pred mojimi vrati si celo zgodna, ker se jaz šele počasi spravljam v cote. :alien1:

Objavljeno
Nikoli ni prepozno, sicer pa ne vem kje si. Če si pred mojimi vrati si celo zgodna, ker se jaz šele počasi spravljam v cote. :alien1:

optimist......... :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

...pridem... tako kot tati... :lol1:

Objavljeno
...pridem... tako kot tati... :lol1:

:fight1: :fight1: :winkiss:

Objavljeno

lep pozdrav

neki mene zanima... do kdaj ste bli na marija reki in po kateri poti ste šli... mi2 z juretom sva namreč malo zamujala in sva bila 17.20 v preboldu za cesto in sva čakala, čakala, čakala, čakala... 10 minut... ker ni bilo nikogar, sva se odpravila proti vrhu... in nikjer nikogar. ne na vrhu ne na cesti :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno

Mene pa v skalco ni blo :wacko: pre...ti prehlad mi trga druženje z vami :doze: .

Objavljeno
:fight1: :fight1: :winkiss:

:winkiss:

Mene pa v skalco ni blo :wacko: pre...ti prehlad mi trga druženje z vami :doze: .

So še sedaj tam... :rolleyes:

Objavljeno

Naj se majo .... :beer2:

Objavljeno

20,30 klicala v skalco,da bi vam častla drink pa je bil baje parkiran samo 1 črn bik tam z njim pa sta se pripeljala;;en par;;tako da.... :beer1:

Objavljeno
lep pozdrav

neki mene zanima... do kdaj ste bli na marija reki in po kateri poti ste šli... mi2 z juretom sva namreč malo zamujala in sva bila 17.20 v preboldu za cesto in sva čakala, čakala, čakala, čakala... 10 minut... ker ni bilo nikogar, sva se odpravila proti vrhu... in nikjer nikogar. ne na vrhu ne na cesti :unsure: :unsure: :unsure:

Ja mi smo jo danes urezal na Trbovsko stran, zato sta nas falila. Žal.

Smo pa obiskali geometrično središče pri Vačah , popili pivce v tamkajšnji gostilni in pokramljali s prijazno oštirko.

Potem smo se odpravili proti Velenju, kamor pa seveda nismo prišli. :whistle:

Malo smo se zgubili in nato tudi našli in končno sklenili, da gremo kar domov.

Torej smo zdej več ali manj doma. Vsaj upam da.

Skalca bo pa počakala do naslednjič :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!