Pips Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 (popravljeno) Z ozirom,da imam tudi jaz sivega bi Benč ti lahko komot slikal,jaz pa bom Zdravkotu dokazoval. :naughty: Popravljeno Avgust 6, 2007. Popravil Pips
motoristek Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Z ozirom,da imam tudi jaz sivega bi Benč ti lahko komot slikal,jaz pa bom Zdravkotu dokazoval. :naughty: :yea1:
bmwslo Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Pebi ne se kregat, barva je barva in se ve, da je plava tanartabolš in najhitrejša, takoj za svetlobo :whistle:
Pips Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 posluš mucek boš kaj muksnu o Romuniji ali pa pripravljaš predavanje?
bmwslo Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 šit, se že grupirate :whistle: :whistle: ampak samo po barvah :whistle:
motoristek Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Pebi ne se kregat, barva je barva in se ve, da je plava tanartabolš in najhitrejša, takoj za svetlobo :whistle: Ponavadi imajo še plavo luč... :lol1:
Zdrawc Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 posluš mucek boš kaj muksnu o Romuniji ali pa pripravljaš predavanje? nimam kej muksnit, ker je zadeva prestavljena za nedoločen čas :closedeyes:
Pips Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 nimam kej muksnit, ker je zadeva prestavljena za nedoločen čas :closedeyes: Škoda ,sedaj sem gledal tvojo Jugovizijo- 1 liga
border Objavljeno Avgust 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 hehe.... torfu si.... :lol: :OK: hehe... 2x tok gre notr :whistle: ... btw... dons postavljajo nastresek... vse skupi stane tok :wacko: , da bi lahko imel ze RTjav grazi... to je slaba plat te zgodbe, bolsa pa je, da ne financiram vsega sam :yea1:
sharkwoman Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Evo banda sem se šla mal spočit od surfanja po motosvetu :whistle: ,bla na golfu v Konjicah :worship: . Srečala nekaj motoristov,a jaz sem bla v avtomobilu,uh me je melo,da bi vsakega pozdravla :naughty: .
bmwslo Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Evo banda sem se šla mal spočit od surfanja po motosvetu :whistle: ,bla na golfu v Konjicah :worship: .Srečala nekaj motoristov,a jaz sem bla v avtomobilu,uh me je melo,da bi vsakega pozdravla :naughty: . A si dober golfala :whistle:
sharkwoman Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 A si dober golfala :whistle: Oh,nemorš verjet udarci so bli vsi fantastični za boljši HCP sem pa sfalila za dva udarca :rolleyes: bo pa drugič :whistle: Jaz tud na motorju nimam vsakič dober dan,a kaj čmo :closedeyes:
bmwslo Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 OK Border , vidim te B) , (si že kaj našel) jaz grem pa spat. :zzz:
bmwslo Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Jaz sem tu :yea1: . Dobro jutro . Še nikjer nikogar :hmm:
bmwslo Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Hojla.... :yea1: No sva že dva. Dober kaže za danes :naughty:
motoristek Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 No sva že dva. Dober kaže za danes :naughty: ampak mene ne bo do jutri več gor.... :rolleyes:
bmwslo Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 seos sekcija,noč ima svojo moč. ... in tvoj prst je ziger tok dober, da boš danes lahko kako furo nardil. :whistle: B)
Pips Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Iz tvojih ust v božja ušesa! :rolleyes:
Pips Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Iz tvojih ust v božja ušesa! :rolleyes:
border Objavljeno Avgust 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 jutro.... sestavlam urnike, dobivam popizditis poleg, prevec otrok premalo ucilnic... :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se