bmwslo Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Lahko noč banda, se jutri zjutraj beremo dalje :zzz:
Zdrawc Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Zdrawc pri keremu to za C,E? :naughty: našemu šefu seweda ajde, grem jaz zdaj tudi :zzz:
border Objavljeno Julij 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Dobr vecer... al pa dobro jutro... :whistle: Spet garamo... ampak sreca da lahko jutr dolgo spim. :naughty: Imam namrec dopust. :whistle:
bmwslo Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 ... ampak sreca da lahko jutr dolgo spim. :naughty: Imam namrec dopust. :whistle: A samo še danes ?? :eek: Dobro jutro :yawn:
rosse20 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 dobro jutro Probaj pri kaki dostavni službi za super hitro dostavo, boš lahko z mopedom divjala okoli :whistle: me nočejo... so rekli, da sem predivja za njih :naughty: Vem, če imaš izpit za C in E hja... tega pa nimam :whistle: še kdo kakšne ponudbe? :unsure:
tati Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 dober dan banda........ :whistle: :whistle:
EURO Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 dober dan in zelim velik srecne voznje
border Objavljeno Julij 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 dober dan in zelim velik srecne voznje ... po dezju. :whistle:
Vikking Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 ... po dezju. :whistle: ja enkrat boš mogu motor umit :krneki:
Zdrawc Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 dober dan in zelim velik srecne voznje ... po dezju. :whistle: ja enkrat boš mogu motor umit :krneki: to je tudi edini način za pranje motorja.......wsaj pri meni :whistle:
rosse20 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 dober dan in zelim velik srecne voznje danes? :slap:
motoristek Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 EURO, ko se vozi v avto.... :lol:
EURO Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 EURO, ko se vozi v avto.... :lol: hi, hi, ker zajebavi se :winkiss: grem pa z avtom in z zeno sigurno cez vikend v Mostar, ker sem povabljen od MC Neretva. sam Claudia se ima motor :-(
motoristek Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 hi, hi, ker zajebavi se :winkiss: grem pa z avtom in z zeno sigurno cez vikend v Mostar, ker sem povabljen od MC Neretva. sam Claudia se ima motor :-( :yea1:
bmwslo Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Halo banda. Sem danes videl enga junaka. Okoli 15.00 je bil pred Štormanom v Šempetru parkiran motor. Kdo od tu ? :eek: EURO kaj je zdej, a prideta že kaj al kaj .
Zdrawc Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Halo banda. Sem danes videl enga junaka. Okoli 15.00 je bil pred Štormanom v Šempetru parkiran motor. Kdo od tu ? :eek: kaki motor je pa bil :hmm:
bmwslo Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 kaki motor je pa bil :hmm: Priznam, da sem videl bolj kufer kot kaj druzga. Je bil z ritjo ven parkiran pa med avti jaz pa 100 mimo :eek: z avtom Kufer pa ena maxia li podobno sr*
EURO Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 bmwslo, jutr zjuti ob 7 uri sem pri tebi, drugac pa ne hodim velik okrog, ker se bojim kontrole
bmwslo Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 bmwslo,jutr zjuti ob 7 uri sem pri tebi, drugac pa ne hodim velik okrog, ker se bojim kontrole :hmm: :hmm: :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
DIESEL Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Halo banda. Sem danes videl enga junaka. Okoli 15.00 je bil pred Štormanom v Šempetru parkiran motor. Kdo od tu ? :eek: EURO kaj je zdej, a prideta že kaj al kaj . js sm pa zjutri v žalcu vidu podobnega junaka na srebrni hondi ne wem kr model tik predn se je usul z neba
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se