bmwslo Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 jutro.... sestavlam urnike, dobivam popizditis poleg, prevec otrok premalo ucilnic... :angry: Ukini urnike in učilnice. Otroci ti bodo hvaležni :whistle:
rosse20 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 jutro.... sestavlam urnike, dobivam popizditis poleg, prevec otrok premalo ucilnic... :angry: s taistim problemom se srečujejo pri juretu doma... dela njegova mami urnike :whistle:
Zdrawc Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 jutro.... sestavlam urnike, dobivam popizditis poleg, prevec otrok premalo ucilnic... :angry: jaz sem pa mislu, da imate učitli tudi 2 mesca fraj tak kot šolarčki :whistle: Suzi :winkiss:
DIESEL Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 (popravljeno) Ukini urnike in učilnice. Otroci ti bodo hvaležni :whistle: :worship: :lol: jaz sem pa mislu, da imate učitli tudi 2 mesca fraj tak kot šolarčki :whistle: Suzi :winkiss: nimajo nimajo . to je kazen ko so hudobni do ubogih šolarčkov :P :P :devil: ej border ka pa učiš ti za en predmet ? Popravljeno Avgust 7, 2007. Popravil DIESEL
bmwslo Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 pozdravljeni iz nemcije :worship: In pozdrav tja gor tudi od mene in moje žene.
KeC Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Dober večer banda. Mam eno vprašanje. Se mogoče kdo od štamperlov ukvarja z nepremičninami? Se oziram za stanovanjem v 03 regiji pa če ima kdo kakšen info bom zelo vesel. Po možnosti nekje v okolici mojega sedanjega prebivališča. :whistle: (panevistemblokupress)
rosse20 Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 ej border ka pa učiš ti za en predmet ? mislim da informatiko/računalništvo, če se ne motim :whistle:
sharkwoman Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Dober večer banda. Mam eno vprašanje. Se mogoče kdo od štamperlov ukvarja z nepremičninami? Se oziram za stanovanjem v 03 regiji pa če ima kdo kakšen info bom zelo vesel. Po možnosti nekje v okolici mojega sedanjega prebivališča. :whistle: (panevistemblokupress) KeC,za odkupit al najem,kaj kolk velik mora bit brlog,opremljeno al prazno,če za najem za kolk časa,tvoje želje? :hmm: P.S A zdaj ko spa z dopusta pršu si pa vidu kolk je luštno bit na svojem :whistle:
Pips Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Dobro jutro sekcija in lahko noč :blink:
Lobo Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Dobro jutro sekcija in lahko noč :blink: Zame še vedno Dober dan!, čeprav včerajšnji. Vsem ostalim pa Dobro jutro!
bmwslo Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 (popravljeno) Dobro jutro tudi vama v toti konc in seveda vsem ostlim MS-jevcem Popravljeno Avgust 8, 2007. Popravil bmwslo
KeC Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 KeC,za odkupit al najem,kaj kolk velik mora bit brlog,opremljeno al prazno,če za najem za kolk časa,tvoje želje? :hmm: P.S A zdaj ko spa z dopusta pršu si pa vidu kolk je luštno bit na svojem :whistle: Za kupit. Nekje okoli 2 sobno. Opremljeno pod pogojem da je okusno oremljeno (jebi ga mal sem zbirčen) če ne raje ne. Še najraje bi imel večje mansardno stanovanje z možnostjo renovacije in predelave. He he sem že prej vedel kolk je luštno bit na svojem samo je pač tako naneslo, da bo sedaj potrebno na svoje :D L.P. @ bmwslo, hvala. :winkiss:
aja Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Zdravo A pride kdo v soboto na Vransko Summer night?? ;) ... ko je že ravno na domačem dvorišču...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se