rosse20 Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 rozi videna na biciklu danes zvečer :naughty: jaja... treba malo delat na kondiciji... počasi se daleč pride :whistle:
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Sjerbus ludi....... :whistle: :yea1: končno napočil trenutek, da jo bom čez cca. pol ure spet mal na motor, do Branika pozdravit moje Primorce, pa naprej do marine in zvečer verjetno v Poreč mal na Indiance....., upam, da koga srečam, mejte se fajn..... :naughty: ;) ;) opažena/slišana, včeraj poročal Volk (Armadnik) lep dan zelim vsem, zdej ste itaktak na motorjih. Nop, jaz sm še spal :whistle: Imam 3 ure vožnje za sabo obrala sem ceste od Mislinje do Savinjske. :krneki: .................. Serbus, Euro in ostala Štamplarija! Da te malo potolažim, tudi jaz sem teden nazaj nenadoma "razjahal" :headbang: mojega Zelenka :cry: . Torej sma že dva, pešca namreč. Pa saj boma še šibala, a ne? .) :eek: srečno prispela domov, lep motoristični vikend, čeprav ugotavljam, da je po Sloveniji letos še posebej v modi krpanje špraj z azbestom al bitumnom, saj ne vem, kamor koli se peljem same čudovite zalivke, poden, pa taka cestna šlamparija, potem pa ni čudno, da gremo v planke... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: tak kot je enkrat Zdrawc reku: "Endura je zakon!" :evilgrin: vroče je bilo :beer1: Itak, sam dons bo še bolj B)
motoristek Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Itak, sam dons bo še bolj B) ko te ne bo za dobit... :headbang: da bi šla na enga.... :naughty:
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 dans bo pa najbrž šlo :whistle: samo, kot sm ti že powedal, med službenim cajtom nea pijem.............................pirow :whistle:
KeC Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Dobro jutro banda, po dolgem času za mano spet konkretno motorističen vikend. Pašeeeeeeee, še pa še. :worship:
mare Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 jutro, banda ali je kaj interesa za sredo?
Brrrm Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 V sredo še ne bo šlo. Bo desna roka po mesecu mirovanja še preveč zaspana.
mare Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) V sredo še ne bo šlo. Bo desna roka po mesecu mirovanja še preveč zaspana. boš pa z levo :beer2: Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil mare
zlati Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 jutro, bandaali je kaj interesa za sredo? dobro jutro :yea1: če bom dobil gumo :hmm:
mare Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 v sredo ob 19.00 so soul fingers ka pol? dorečemo uro in lokacijo? ste za ob 17.00 pri gigasportu in gremo na rahlo vožnjo in pol v laško?
SiM Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Evo mene nazaj z dopusta. Zdaj se pa lahko za kako furo zmenimo.
KeC Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 AVE!!! definitivno morš prit pokazat mricno :D
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 name ta tedn neč ne računirat....... :closedeyes: (celodnevnatlakpress) P.S. Razen če prišibate do Zmajewe, bi pa uletel na hitro
zlati Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 name ta tedn neč ne računirat....... :closedeyes: (celodnevnatlakpress) P.S. Razen če prišibate do Zmajewe, bi pa uletel na hitro pa da nam spet pobegneš domov :whistle:
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 pa da nam spet pobegneš domov :whistle: bom probal ne :grrr aja, pa jaz imbo :slap: , zmajewa je ob sredah zaprta :closedeyes: alternativa je camp Menina* * - mrzli piri + hladna senčica + žuboreča vodica + Hollanderke....... :whistle:
zlati Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 bom probal ne :grrr aja, pa jaz imbo :slap: , zmajewa je ob sredah zaprta :closedeyes: alternativa je camp Menina* * - mrzli piri + hladna senčica + žuboreča vodica + Hollanderke....... :whistle: tole v menini bo pa treba enkrat sprobat si moram nekam zabeležit :beer2:
suzi Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) Dan sekcija kako ste vidim da v pripravah na rože :naughty: :naughty: uživajte še zame :rolleyes: Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil suzi
KeC Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Sam sreda je mal bol švohno vreme napovedan. Četrtek ali petek bi bil bolje. Jaz sem za petek. Drgač pa danes izigravam mehanika, montiramo pipe :whistle:
bmwslo Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Sam sreda je mal bol švohno vreme napovedan. Četrtek ali petek bi bil bolje. Jaz sem za petek. Drgač pa danes izigravam mehanika, montiramo pipe :whistle: A si že dobil rore :eek: :worship: poslikaj no da vidimo kako in kaj.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se