KeC Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Do sobote je še daleč, ampak če bi vreme zdržal pa bi se res lahko štamperli tam mal dobil pa kakšno rekli. :whistle:
motoristek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Do sobote je še daleč, ampak če bi vreme zdržal pa bi se res lahko štamperli tam mal dobil pa kakšno rekli. :whistle: Jaz bom na The cesti, če ne bo deževalo sem na Golici... :worship:
KeC Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Do kdaj boš gor? Kaj vem mbrit bi se pa na pivo oglasil, če bi blo dolgcajt na šihtu :D
mare Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 zdej lahko celo bivate in dnevno naskakujete :lol1: spoštovani! Pošiljamo vam lep pozdrav iz Garni Sport Hotela v Preboldu! V naši okolici je mnogo kolesarskih poti, naš hotel pa je pridobil tudi naziv "MOTORJEM PRIJAZEN HOTEL" Kolesarske poti so označene, razpolagamo pa tudi z brošuricami, ki vas vodijo po teh poteh. Vljudno vas prosimo, če nam lahko posredujete informacije, kako v čimkrajšem času obvestiti vse vaše člane in klube s katerimi sodelujete. Prav tako bi nam prišli prav tudi naslovi klubov v tujini. Zahvaljujemo se vam za pomoč in vabimo predstavnika vašega kluba, da nas obišče. Hkrati tudi vabljeni na spletno stran www.garnisporthotel.com . Lep pozdrav! GSH Prebold
Zdrawc Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 zdej lahko celo bivate in dnevno naskakujete :lol1: :hmm:
bmwslo Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 :hmm: A tuhtaš koga lahko naskakuješ :lol1:
Zdrawc Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 A tuhtaš koga lahko naskakuješ :lol1: ne koga, pač pa katero.......
motoristek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Do kdaj boš gor? Kaj vem mbrit bi se pa na pivo oglasil, če bi blo dolgcajt na šihtu :D Danes sem prišel od tam :whistle: moja je skoz gor... :rolleyes: jaz pridem v petek in bom falil samo, ko bom naskakoval Goličko... :worship:
KeC Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Sem že vrgel uč na eno stanovanje v Preboldu. Samo potem morm v strošek stanovanja vračunat še strošek gum za motor. :evilgrin:
EURO Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Dober večer banda. Mam eno vprašanje. Se mogoče kdo od štamperlov ukvarja z nepremičninami? Se oziram za stanovanjem v 03 regiji pa če ima kdo kakšen info bom zelo vesel. Po možnosti nekje v okolici mojega sedanjega prebivališča. :whistle: (panevistemblokupress) meni se zdi, da EURO z nepremicninami dela, lahko ga drugi teden kontaktiras, ko bo spet doma. lepe pozdrave vsem iz Nemcije, se vidimo
Zdrawc Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Ewo ga...... mi o volku, EURO na KeCova vrata :whistle:
motoristek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 meni se zdi, da EURO z nepremicninami dela, lahko ga drugi teden kontaktiras, ko bo spet doma. lepe pozdrave vsem iz Nemcije, se vidimo Boš pripeljal kakšga šwaba dol??? :whistle:
KeC Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Mogoče kakšno šwabico? Se slišimo, ko se vrneš :worship:
motoristek Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Mogoče kakšno šwabico?Se slišimo, ko se vrneš :worship: Eno že tako ima... :worship: jaz sem mislil... GS, RT, LT, GT, ST..... :whistle:
EURO Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 Boš pripeljal kakšga šwaba dol??? :whistle: zdele se ne, ker se ne morem, gledal pa sem, to leto zgleda, da ne bo vec kaj.
DIESEL Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 pa res takle se splača kej uvozit iz nemčije? je vlka razlika v cenah
Pips Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Dobro jutro sicer malo pozno,kaj je pri vas še tema? :naughty:
KeC Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 pa res takle se splača kej uvozit iz nemčije? je vlka razlika v cenah Po mojih informacijah se splača uvozit bmw-je ter mogoče redkejše znamke, ki jih pri nas rabljene skoraj ne dobiš. Velikoserisjkih motorjev pa ne preveč.
Zdrawc Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Br dan :) Dobro jutro sicer malo pozno,kaj je pri vas še tema? :naughty: Ki pa ti misliš, da živimo :blink:
Zdrawc Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Po mojih informacijah se splača uvozit bmw-je ter mogoče redkejše znamke, ki jih pri nas rabljene skoraj ne dobiš. Velikoserisjkih motorjev pa ne preveč. npr. Tigra B)
Pips Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Br dan :) Ki pa ti misliš, da živimo :blink: Seos,res me zanima! :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se