EURO Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 kdaj je bilo to, ker me ta motorist pozna in me res zanima kdo je to.........dr:salih pravi, da je bilo par dni nazaj.... :unsure: 3 ali 4 tedne nazaj. lep pozdrav vsem motoristek, fajn je blo, te vidit in uzivaj
tati Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 dan.........petek je. :worship: :worship: ............... Zdrawc - se danes končno kaj vidimo..... :winkiss: :naughty: :whistle: :whistle:
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Zdrawc - se danes končno kaj vidimo..... :winkiss: :naughty: :whistle: :whistle: kak, a je sreda dons :blink:
motoristek Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 3 ali 4 tedne nazaj. lep pozdrav vsem motoristek, fajn je blo, te vidit in uzivaj tebe tudi :worship: pozdravi mostarce... :beer2:
bmwslo Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Ewo pa se je spet začelo. Nov dan novi izzivi Dobro jutro :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Dobr dan :) Qrc, nov dan, nov delovni dan :closedeyes:
Vikking Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Ewo pa se je spet začelo. Nov dan novi izzivi Dobro jutro :winkiss: da da, dons napadem marijo reko... ampak s kolesom :)
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 te kar vidim, kak boš z'eksal tisti prvi pir gor navrhu B)
tati Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 :yea1: končno napočil trenutek, da jo bom čez cca. pol ure spet mal na motor, do Branika pozdravit moje Primorce, pa naprej do marine in zvečer verjetno v Poreč mal na Indiance....., upam, da koga srečam, mejte se fajn..... :naughty: ;) ;)
KeC Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Jihaaaa, 550km skorda samih dobrih ovinkov. Tura za dol past. :worship:
sharkwoman Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Jaz se bom pa verjetno štemplala v Petrovčah,če bo moj za akcijo :whistle:
sharkwoman Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Moj bil za akcijo pa nisma prišla do Petrovč :evilgrin: Dobro jutro štamperljčki :winkiss:
EURO Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 lep dan zelim vsem, zdej ste itaktak na motorjih.
sharkwoman Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 OJLA! Pribajkala nazaj domov,me je kdo sploh lahko vidu? :whistle: Imam 3 ure vožnje za sabo obrala sem ceste od Mislinje do Savinske. :krneki: Uživčkite še dalje zdej grem pa bult TV.F1 kajpak :evilgrin:
DIESEL Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 lep dan zelim vsem, zdej ste itaktak na motorjih. :grrr nismo vsi :grrr
T-boy Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 lep dan zelim vsem, zdej ste itaktak na motorjih. Serbus, Euro in ostala Štamplarija! Da te malo potolažim, tudi jaz sem teden nazaj nenadoma "razjahal" :headbang: mojega Zelenka :cry: . Torej sma že dva, pešca namreč. Pa saj boma še šibala, a ne? .) Kec-o, rispekt in rahla faušija za včerajšnjo furo. :worship: :worship: :worship: Še enkrat hvala za obisk v SBC. Že doma.
tati Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 srečno prispela domov, lep motoristični vikend, čeprav ugotavljam, da je po Sloveniji letos še posebej v modi krpanje špraj z azbestom al bitumnom, saj ne vem, kamor koli se peljem same čudovite zalivke, poden, pa taka cestna šlamparija, potem pa ni čudno, da gremo v planke... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: T-boy-važno, da si že doma, pomeni, da ni nič hujšega........... lep večer vsem, šibam na urgenco :unsure: :unsure: :unsure:
motoristek Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Moj bil za akcijo pa nisma prišla do Petrovč :evilgrin: Dobro jutro štamperljčki :winkiss: Si se štemplala že prej ... :kva2: Serbus, Euro in ostala Štamplarija! Da te malo potolažim, tudi jaz sem teden nazaj nenadoma "razjahal" :headbang: mojega Zelenka :cry: . Torej sma že dva, pešca namreč. Pa saj boma še šibala, a ne? .) Kec-o, rispekt in rahla faušija za včerajšnjo furo. :worship: :worship: :worship: Še enkrat hvala za obisk v SBC. Že doma. :friend1:
zlati Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 dober večer :yea1: sem že nazaj :eek: vroče je bilo :beer1:
mare Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 dober večer :yea1: sem že nazaj :eek: vroče je bilo :beer1: dobronamdošel kako je banda, se vozte? sedaj ko se pričenja pivo&pivo v laškem bi lahko šli na kako rozco tja? se dobimo v sredo, pa gremo osvojit maričko in napademo lašk iz hrbtne strani? sreda ob 17.00 uri?
bmwslo Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 dober večer :yea1: sem že nazaj :eek: vroče je bilo :beer1: Widim, da so se ti kar roke tresle. :naughty: Jaz pa danes popoldne na Golici. Mal me je pofajhtalo, pa kaj bi to. Blo je pa lepo. Srečal mali miljom motoristov, za čuda danes kar veliko čoperjev. T-boy porihtaj se, upam da ni kaj hujšega.
zlati Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: rozi videna na biciklu danes zvečer :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se