KeC Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 (popravljeno) Bi znal bit. Me čaka popoldne inštalacija kufrov. In če bo šlo ok (kar pa nisem ravno 100% prepričan ker bo očitno spet treba nosilc avspuhov odšravfat :headbang: ) bo še ostalo časa za obisk. Držmo pesti. Popravljeno Avgust 1, 2007. Popravil KeC
Vikking Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Evo suzuki sel od hise... :whistle: Zdej pa... bo treba malo delat na tem, da bo pred hiso parkiran se en... Bodi Malo Wazen... :unsure:
motoristek Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 "Znam te puško kad si pištolj bila" Evo ti Dober tek prijatelj :worship: Kako se mu smeji... :lol1: To so bili časi! Ta je bila še boljša... :lol1: priprave za napad na NordKapp :kva2:
bmwslo Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Ta je bila še boljša... :lol1: priprave za napad na NordKapp :kva2: Ja tole je pa bla zabava :worship: :worship:
bmwslo Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 čer čer pa ne še lahko noč. Mava s Pipsom zdejle vročo linijo. Jao :slap: Kec sory za gužvo in ostalo, ampak mašine smo pa mal pogledal. Vsaj nekaj.
DIESEL Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 ewo js spet v prelepi sloveniji :D kako slikco vam bom nalepu da vam bom mal nagaju tistim ko še niste bli na dopustu :P :D
bmwslo Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 ewo js spet v prelepi sloveniji :D kako slikco vam bom nalepu da vam bom mal nagaju tistim ko še niste bli na dopustu :P :D :yea1: :yea1:
motoristek Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Dobro jutro :eek: in ostali enako... :eek:
KeC Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Dobro jutro banda. Bmwslo ni frke, glavno da sem si ogledal vašo rezidenco, pa obalo :D Pridemo še kdaj. Gužva pa tudi zna bit včasih prav fina :D
Pips Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Dobro jutro :010 , :eek: in vsem ostalim v 0,3 regiji. Vesel sem ,ker mi spet vse dela :kva2:
EURO Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 zdravo in lep dan, vceraj sem se z zenimin motorjem pelal v Domzale, k Vaski Boysi, sem pa 2 x mogo pocivat, ker me je roka bolela, je pa slo. lep pozdrav vsem
KeC Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Vsak napredek je dober EURO! :worship: Počasi ampak zanesljivo. Držimo pesti, da bo čimprej tko kot je blo.
EURO Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Vsak napredek je dober EURO! :worship: Počasi ampak zanesljivo. Držimo pesti, da bo čimprej tko kot je blo. hvali ti :worship: in uzivaj ta lep dan
sharkwoman Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Jutro all :winkiss: Dones pa iskoristit ta dan do konca :whistle:
KeC Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 In spet telefon ne zvoni :eek: Ampak danes mogoče še dobro, ker bi sledilo razočaranje ker nimam niiiič časa :D
bmwslo Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Spet doma :krneki: , telefoni zvonijo, današnji dan bom izkoristil za ... ... delo :krneki:
Brrrm Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Evo me. 'dan :) Včeraj odfrlel z motorciklom v LJ. In nazaj tudi, seveda. Kljub temu, da so vsi policaji pazili Domžale, se je v Savinjski vseeno znašel en bel radarski kangoo. Brez posledic, seveda. Nazaj grede pa šel ogrevat in telovadit roko še na Maričko. Gor in dol. :)
motoristek Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 In spet telefon ne zvoni :eek: Ampak danes mogoče še dobro, ker bi sledilo razočaranje ker nimam niiiič časa :D :eek: sem vedel :kva2: zato te nisem motil... :rolleyes: Evo me. 'dan :) Včeraj odfrlel z motorciklom v LJ. In nazaj tudi, seveda. Kljub temu, da so vsi policaji pazili Domžale, se je v Savinjski vseeno znašel en bel radarski kangoo. Brez posledic, seveda. Nazaj grede pa šel ogrevat in telovadit roko še na Maričko. Gor in dol. :) :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se