suzi Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 (popravljeno) Dan, še z moje strani danes bla v Trstu in na poti do tja videla noro veliko VAS, nekaj skupinskih, nekaj norcev,.................uglavnem veliko kak sem vam fauš.............. jst sem se pa kuhala pred steklom 3x3 :headbang: :headbang: Popravljeno Julij 15, 2007. Popravil suzi
sharkwoman Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Jaz se grem pa malo na okrok pelat je še kdo za to? :naughty:
bmwslo Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Kwa dugaja v Štamperllandu ?? A ste kaj aktivni ? Na MS nikogar, motorjev nič ne slišim danes tu mimo nateravat. Zgleda da je vsem prewroče. Jaz sem danes malo delal, malo poležaval, malo GP gledal pa dobro jedel in še kaj. Če bo vse OK pa v torek akcija :krneki:
sharkwoman Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Prišla nazaj bla na Marija reki,nekej bikerjev in več gledalcev,za trenutek sem se ustavila pr njih pa ornk pogreb.......nič sam opazovali so nekaj kolenčkarjev ko so se vozili gor in dol,obrati so kar žvižgali. :worship: Jaz pa sem se šla mal prevetrit :whistle: Sedaj pa že pijem doma pivo
Zdrawc Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Sjerbus :D mater je v planinah fajn, sploh ni vročine :grrr
zlati Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 :yea1: jest sem se tud mal furo,sem streho dol snel pa sem imel veter v laseh :kva2: čakam na motorsko gumo :headbang:
KeC Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 He he , jaz pa se tri dni pržil na Lošinju. Lepo :whistle:
lederman Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 He he , jaz pa se tri dni pržil na Lošinju. Lepo :whistle: Jz pa v Medulinu 2dni, ampak bil dol z avtom. HUDA NAPAKA!!! :headbang: :headbang: :headbang:
tati Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 (popravljeno) :rolleyes: :rolleyes: jaz pa kot ponavadi do obale z motorjem , nato na jadrnici, je bilo prav lepo, mislim, da se bom počasi privadila tudi na druge užitke, ne samo motoristične, no ravno nazaj, parkirala mojo lepotičko, :whistle: jo malo pobožala in očistila nadležnih muh in vikend je pri koncu, še 14 dni in zaslužen dopust tudi zame, upam, da ga večina ostalih že uživa.... :whistle: :whistle: :whistle: Popravljeno Julij 15, 2007. Popravil tati
bmwslo Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Dobro jutro štamperli :yawn: Gremo delat :evilgrin:
Špilferderber Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 zdrawc, si se zmotil? :evilgrin:
Brrrm Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 'dan :) In vi rečete, da je moj Jason buzi... [ Veš, da je. Pravi desc motor stoji, takole, nonšalantno na stranski tački, ne pa kot skuterji, stare babe in buziji, na sredinskem stojalu :whistle: :lol1:
sharkwoman Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Uf kratka je včasih noč :whistle: Dobr' jutr' vsem :naughty:
Zdrawc Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Br dan... :) zdrawc,si se zmotil? :evilgrin: :grrr nop in da nauš mislil, da sem bil z Tigrom gor :grrr ampak peš iz G.G. na Menino B) Zwerinko trenutno malo počiva :zzz:
zlati Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Zlati slike su super :worship: smo se potrudl :photo: nebi bile, če ne bi ti tak dober poziral :whistle:
Vikking Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 smo se potrudl :photo: nebi bile, če ne bi ti tak dober poziral :whistle:
tati Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 lep vroč pozdravček.... :whistle: gremo na travnik mrvo obračati... :krneki: :krneki:
Špilferderber Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 :grrr nop in da nauš mislil, da sem bil z Tigrom gor :grrr ampak peš iz G.G. na Menino B) ne to, neko barvno znanstveno fantastiko imaš v podpisu.. :alien1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se