zlati Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 drži vodo dok majstori ne odu :whistle:
KeC Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Evo takole naj bi zgledalo. Niso moje fotke, ampak popoldan naj bi bilo gotovo.
zlati Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 tole pa bo ropotal pa še zgleda dober :worship:
KeC Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ajdi mejte se, grem jst naprej šravfat :D
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 vidim da v pripravah na rože :naughty: :naughty: eh, rože za žene, za djede pa :beer1: :beer1: :beer1: @KeC - fajn zmontirej :OK: @Motoristek - hwala za cockto, upam da naslednjič ne boma službeno, pa bom lahk dal za pire B)
motoristek Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 eh, rože za žene, za djede pa :beer1: :beer1: :beer1: @KeC - fajn zmontirej :OK: @Motoristek - hwala za cockto, upam da naslednjič ne boma službeno, pa bom lahk dal za pire B) Prehitro je bilo konec stari... :yea1:
exe`FZS Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Zdaj pa ker od štamprlov ni bil priden, da mu jo pošlem na streho :evilgrin: :naughty:
EURO Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 @kec ma dej no, tele so pa velik lepsi
motoristek Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Jaz bi še malo povrtal srednji roooorrr.... :kva2:
KeC Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Evo zmontirano in peljano na kratko testno vožnjo. Prvi občutki? Bolano, odtrgano, in čist adijo pamet. :kva2: Jebemu kaj vse si folk ne zmisli tole je totalni odklop. Naslednji nakup so čepki za ušesa :D
motoristek Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Evo zmontirano in peljano na kratko testno vožnjo.Prvi občutki? Bolano, odtrgano, in čist adijo pamet. :kva2: Jebemu kaj vse si folk ne zmisli tole je totalni odklop. Naslednji nakup so čepki za ušesa :D Pa Golica te ne bo vidla... :whistle:
KeC Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Verjetno se je bom res moral malo izogibat, sicer pa če se mi bo zdelo preglasno lahko še vedno montiram dušilec. (Čeprav če bo Bojč to slišal me bo ubil) V glavnem prov nesramna je celotna zadeva :evilgrin:
SiM Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 @KeC tole pa ornq hudo zglede, pa verjamem, da se sliši še bolje!! A si za furo?
KeC Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) @KeC tole pa ornq hudo zglede, pa verjamem, da se sliši še bolje!! A si za furo? Še delam prid pa do velenja gremo na en drink Tam mal čez 18 mislim da bom končal. Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil KeC
SiM Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Še delam prid pa do velenja gremo na en drink Tam mal čez 18 mislim da bom končal. Velja. Te pokličem, ko bom pri Rdeči dvorani; al se kje drugje zmeniva?
KeC Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Hm se bi zmenli na OMV proti slovenj gradcu če veš kje je.
zlati Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 pjebi počas pri nas na relaciji šentjur dramlje ravno nad mojim blokom je počl en motorist zgleda kar hudo :?
KeC Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ne ostane drugega ko da držimo pesti da jo je čimbolje odnesel. Evo jaz pa pravkar iz min Štamperl srečanja. Glede zvoka pa bota Decaf pa SiM kej več povedala :whistle:
bmwslo Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ne ostane drugega ko da držimo pesti da jo je čimbolje odnesel. Evo jaz pa pravkar iz min Štamperl srečanja. Glede zvoka pa bota Decaf pa SiM kej več povedala :whistle: Zdej pa mamo trocevne - dvokolesne orgle ala Kec :whistle:
zlati Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 pjebi počas pri nas na relaciji šentjur dramlje ravno nad mojim blokom je počl en motorist zgleda kar hudo :? pravkar bil končan ogled prometne nesreče ,po neuradnih podatkih motorist ni preživel star 24let iz okolice Mozirje-Gornji grad
sharkwoman Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 :krneki: Množiti se,to je formula ne pa takole izgubljati kolegov. :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se