Pips Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Dobro jutro štamperli in potepuhi. :glare:
zlati Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Razen naju so vsi na motorjih :krneki: če verjameš :lol1:
lederman Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) Razen naju so vsi na motorjih :krneki: V takem vremenu ni dober motorinota mučit, a ne? :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil lederman
sharkwoman Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Evo me nazaj,sem se hitro odpravila na furco,da se zbrihtam :evilgrin: pa pogledat a se sploh kdo vozi zdejle in moja ugotovitev.... :? jh,nekaj pa me jih je srečalo :naughty: Turca za dobr dan od doma proti Dobrni,Frankolovo(novi asfalt po kotlini) :worship: ,Vitanje,Dolič,Veleje in domov :krneki:
Vikking Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 V takem vremenu ni dober motorinota mučit, a ne? :lol1: :lol1: :lol1: dons pa res ne zgleda prevroče :unsure:
bmwslo Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 dons pa res ne zgleda prevroče :unsure: Ja praw cool je :whistle:
exe`FZS Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 V primerjavi s petkom ko sem se od 12h do 6h peljal iz Zadra proti Celju v polni bojni opremi, po največji vročini je tole danes res milina. :) anyway bo naslednji teden kdo motoriral? Mogoče pade kakšen Mal-Tal. anyone to go? lp
Vikking Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 V primerjavi s petkom ko sem se od 12h do 6h peljal iz Zadra proti Celju v polni bojni opremi, po največji vročini je tole danes res milina. :) anyway bo naslednji teden kdo motoriral? Mogoče pade kakšen Mal-Tal. anyone to go? lp a to za 1 dan misliš? za vikend?
bmwslo Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Sem mal prišel k sebi in evo kratko poročilo. V torek sva z ženo krenila na krajše potepanje po okolici. Začela sva z Grosglockne-jem, kjer sva srečala 2 x par iz SG. Nadaljevala sva do Garmischa in si naslednji dan ogledala grad Neuswanstein, ki sem ji ga že dolgo obljubljal. (ogled seveda, o nakupu vikenda tako daleč ne razmišljam). Nadaljevala sva preko Vaduza (Lihtenštajn) proti Zermattu. Tik pred Tasch - em naju je ujela kratka nevihta, ki je bila dovolj, da sva namesto predvidenega kempa izbrala za prenočišče sobo. Zjutraj sva s pomočjo zobate železnice obiskala Zermatt in s pomočjo žičnice še mali Materhorn - 3883 m.n.m. Višina je taka, da se opotekaš kot pijan, gor pa ljudje smučajo :whistle: Po povratku v dolino, sva oddirjala še v francijo, do Chamonix-a in tam našla lep prostor v lokalnem kempu s pogledom na Materhorn in druščino. Naslednje jutro, sva se odpravila proti domu. Iz Chamonixa v Aosto (čez hrib seveda) in nato malo nad jezerom L. Como našla prenočišče v hotelu. Zadnji dan preko Bolzzana in Cortine ter vseh spremljajočih prelazov do doma. Nabralo se je za več kot 2300 km. Baterije so vsaj za nekaj dni napolnjene. Še par slikc prilepim Grosglokner Neuswanstein Proti Zermattu Na malem Materhornu Chamonix Pogled iz šotora na Mont Blanc Passo Pordoi Passo Falzarego :whistle: Passo Tonale
zlati Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) Sem mal prišel k sebi in evo kratko poročilo. super :worship: Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil zlati
SiM Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Evo, tudi jaz sem nazaj. Slike sledijo. Bilo je pa hudo ovinkasto :whistle:
mare Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Passo Falzarego :whistle: Passo Tonale :evilgrin: BMW vs. suzuki :whistle:
border Objavljeno Julij 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 hehe... dons sm probal motokros... sicer proti onim proficem sem cicibancek... ampak v prvem dnevu sm cez kucl skocil 30cm visoko in poletel do 2m dolzine :naughty:
tati Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 V takem vremenu ni dober motorinota mučit, a ne? :lol1: :lol1: :lol1: malce pa.......... :naughty: :naughty:
tati Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Bmw slo in žena......... :worship: :worship: :worship: Suzi - kje si :unsure: :unsure: :unsure:
bmwslo Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Dobro jutro. Smo že ne položajih . :whistle: (delo osvobaja)
suzi Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Suzi - kje si :unsure: :unsure: :unsure: Tukaj, tukaj mrtva od kopanja, mali je neumoren, 12ur pa mu ne zmanjka energije :headbang: :headbang: aja dobro jutro štamperlland have a nice week
zlati Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 dobro jutro :hmm: mi delo nagaja :whistle:
KeC Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Dobro jutro banda, uf tale vikend pa sem si dal duška :naughty: Hmmmm Falzarego :hmm:
KeC Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 P.S. Sharkica si bila ti mogoče tudi v Soboto v Kranju?
tati Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 dober dan.........sončen...... vroč....... :naughty: :naughty: :naughty:
bmwslo Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 :evilgrin: BMW vs. suzuki :whistle: Ma za mene ni vprašanja. Ko se navadim na firmo je ne zamenjam kar tako. Pa tudi vzdrževanje suzukija bi blo veliko dražje in zahtevnejše :whistle:
rosse20 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 lep pozdrav! V primerjavi s petkom ko sem se od 12h do 6h peljal iz Zadra proti Celju v polni bojni opremi, po največji vročini je tole danes res milina. :) jst pa včeraj od 6 popoldan do 12 ponoči iz paga do doma... od začetka je blo vroče "kot pes", potem pa je blo uredu :whistle:
sharkwoman Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 P.S. Sharkica si bila ti mogoče tudi v Soboto v Kranju? O ja Pa zraven tvojga sem parkirala do skupinske vožnje. :whistle: Drugače sem vam pa pohupala ko ste bli še na pumpi :naughty:
KeC Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Hmmm, neki se mi je zdel da je piskal :D Zraven naših parkirala? Bila z Ninjo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se