mare Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 jutri bi našel čas, za kratek naskok marije še kdo?
bmwslo Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 jutri bi našel čas, za kratek naskok marije še kdo? :hmm: :unsure: :nono: Sem odsoten :naughty:
suzi Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 a ni nekaj slaba napoved za naslednje dni :evilgrin: imate pa srečo s temi srečanji, vedno ko se dogovarjate ga vreme zafrkne(recimo da tokrat ne bo tako) :naughty:
EURO Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 dober dan, in jaz sem ze ob 8 uri pri xxx kavico spil. :worship:
KeC Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Ma sej vreme bo danes bol tako jutri pa v četrtek pa super, naj bi bilo suho ter sončno z relativno normalnimi temperaturami. V glavnem vabljeni v četrtek do XXX, jaz bom tam v poznih popoldanskih urah tam, lahko pa že prej na Marijčki. Za jutri pa bom povedal jutri :whistle:
suzi Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 dober dan, in jaz sem ze ob 8 uri pri xxx kavico spil. :worship: se moreva kdaj zment, pa jo skupaj spit :naughty: jst jo tudi ob 8h pijem samo pri Populusu
bmwslo Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 se moreva kdaj zment, pa jo skupaj spit :naughty: jst jo tudi ob 8h pijem samo pri Populusu Kaj vama velja. Jaz jo spijem že nekaj čez 5 in to doma. :alien1:
KeC Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Iiiiiiii, kako kjut vzdevek. Hvala Špil :004
suzi Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Kaj vama velja. Jaz jo spijem že nekaj čez 5 in to doma. :alien1: pa se pridruži :naughty: prinesem še rafaelote in bo prav fajn :naughty: :naughty:
bmwslo Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 pa se pridruži :naughty: prinesem še rafaelote in bo prav fajn :naughty: :naughty: :010 :010
rosse20 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 prinesem še rafaelote in bo prav fajn :naughty: :naughty: te pa jst tut pridem :whistle:
suzi Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 vidim da bo spet potrebn piknik :krneki: pa gora rafaelotov :whistle: :whistle: no ja pa pujs pa pivo da ne bo pomote :naughty: :naughty:
EURO Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 se moreva kdaj zment, pa jo skupaj spit :naughty: jst jo tudi ob 8h pijem samo pri Populusu lahko, jaz sem itak tak vsako jutro okrog osmih tam. se vidiva. jaz sem z avtom :whistle:
Brrrm Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Kave ne pijem, spljoh. :SS Pač pa se danes že tretji dan vozim z motorciklom. :) V nedeljo zvečer skočil z njim nekaj v službo, včeraj šel z njim v službo in danes na fizioterapijo in potem v službo. Desna roka kar v redu dela. :worship:
Špilferderber Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Iiiiiiii, kako kjut vzdevek. Hvala Špil :004 satan se hoče lizat z mano.. kot v South Parku..
bmwslo Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 vidim da bo spet potrebn piknik :krneki: pa gora rafaelotov :whistle: :whistle: no ja pa pujs pa pivo da ne bo pomote :naughty: :naughty: Suzi iz tvojih ust v božja ušesa (pa v moja usta iz tvojih rok - rafaeloti , da ne bo kdo kaj mislil) :whistle: Kave ne pijem, spljoh. :SS Pač pa se danes že tretji dan vozim z motorciklom. :) V nedeljo zvečer skočil z njim nekaj v službo, včeraj šel z njim v službo in danes na fizioterapijo in potem v službo. Desna roka kar v redu dela. :worship: Brawo stara sablja. :worship:
tati Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 jutri bi našel čas, za kratek naskok marije še kdo? Mare - te bom kar za uhe, celo sezono se menimo, zmenili se boste točno takrat ko grem jaz v nočno.... :headbang: :headbang:
tati Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 vidim da bo spet potrebn piknik :krneki: pa gora rafaelotov :whistle: :whistle: no ja pa pujs pa pivo da ne bo pomote :naughty: :naughty: no lepo, da je vsaj s tabo kaj, :winkiss: :winkiss: ker z deci se samo neki menijo, pa nič od njih :evilgrin: , razen Keca.....
lederman Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Pujs bo!!! :OK: :OK: :OK: na vodi čutim da bo :rolleyes: Juter ne bo časa za maričko, ker pakiram. :headbang: Pa drugič.
bmwslo Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Dobro jutro banda. Evo turška je kuhana, jaz pa čez pol urce na pot . Upam, da so ceste že suhe od včerajšnjih neurij. :alien1:
zlati Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 dobro jutro :yea1: na moji relaciji ceste suhe :whistle:
sharkwoman Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 Vetrovno jutro :klicaj: Dobr jutr :whistle: vam želim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se